Şimdi Ara

Ps3 3D film izleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
15.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bilen arkadasların yardımcı olurmasını ıstedıgım bı konu var yeni bi 3d led tv aldım ps3 umle 3d film izleme gibi bi şansım var mı_? varsa nasıl oldugunu soyleyebılırmısınız_?
    dun denedım ama beceremedım bı turlu ya tvnız yada oynatma cıhazınız 3d uyumlu degıl dedı.
    bu arada televızyonum philips 40pfl 8605

• film sbs mkv mi , bluray mi.

System ayarlarından görüntüyü ayarlıyacaksın,o zaten otomatik tv nin kaç " olduğunu ve 3d desteklediğini seçecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: phantom_coal

film sbs mkv mi , bluray mi.

System ayarlarından görüntüyü ayarlıyacaksın,o zaten otomatik tv nin kaç " olduğunu ve 3d desteklediğini seçecek.
    film blueray televizyonu aldıgım zaman hediye ettiler 1 adet 3d blueray
    bıde bendekı Ps3 eski kasa o farkedermi_? versiyon 3.60
  • quote:

Orijinalden alıntı: tiguan

film blueray televizyonu aldıgım zaman hediye ettiler 1 adet 3d blueray
    bıde bendekı Ps3 eski kasa o farkedermi_? versiyon 3.60

Alıntıları Göster
    dostlar bende de şöyle bir problem var bilen arkadaşlar varmıdır acaba ??

geçenlerde vatan pc den ps51d550 aldım samsung neyse kurdular felan usb den fılım takıyorum sbs tabıykı goruntu cıft cıkıyor uzaktan kumanda uzerınde 3d tusu var basıyorum gozlugumude takıp fılım tek oluyor ve 3d seyretmeye baslıyorum buraya kadar herhangı bır sıkıntım yok.

gozlukların ıcınden 4 tane bluray fılım cıktı shrek serisi 3d olarak ps3 ümü kurdum 3d tv bagladım goruntuyu tek verdı yanı herhangı bır 3d olayı yok ps3 u normal tv ye takıyım bakıyım dedım ne olucak goruntu aynı hıcbırsey deısmedı ps3 ün bi ayarımı vardır anlamadım bilen arkadaslar yardımcı olurlarsa bı problemım kalmıycak ortada bu arada ps3 üm kırık yanı versıyonda 3.41 ps3 u tv takınca 720 p ( 3d ) ve 1080 p ( 3d ) yazıyor fakat bulamadım yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.....

• quote:

Orijinalden alıntı: black_boyss

dostlar bende de şöyle bir problem var bilen arkadaşlar varmıdır acaba ??

geçenlerde vatan pc den ps51d550 aldım samsung neyse kurdular felan usb den fılım takıyorum sbs tabıykı goruntu cıft cıkıyor uzaktan kumanda uzerınde 3d tusu var basıyorum gozlugumude takıp fılım tek oluyor ve 3d seyretmeye baslıyorum buraya kadar herhangı bır sıkıntım yok.

gozlukların ıcınden 4 tane bluray fılım cıktı shrek serisi 3d olarak ps3 ümü kurdum 3d tv bagladım goruntuyu tek verdı yanı herhangı bır 3d olayı yok ps3 u normal tv ye takıyım bakıyım dedım ne olucak goruntu aynı hıcbırsey deısmedı ps3 ün bi ayarımı vardır anlamadım bilen arkadaslar yardımcı olurlarsa bı problemım kalmıycak ortada bu arada ps3 üm kırık yanı versıyonda 3.41 ps3 u tv takınca 720 p ( 3d ) ve 1080 p ( 3d ) yazıyor fakat bulamadım yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.....

Alıntıları Göster
    eski kasa farketmez bende fat kasa kullanıyorum 1.4 destekleyen hdmi kablo almanız lazım, bağlantıları yaptıktan sonra ayarlar kısmından seçmeniz lazım yoksa açılmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: LuqueTr

eski kasa farketmez bende fat kasa kullanıyorum 1.4 destekleyen hdmi kablo almanız lazım, bağlantıları yaptıktan sonra ayarlar kısmından seçmeniz lazım yoksa açılmaz

Alıntıları Göster
    ayarlar menüsünden ayar yapmamız nerden olucak detaylı bi şeklide açıklayabilirmiziniz ?
  • quote:

ayarlar menüsünden ayar yapmamız nerden olucak detaylı bi şeklide açıklayabilirmiziniz ?

