Slm; arkadaşlar PS2 çıkışlı optik mouse'umu yeni aldığım dizüstü bilgisayarda kullanmak için usb ye çevirecek bir aparat aldım. Ancak bilgisayar mouse ı tanımadı. Böyle bir imkanımız varmı, mause ı alırken yanında cd vermediler. Yoksa usb çıkışlı bir mouse mı kullanmam gerekiyor. Ama bu mouse ı çok seviyorum. Görüşlerinizi bekliyorum.
yapıstırr
genelde pek olumlu sonuc vermiyorlar yeni bir mouse almanın zamanı gelmis galiba
geçmiş olsun sanırım yapacak bir şey yok tak çalıştır özellikli bir usb mouse almanız sorunu çözecektir
merhaba arkadaşlar bende ps 2 klavye var.masaüstü bilgisayarımın ps 2 girişine takınca çalışıyor.çevirici aldım çeviriciyi kullanıp notebook a takınca ışık yanıp sönüyor ama tepki vermiyor.sorun nerde olabilir?
quote:
Orijinalden alıntı: mmayda
merhaba arkadaşlar bende ps 2 klavye var.masaüstü bilgisayarımın ps 2 girişine takınca çalışıyor.çevirici aldım çeviriciyi kullanıp notebook a takınca ışık yanıp sönüyor ama tepki vermiyor.sorun nerde olabilir?
Ben de çevirici aldım çalışmıyor Galiba bunların klavye ya da mouse ile uyum olasılığı çok düşük
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme