Şimdi Ara

ps2 vs pc

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sizce playstation 2 bilgisyarı oyun sektöründen silecekmi

• Bence silmez. Çünkü en başta ekran kartı üreticisi firmalar buna izin vermezler. Eğer PC için oyun çıkmaz ise ekran kartlarını bu kadar sık yenilemek için bahane kalmaz. Tabi bu benim görüşüm.
  • bence silemez.oyunun tadı bilgisayarda bi başka oluyor bence.
  • oyunlarla aram hiç yok ama pc de oyun oynamanın yerini tutamaz bence
  • Mümkün mü yaw böyle birşey?
  • Sony bunu yapabildiği gün ürettiği şey ps deil bilgisayar olmuş olur heralde. Yani ekran kartı deişebilen yeni sürümlerle uyumlu felan ...
  • yapabilecek olsaydı...sony ps 10 senedir piyasada 10 senede yapardı..noldu yapamadı yapamaz da..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Her PC kolu PS3'te çalışırmı?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ps 2 değil de ps 3 ( çıkınca) deseydin belki derdik ama...ps2 nin devri geçti....
  • Tabikide olmaz böyle bişey. Yorum yapmak bile gereksiz.
  • silmese iyi olur yeni ps2 salonu acıyorum cafemde var istemiyorum kardeş kardeş geçinsinler
  • BİLGİSAYARI --->>> SADECE ve SADECE OYUN PLATFORMU OLARAK DÜŞÜNEN BU ZİHNİYET ORTADAN KALKMADIĞI SÜRECE SİLEMEZ...
  • oyunlarla pek aram yoktur benimde ama kesinlikle silemez pc çok daha değişik bişi
  • arkadaşlar saolun ya yüreğime su serptiniz zaten bende ps2 gibi konsolların pc'yi oyun dünyasından sileceğine inanmıyorum amawww.pclabs.gen.tr de böyle bir makale okudum bence hiçbir konsol pc nin oyundaki rahatlığının önüne geçemez konsol çoluk çocuk işi hadi bence bilgisayar satışlarının artmasının en büyük nedeni herkesin evinde bilgisayar oyunu oynamak istemesi yaşasın bilgisayar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thunder_27 -- 10 Ocak 2005, 18:52:20 >
  • walla silemez ama ben ps2 aldığımdan beri .. ps2 de olan oyunları pc de oynamıyorum..
    ps2 çok daha zevkli gelio
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.