Şimdi Ara

PS2'ye Gerilim oyun tavsiyesi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
76
Cevap
0
Favori
2.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PS2 'ye şöyle gerilim/korku yüklü oyun arıyorum bu aralar. Fatal Frame 2 aldım baya sardı. Bu akşamda Silent Hill 3 'ü almayı düşünüyorum? Başka ne önerirsiniz?

• Obscure 2 ve Rule of Rose ilk aklıma gelen bunlar.
  • silent hill serisini 3 den sonra devam et , resident evil 4 alabilirsin.
  • resident evil alabilirsin

gerçi bir oyunla ne kadar gerilebilirsin orası ayrı
  • Forbidden Siren 1 ve 2, Kuon.
  • silent hill serisini 3 den sonra devam etsin de arkadaş bi 4 kaldı direk sh4 deseydin bari 5 6 ve 7 si de var sanacak adam,insanları yanıltmayalım lütfen
    quote:

Orjinalden alıntı: UFUK_ŞEN

silent hill serisini 3 den sonra devam et , resident evil 4 alabilirsin.
  • Clock Tower 3
    Silent Hill ve Fatal Frame'in diğer serileri
    Alone in the Dark

Bunları kesinlikle öneririm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GAMEPAD İLE FPS OYUN TAVSİYESİ
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eyw. Başlangıcı o zaman SH3 ile yapıcam sanırım ^^
  • Ondan önce SH1'i bulmam gerekiyor ve bu hiç kolay olmayacak. Ben 3'ü alayım, FF2'yi bitirine kadar 1'i belki bulurum. Üstelik daha sırada Onimusha 4, SotC, FF12 var bunları bitirene kadar...
  • içi dolu bağırsağa (bumbar dolmasına) benzeyen yaratıklar seni gerecekse hiç durma silent hill al hiç anlamıyorum ne var bu oyunda bu kadar büyütülecek .....
    gerçi zevk meselesi dmc oyunu gibi tıpkı
  • @Şatyfknbilmemne, peki o zaman seni dinleyip ilk önce SH1'i arıyacam sonra 3'e başlıyacam ^^
  • peki ama üçgen kafa da nedir ki,halo 3 oyununda da üçgen ufak yaratıklar vardı onu da oynasın bari

arkadaşım adamın nick i bir acaip sen de sana uyup oyunu alacağım diyorsun ne günlere kaldık
    quote:

Orjinalden alıntı: Şatyfknmautankılfaka

Zevk meselesi olması başka şey, biz burada korku oyunu önerisinde tavsiyesinde bulunuyoruz. DMC nereden çıktı!? Ayrıca yaratık dediğin şeyler eskiden orada yaşamış insanlar. SH hakkında ki bilgisizliğin buradan belli oluyor. Olayda bir gerçekçilik var. Konunun geçtiği mekanlar dünya, insanlar gerçek. DMC' de ki gibi saçma sapan fantastik karakterler yok. Örneğin Üçgen kafalar eskiden SH' de cellattı. Lanetlendiklerinden bu hale büründüler yangın sonrasında tanrı tarafından. Hastahanelerde gördüğün hemşireler de onların yaralarına bakan insanlar oldularından lanetlenip bu hale geldiler. Biraz araştırma yap. SH Amerikada' ki bazı üniversitelerde psikoloji bölümünde öğrencilere hakkında bilgiler verilen bir oyundur. Dan dun ateş et puan topla ilerle oyun bitir oyunu değil DMC' ler gibi...

Biraz mantıklı şeyler yaz, yazamıyorsan da bilgisizliğinle otur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reddot -- 8 Şubat 2008; 11:56:51 >

• Hocam tartışmaya gerek yok, sonuçta oyun bu. SH1'den sonra 3 oynarım zamandan başka bir şey kaybetmem. Hem konu 1'den başlıyorsa dediği gibi daha mantıklı olur 1'den başlamak.
  • arkadaşım bir kere denedim oyunu karşıma kalın bağırsak kılıklı yaratıklar çıkınca oyundan midem bulandı resmen bumudur gerilim bumudur silent hill ya da ne haltsa
    hem tartışıyoruz sinirlenme bu kadar
    bir de olayı gerçekmiş gibi anlatıyorsun arkadaşa sanki yaşamışsın olayı eminim sen hayalet de görüyorsundur etrafta ya da ufo
  • Resident Evil Code Veronica , Haunting Ground,Cold Fear alabilirsin....
  • daha korku yazmayı bilmiyorsun ama burda ahkam kesiyorsun bravo sana arkadaş

neyse konunun içine etmeyelim sen de dünyaya dön ya da kalp gözü gibi programları seyretme
  • Arkadaşlar tamam, anladım SH1 'den başlıyacam sonra direk 3'e. Tartışma gitgide sert olmaya başladı sakin lütfen ve teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Butter-fly

daha korku yazmayı bilmiyorsun ama burda ahkam kesiyorsun bravo sana arkadaş

neyse konunun içine etmeyelim sen de dünyaya dön ya da kalp gözü gibi programları seyretme

dostum bırak adamı kendi haline,görmüyomusun oynarken ekrandan oyunun içine girmiş gibi yaşayarak anlatıyor,sıyırmış arkadaş kaotik atmosferini yesinler senin ucube insan örneği
  • @Dark
    denildiği gibi sen sh 1 den başla.hatta bence kulaklıkla oyna oyunu.Şöyle diyim zamanında sh 2 yi oynarken kulaklık takmışım sanki kapı çaldı sandım,baktım ses yok,heralde bana öyle geldi sandım,sonra bidaha çaldı ve elimdeki joypad i fırlattım,gittim dolaştım biraz kafamı dağıttım.Yani baya bi sarıyo korku diyosan korku budur Diğer oyunları bilmem ama Re ve ile kıyaslarsan Re ve pek korku sayılmaz hani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hothor -- 8 Şubat 2008; 12:32:14 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: DarKSpideR99

Arkadaşlar tamam, anladım SH1 'den başlıyacam sonra direk 3'e. Tartışma gitgide sert olmaya başladı sakin lütfen ve teşekkürler.

konu oğuzun gazabına uğradı
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.