Şimdi Ara

PS2'ye Gerilim oyun tavsiyesi. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
76
Cevap
0
Favori
2.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: DarKSpideR99

Başlığı ne umutlarla açmıştım halbuki...

beyler harbiden ayıp olmuyor mu arkadaşa
  • adamın bana attığı PM ler ;

pm 1 : akıllı ol arkadaşım

pm2 :allahın delisi (bunun cevabı olarak devam demiştim)

pm3 : neye devam sen iyimisin bilader

pm4 : arkadaş senin sorunun nedir sana ne oluyor
  • ayıp hakikaten özür dilerim arkadaştan ama ben kimseye kötü laf kullanmadım arkadaşlar sabahtan beri demedik laf bırakmadı hakaret ediyorlar resmen
    neyse terbiyemi bozmayacağım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Butter-fly

silent hill serisini 3 den sonra devam etsin de arkadaş bi 4 kaldı direk sh4 deseydin bari 5 6 ve 7 si de var sanacak adam,insanları yanıltmayalım lütfen
    quote:

Orjinalden alıntı: UFUK_ŞEN

silent hill serisini 3 den sonra devam et , resident evil 4 alabilirsin.

Benim de arkadaşa yardım ettikten sonra benim cevabımdan kasıtlı olarak alıntı yapan arkadaş ve forumun huzurunu kaçıran kişi.
  • oğuz sana bişi sormuştum , güççüken sana ne oldu,başına ne geldi ?

Not ; çok özelse paylaşmayabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Moon-Walker

oğuz sana bişi sormuştum , güççüken sana ne oldu,başına ne geldi ?

Küçükken elektirik direğine çıkması ve orda çarpılması ile beyinde oluşan zeka ve hazır cevaplılık oranı 10 kat artmıştır.

oğuzsniklopedi sayfa 102
  • quote:

Orjinalden alıntı: UFUK_ŞEN

quote:

Orjinalden alıntı: Moon-Walker

oğuz sana bişi sormuştum , güççüken sana ne oldu,başına ne geldi ?

Küçükken elektirik direğine çıkması ve orda çarpılması ile beyinde oluşan zeka ve hazır cevaplılık oranı 10 kat artmıştır.

oğuzsniklopedi sayfa 102

devamında sayfa 103 te,elenktrink direğinin yanındaki inşaatta kum çeken pala pıyıklı birinin, oğuza elma şekeri vererek inşaata çektiği ve... sabah gazatesi sayfa 3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moon-Walker -- 8 Şubat 2008; 13:22:27 >

• Clock tower 3 bir yerden bul oyna
  • RE 4 Hele Sonlara dogru süper.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kunglao

Clock tower 3 bir yerden bul oyna

• silent hill harbiden bazen deli ortamlar yaratıodu yau o yüzden bi gece oynarken aniden kız çocukları ağlama sesi duyduumdan beri gece oynamama kararı almıştım harbi tırstırıo aabi yaaa

zaten önemli olan gerilmek üçgen kafaymış dikdörtgenler prizmasıymış önemi yok yane konstantre olmuş bir şekilde ilerlerken kapkaranlık odada bi anda çekmeden bi el boynuna yapışsın bak bakalım nasıl oluo :DDDd
    quote:

Orjinalden alıntı: hothor

@Dark
    denildiği gibi sen sh 1 den başla.hatta bence kulaklıkla oyna oyunu.Şöyle diyim zamanında sh 2 yi oynarken kulaklık takmışım sanki kapı çaldı sandım,baktım ses yok,heralde bana öyle geldi sandım,sonra bidaha çaldı ve elimdeki joypad i fırlattım,gittim dolaştım biraz kafamı dağıttım.Yani baya bi sarıyo korku diyosan korku budur Diğer oyunları bilmem ama Re ve ile kıyaslarsan Re ve pek korku sayılmaz hani.

• Fatal Frame 3 bence burdaki tüm oyunları süpürür :)
  • Başlığı yeni gördüm ve bi umut belki deişik oyunlar sölemişlerdir bide eski konu heral yeniden diriltmişler 51 msj olmuş dedim içimden ama beklediğim gibi çıkmadı neyse bu arada şaşı ya da selamlar adam 500. üyeliği alacam diyo ama 2 gün önce 498 deyim demiş geçen bana da 494 deyim dedihayali ya adam.
    Aslında bütün gereksiz mesajları silseler güzel bi başlık ama...
  • cold fear da geriyo adami
  • Cevaplarınız için sağolun. Gene döndüm dolaştım Fatal Frame 2'de kaldım. SH3 aldım ama hiç mi hiç sarmadı. Çok fazla bayık geldi oyun ^^
  • quote:

Orjinalden alıntı: Butter-fly

peki ama üçgen kafa da nedir ki,halo 3 oyununda da üçgen ufak yaratıklar vardı onu da oynasın bari

arkadaşım adamın nick i bir acaip sen de sana uyup oyunu alacağım diyorsun ne günlere kaldık
    quote:

Orjinalden alıntı: Şatyfknmautankılfaka

Zevk meselesi olması başka şey, biz burada korku oyunu önerisinde tavsiyesinde bulunuyoruz. DMC nereden çıktı!? Ayrıca yaratık dediğin şeyler eskiden orada yaşamış insanlar. SH hakkında ki bilgisizliğin buradan belli oluyor. Olayda bir gerçekçilik var. Konunun geçtiği mekanlar dünya, insanlar gerçek. DMC' de ki gibi saçma sapan fantastik karakterler yok. Örneğin Üçgen kafalar eskiden SH' de cellattı. Lanetlendiklerinden bu hale büründüler yangın sonrasında tanrı tarafından. Hastahanelerde gördüğün hemşireler de onların yaralarına bakan insanlar oldularından lanetlenip bu hale geldiler. Biraz araştırma yap. SH Amerikada' ki bazı üniversitelerde psikoloji bölümünde öğrencilere hakkında bilgiler verilen bir oyundur. Dan dun ateş et puan topla ilerle oyun bitir oyunu değil DMC' ler gibi...

Biraz mantıklı şeyler yaz, yazamıyorsan da bilgisizliğinle otur...

Oguz burada haklı. Eger Sılent Hıll'ı bı sure oynarsanız ne kadar ıyı oldugunu anlarsınız. Oyunu yapan takımın cok ugrastıgı
    bellı. Oyunun psp versıyonu bıle her yonuyle mukemmel

Internette bıraz arastırın, bana sorarsanız ne kadar saglam bı hıkayesı oldugunu anlarsınız.

Gerılme konusuna gelınce Sılent Hıll'ın psp versıyonunun basında ısıkları kapatın ve yalnız bır odada kulaklıklarla oynayın dıyo.
    Emın olun bunu yapmak ımkansız. Tecrubeyle sabıttır, yeterınce gerer yanı sızı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paranoid_andr0id -- 11 Şubat 2008; 1:58:03 >

• beni gow2 de geriyo
  • Dünyanı şaşırmak istiyorsan "Haunting Ground" oyna.

1 sene kendine zor gelirsin.
  • fatalframe oyna 1,2,3 kafayı sıyırır gece tek oynamazsın
  • Silent Hill :Origins
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.