Şimdi Ara

Ps3 3D film izleme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
15.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yav arkadaşlar beni hiçbir şey bilmiyor farzedin ki öyle zaten.20 gün önce LG 42LW5500 3D bi televizyon aldık, uyduya scartla bağladık.İzliyoz ama ben bambaşka bi televizyon izleyecem derken odadaki CRT tüplü daha iyi gösteriyo.Onu izliyoruz zaten.LED deki görüntüler çok sahte, herhalde biz yeteri kadar değerlendiremedik tvyi.Başka da hdmı dır, efendime söyliyim 3D dir nasıl kullanılır bilmiyoruz. Şu televizyonu en verimli nasıl kullanacağımı bana halk dilinde anlatacak biri var mı?Bi de forumlarda okuduğum kadarıyla şu sorularıma cevap verirseniz çok sevinirim.
    1- Hdmı nedir ben bundan nasıl faydalanırım?
    2- Televizyonda youtube, facebook gibi etiketler var galiba internete giriliyo da nasıl yapıcam bunu modeme mi bağlıyacam tvyi?Öyleyse de nasıl yapılır?
    3- 3D den nasıl faydalanırım?Blu ray falan almak lazım diyolar.Başka şekli yok mu bunun?
    4- Ps3 alırsan 3D cd leri de oynatıyo, blu ray almana gerek yok diyolar, doğru mu?Ps3 alırsak blu rayin kalitesini yakalar mıyız?
    5- Aldığım mağazadaki satıcı "Abi bana 500 gb lik taşınabilir harddisk getirirsen 50 tane 3d film yüklerim, izlersin" demişti. Öyle olursa usbden takıp bunları izleyebilir miyim ya da bunları 3 boyutlu izleyebilir miyim?
    6- Bu televizyonun her özelliğini dibine kadar kullanmak için illa digiturk ya da dsmart almak mı lazım?
    8- Bu televizyonun arkasında bi sürü giriş falan var, bunlar ne işe yarar?
    9- Bide son olarak bu televizyonun tüplü tv deki gibi renk ayarı, parlaklık vs. gibi ayarlarını falan bulup da ayarlayamıyorum.Görüntülerde milletin yüzü kıpkırmızı.Bu ayarlar nasıl yaoılıyor?
    Dostlar biraz fazla soru sorduk cahilliğimize verin.Yardımcı olursanız çok sevinirim, yoksa bu parasızlıkta aldığımız 2600 TL lik alet ancak salonda biblo gibi süs görevi görecek.Şimdiden yardımcı olacak hekese teşekkürler.

• Sayın empatizma başta aldığın tv çok iyi bi marka olup görüntü olarak ta gayet iyi performans sunan bi model
    1- HDMIhttp://www.turke****.com/satforum/showthread.php?t=104748 bu siteden okuyup detaylı şekilde bilgi edinebilirsin.
    2- youtube, facebook gibi eklentileri çalıştırabilmen için ethernet kablon ile tv ye bağlantı yapman gerekiyor kısacası internetin olması gerek
    3- 3d olayınıda mağazadaki kişinin dediği gibi harddisk ile izleyebilirsin fakat dosyalar mkv formatı dır sıkıştırma şeklindedir. ps3 alırsan izlersin fakat mağazadaki kişi bluray almana gerek yok demiş 3d ler zaten bluray dir. Ve kalite olarak üst düzey bi görüntü izlersin
    6- digitürk veya d-smart almana tabiki gerek yok ama HD uydu alıcısı alman senin için yararlı olacaktır çünkü hd yayınlarda izleme kalitesine ulaşırsın
    8- arkasındaki girişler de kullanma klavuzuna bakacaksın artık görüntü ayarlarıda orda mevcut çünkü yakın bi arkadaşıma 47LW5500 aldık ordan biliyorum iyi seyirler

• Yaa şimdi, konuyu hortlatacağım ama, sırf buluray ve 3D izlemek için PS3 alıcam.. Malum 3D bluray oynatıcılardan daha ucuz + oyun!!..
    Ama kalite olarak , 3D/bluray oynatıcıların kalitesini yakalar mı? Tecrübe eden arkadaşların görüşlerini alsak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yazar11

Yaa şimdi, konuyu hortlatacağım ama, sırf buluray ve 3D izlemek için PS3 alıcam.. Malum 3D bluray oynatıcılardan daha ucuz + oyun!!..
    Ama kalite olarak , 3D/bluray oynatıcıların kalitesini yakalar mı? Tecrübe eden arkadaşların görüşlerini alsak.

99 liraya bile blu ray player var o dediğin blu-ray playerlar ilk çıktığı zamandı
  • 3D blurayplayerlar??
  • quote:

3D blurayplayerlar??

http://www.darty.com.tr/e_commerce/Dvd-Blu-Ray-Oynat-c-/SAMSUNG/BD-E5500-p-71347-c-52.htm
    Bu biraz daha pahallı
  • Konu dışi belki ama eger Ps3 Media Servier'i kullanirsan cok rahat edersin . Ben bizzat onu kullaniyorum . Mutluyum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

Konu dışi belki ama eger Ps3 Media Servier'i kullanirsan cok rahat edersin . Ben bizzat onu kullaniyorum . Mutluyum

O ne işe yarıyor???
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

Konu dışi belki ama eger Ps3 Media Servier'i kullanirsan cok rahat edersin . Ben bizzat onu kullaniyorum . Mutluyum

O ne işe yarıyor???

Ağ üzerinden ps3 te pc deki medyayı açıyorsun dlna yani.
  • ftp programı gibi mi?
  • arkadalar 42vf 8022 42" vestel 3d tivim ve 4.31 versiyon ps3 üm var elime bir yerden orijinal blu-ray 3d filim geçti fakat 3d görüntü alamıyorum bu konuda yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.
  • bı kezde ben konuyu dıle getırıyım...ps3 den sorunsuz 3d oyun oynayabılıyorum dsamarttanda 3d ızleyebılıyorum.ancak ps3 den 3d fılm bı turlu acamadım.fılm oynadıgı sırada yan yana ekran gelıyo,ancak 3d butonuna basdıgımda 3d ıslev gormuyo sankı yok gıbı sayıyo.acaba fılmın menusunden bıyerdenmı secıyoruz bu ısı.fılm menusunude cok kurcaladım oyle bı ozellık goremedım.ps3 menusunden 3d aktıf edebılıyorum ancak fılmı baslattıgımda hıc bısey aktıf olmuyo.yardım ısdıyorum 2 gundur bı cewap bulamadım?
  • aynı dertten müzdaripim bende de 55f7000 var 3d orginal filmi takıyorum sadece yanyana ıkı ekran var 3d aktıf et dedıgımde uygun degıl dıyor fakat 3d oyunları oynuyor bu nasıl ıstır çözemedım
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.