Alıntıları Göster
    Video yada Display settings diye bi yer olması lazım ordan 720P 3D VE 1080P 3D seçeneklerini seçmeniz lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xbox'ta Film İzlemek
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: LuqueTr

Video yada Display settings diye bi yer olması lazım ordan 720P 3D VE 1080P 3D seçeneklerini seçmeniz lazım

Alıntıları Göster
    seçtim fakat aynı değişen bişey yok
  • Hdmi 1.4 kanlo aldiniz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: iscanthere

Hdmi 1.4 kanlo aldiniz mi?
    almadım fakat elimizde olan kablonuın 1.4 destekleyip destekleyemediğini nerden anlayabilirim ?
  • quote:

almadım fakat elimizde olan kablonuın 1.4 destekleyip destekleyemediğini nerden anlayabilirim ?

Alıntıları Göster
    kabloda aldım sonuç aynı başka neden olabılır acaba ya kafayı yicem
  • quote:

kabloda aldım sonuç aynı başka neden olabılır acaba ya kafayı yicem

Alıntıları Göster
    dostum 3d içeriğin görüntülenmesi için versionu 3.73 yapman lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: erk_

dostum 3d içeriğin görüntülenmesi için versionu 3.73 yapman lazım

Alıntıları Göster
    oyun oynuyorum fakat 3D olarak crysis 2 mesela !!!!!

filim seyredebilmem için mi 3.73 yapmam lazım??

filim için yaparsam bu seferde oyun oynayamam çok saçma bi durum olur :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi black_boyss -- 25 Kasım 2011; 22:53:04 >
  • quote:

oyun oynuyorum fakat 3D olarak crysis 2 mesela !!!!!

filim seyredebilmem için mi 3.73 yapmam lazım??

filim için yaparsam bu seferde oyun oynayamam çok saçma bi durum olur :D

Alıntıları Göster
    HDMI 1.4'e fazladan para vermenize gerek yok. Standart HDMI kabloda işinizi görür...

Yeni gelen 3.73 FW'e update ederseniz sıkıntı olmadan 3D film ve fotoğrafları görüntüleyebilirsiniz.

Yeni FW'e update ettiğinizde oyunda oyanayabilirsiniz. Yani Film izleyip oyun oynayamam gibi bir durum söz konusu değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hdblack35 -- 26 Kasım 2011; 0:22:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hdblack35

HDMI 1.4'e fazladan para vermenize gerek yok. Standart HDMI kabloda işinizi görür...

Yeni gelen 3.73 FW'e update ederseniz sıkıntı olmadan 3D film ve fotoğrafları görüntüleyebilirsiniz.

Yeni FW'e update ettiğinizde oyunda oyanayabilirsiniz. Yani Film izleyip oyun oynayamam gibi bir durum söz konusu değil.

iyi diyorsun hoş diyorsunuzda ben ps3 jb kullanıyorum kırık yani update edersem jb çalışmayacak ve elimde olan ( hdd nin içinde) oyunları oynayamayacağım yanlışmı biliyorum ????
  • quote:

quote:

iyi diyorsun hoş diyorsunuzda ben ps3 jb kullanıyorum kırık yani update edersem jb çalışmayacak ve elimde olan ( hdd nin içinde) oyunları oynayamayacağım yanlışmı biliyorum ????

Alıntıları Göster
    3,50 ile gelmedimi 3d desteği ?
    3.55 cfw ile uncharted3 3d oynuyorum,3d bluray film deneme imkanım olmadı

• quote:

quote:

Sorun anlaşıldı Jailbreak kullandığın için update yapamıyorsun, 3.50 versiyon olmadan 3d blu-ray seyredemezsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X kare -- 26 Kasım 2011; 6:07:37 >

• quote:

quote:

En başta söyleyeceğini en sonda söylüyorsun.
    Aynı zamanda cevabını da biliyorsun.

• philips 40pfl 8605 LED ise 200 Hz.. 3D çalışması lazım. (Değiştirdim mesajımı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emrahin -- 26 Kasım 2011; 9:12:02 >
  • quote:

quote:

quote:

En başta söyleyeceğini en sonda söylüyorsun.
    Aynı zamanda cevabını da biliyorsun.

imzamda tv modelim ve jb kullandığım yazıyor ama :(

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.