Şimdi Ara

PS2'ye hangi Optik Kablo?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Philips HTR5000 cihazı PS2 ye optik Kabloyla bağlamaya çalışıyorum ama piyasada gördüğüm bütün optik kablolar yuvarak girişli. PS2 ve anfide de Kare giriş var. Kadıköy yakasında alabileceğim bir yer biliyormusunuz? Ayrıca Optik kablo alırsam PS2'yle 5+1 ses olayını çözmüş olurmuyum?

• optik kablo almana gerek yok.araya bi cevirici aparat alırsan sorunu halletmiş olursun.
  • Teknosa Bağdat caddesi şubesinden almıştım optik kabloyu yanlış hatırlamıyosam 25 ytl vermiştim.
  • senin baktığın yuvarlak kablolar fiber optik kablodur..normal optick alıcaksın kadıköyde heryerde bulabilirsn.

quote:

Orjinalden alıntı: Doerdem

Philips HTR5000 cihazı PS2 ye optik Kabloyla bağlamaya çalışıyorum ama piyasada gördüğüm bütün optik kablolar yuvarak girişli. PS2 ve anfide de Kare giriş var. Kadıköy yakasında alabileceğim bir yer biliyormusunuz? Ayrıca Optik kablo alırsam PS2'yle 5+1 ses olayını çözmüş olurmuyum?
  • şimdi hocam bu bahsedilen optik kablo görüntü kalitesini artırıp süzermi acaca bunu sormamın nedeni ise 87 ekran tv var ve ps2 yi bağlayınca hiçde içaçıcı bi görüntü yakalayamıyorum(genelde bu yüzden 37ekran tv de oynuyorum ve ondada küçük diye zevk alamıyorum bu yüzden ) görüntü bozulmasına bi + etkisi olurmu acaba bu kablonun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: hell line

şimdi hocam bu bahsedilen optik kablo görüntü kalitesini artırıp süzermi acaca bunu sormamın nedeni ise 87 ekran tv var ve ps2 yi bağlayınca hiçde içaçıcı bi görüntü yakalayamıyorum(genelde bu yüzden 37ekran tv de oynuyorum ve ondada küçük diye zevk alamıyorum bu yüzden ) görüntü bozulmasına bi + etkisi olurmu acaba bu kablonun...
    bu kablo ses için görüntü için değilbirde iyi bi kablo alsan bile yada pcye bağlarsan vb işlemleri yapsan bile daha iyi görüntü alacağını sanmıyorum en ii tvde görüntü veriyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.