Şimdi Ara

PS2'ye Gerilim oyun tavsiyesi. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
2.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • son kez söylüyorum bu oyunu alacağına git tetris al arkadaşım hiç değilse kutular düşerken heyecan duyarsın
    rahatsızlık verdi isem herkesten özür dilerim ama bu arkadaş ta çok sinirli ne var bu kadar kızacak anlamadım fikrimizi de mi söylemeyelim
  • oğuz noldu kanal sixtifayf daki video game porgramı,senin gibi oda yalanmı oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moon-Walker -- 8 Şubat 2008; 12:31:36 >
  • oğuz kim yav arkadaşım sen nerden çıktın nereye düştük

bu forum eskiden ne kadar güzeldi oyundan anlayan insanlar tartışırdı herkes her oyunu beğenmeye mecbur değil ki hem
  • Bu gidişle zaten oyuna gerek kalmıyacak, ortam oldukça gergin ve korkunç bir hal almaya başladı. Oğuz senin dediğini yapıp 1'den başlıcam merak etme @Butter-fly, eleman fazla agresif hakim olamıyor sanırsam boşver
  • arkadaşım bu arada oyunu 3 yaşında oynadın herhalde ki bu kadar korkmuşsun bu arkadaş yetişkin ve ben diyorum ki bir oyun insanı korkutmaz film seyret daha iyi
    quote:

Orjinalden alıntı: hothor

dark denildiği gibi sen sh 1 den başla.hatta bence kulaklıkla oyna oyunu.Şöyle diyim zamanında sh 2 yi oynarken kulaklık takmışım sanki kapı çaldı sandım,baktım ses yok,heralde bana öyle geldi sandım,sonra bidaha çaldı ve elimdeki joypad i fırlattım,gittim dolaştım biraz kafamı dağıttım.Yani baya bi sarıyo korku diyosan korku budur Diğer oyunları bilmem ama Re ve ile kıyaslarsan Re ve pek korku sayılmaz hani.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Butter-fly

oğuz kim yav arkadaşım sen nerden çıktın nereye düştük

bu forum eskiden ne kadar güzeldi oyundan anlayan insanlar tartışırdı herkes her oyunu beğenmeye mecbur değil ki hem

ilk defa karşılaştın sanırsam. geçenlerde 488. üyeliğini alan 500 de kutlama yapacak olan agresif biri işte
  • @Butter-fly
    Kaşıntın mı var senin.Git ilaç al kendine
  • hımmmm
    anladım sorun ordan kaynaklanıyor demek ki 488.üyelik demek bir şeyler de biliyor gibi aslında oyun dünyası hakkında

tartışmayı kazanamayınca garip görüntüler koymaya başladı baksanıza bu tipler hep böyle yaparlar sıkışınca koy bir smiley ya da görüntü çık konudan ne güzel istanbul vallahi

hothor
    biraz daha seviyeli konuşmaya davet ediyorum seni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reddot -- 8 Şubat 2008; 12:38:50 >
  • Oğuz ile bende zamanında tartışmıştım ama adama hak verin forumdan devamlı atılmış olsada yine gelir bizleri bilgilendirir, neşelendirir. Asla sinirlenmez aksine alaycı tavırlar sergiler ama forum olarak herkes kendisini sever her ne kadar forumda istenmeyen biri olsada arada foruma gelip uğraması hoş birşey...
  • şş ucube nikli arkadaş,sana bişi sordum,noldu kanal sixtinfayf daki video game programı ? senin gibi oda mı fake çıktı zuhhahaa

not : birkaç ay önce oğuz hakkında sölemediklerini bırakmayanlar şimdi sevmeye başlamış oğuzu,çok garip !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moon-Walker -- 8 Şubat 2008; 12:43:27 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Butter-fly

hothor
    biraz daha seviyeli konuşmaya davet ediyorum seni

karşındaki insanları küçümsemezsen dahi iyi olur kanımca
  • kimseyi küçümsediğim yok benim siz hakaret ediyorsunuz bana

burada sadece fikrimi söylüyorum silent hill oyunu hiç korkunç değil bana göre ama oğuz denen hayvan düşkünü arkadaş bu videoları koyarak tartışmaı kazanacağını sanıyor ona şaşırıyorum
  • pardon anlayamadım arkadaşım sen programmı yapacaktın neler oluyor burada bu sağdan soldan duyduğun bilgilerlemi

sen en iyisi bir yemek programı yap daha çok tutar
  • oğuz baksana bi,şşş seninle iş yapmayı düşünen insanlar bu kaotik,depresif,zırvaloji yönlerini biliyorlarmı ? yani kısaca arızalı olduğunu
    oğuz ciddi bişi sorucam ? küçükken sana ne oldu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moon-Walker -- 8 Şubat 2008; 12:54:58 >
  • asıl merak ettiğim bu zoofili videoları nerden buluyorsun o tip sitelere giriyorsan şaşırmam bir de program yapacakmış hakikaten çok komik bir şahsiyetmişsin bir de ben mi banlanacağım sabahtan beri yapmadığın terbiyesizlik kalmadı
  • Başlığı ne umutlarla açmıştım halbuki...
  • Bu adamı tüp niyetine koymak bile bütün tüplere hakaret olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: UFUK_ŞEN

Bu adamı tüp niyetine koymak bile bütün tüplere hakaret olur.

hangi adamı ufuk ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: DarKSpideR99

Başlığı ne umutlarla açmıştım halbuki...

Bende birşey ler yazayım dedim ama , kişiliksiz , karaktersiz birinin yazıları yüzünden konu mahvoldu, birde utanmadan konu dağılmasın diyor akıllı.

Moon-Walker ; o kendini çok iyi biliyor (oğuz değil)
  • tamam arkadaş sen al o oyunu da gör bakalım bir zoofili nin lafına inanıp
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.