Şimdi Ara

PS2'yi usb'ye çevirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    arkadaşlar PS2 çıkışlı optik mouse'umu yeni aldığım dizüstü bilgisayarda kullanmak için usb ye çevirecek bir aparat aldım. Ancak bilgisayar mouse ı tanımadı. Böyle bir imkanımız varmı, mause ı alırken yanında cd vermediler. Yoksa usb çıkışlı bir mouse mı kullanmam gerekiyor. Ama bu mouse ı çok seviyorum. Görüşlerinizi bekliyorum.

• yapıstırr
  • genelde pek olumlu sonuc vermiyorlar yeni bir mouse almanın zamanı gelmis galiba
  • geçmiş olsun sanırım yapacak bir şey yok tak çalıştır özellikli bir usb mouse almanız sorunu çözecektir
  • merhaba arkadaşlar bende ps 2 klavye var.masaüstü bilgisayarımın ps 2 girişine takınca çalışıyor.çevirici aldım çeviriciyi kullanıp notebook a takınca ışık yanıp sönüyor ama tepki vermiyor.sorun nerde olabilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmayda

merhaba arkadaşlar bende ps 2 klavye var.masaüstü bilgisayarımın ps 2 girişine takınca çalışıyor.çevirici aldım çeviriciyi kullanıp notebook a takınca ışık yanıp sönüyor ama tepki vermiyor.sorun nerde olabilir?

Ben de çevirici aldım çalışmıyor Galiba bunların klavye ya da mouse ile uyum olasılığı çok düşük
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.