Şimdi Ara

ps2 sorun ne acaba?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    elimde slim 75004 ps2 var.. bu aralar biraz nazlanmaya basladi sebebi nedir bilmiyorum... sorun hic acilmiyor.. kirmizi isigi yaniyor dugmesine bastigimda isik sonuyor yesil olmasi gerekirken olmuyor ve tekrar kirmiziya dönüyor..
    icini acip baktim herhangi bir yerde sorun bulamadim.. adaptor fisini sokup yenisi ile lehimledim ama yine ayni..
    sorun hakkinda fikri olan var mi acaba ?

• zxspectrum Z kullanıcısına yanıt
    yok mu bir fikri olan ? :s
  • http://www.1resimler.com/data/media/2403/bir_bardak_su.jpg

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tamir ettir benim ps2 5 kere felan tamir oldu tamir olduktan sonra 3-4 ay gidiyor
  • tamir ettir
  • arkadaslar tamire versem sorunun ne oldugunu anlardim zaten... cihazi satsam 50 lira zor eder. tamire versem belki 50den fazla tutacak... ben elektronikten anliyorum biraz ama sorunun ne oldugunu teknik olarak bana soyleyecek biri varsa kendim zaten mudahale edecegim...
    mumkunse teknik bilgi sahibi olan biri cevap yazsin...
    tesekkurler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: zxspectrum

arkadaslar tamire versem sorunun ne oldugunu anlardim zaten... cihazi satsam 50 lira zor eder. tamire versem belki 50den fazla tutacak... ben elektronikten anliyorum biraz ama sorunun ne oldugunu teknik olarak bana soyleyecek biri varsa kendim zaten mudahale edecegim...
    mumkunse teknik bilgi sahibi olan biri cevap yazsin...
    tesekkurler...

hocam internette bı vıdeo gordum adam ps3 de aynı sorun vardı içini açtı 2 tane yan yana işlemciye benzeyen şeyler vardı onları 15 sanıye ısıttı yenı macun surdu tekrar topladı ps yi oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce bu bir sorun mudur?
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.