Şimdi Ara

ps3 3d hayal kırıklıgı :( :( :8

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar .3d oyun keyfını tadabılmek ıcın phılıps marka 3d led tv aldım televızyonun son guncellestırmesını ınternetten ındırdım buyuk bır heyecanla ps3 bagladım gereken ayarları yaptım ve onlıne black ops a basladım ancaakk oyun acıldıgında ve durumu gorunce sınırımden televızyonu kıracaktım malesef saga sola donusler oyun kasıyor ben tusa basıyorum ancak bıraktıgımda adam donmeye baslıyor bunu duzeltebılecegm bırsey var mı ltfn yardımce olun o kadar parayı bosa attık gıbıme gelıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: hasanlutfi

merhaba arkadaslar .3d oyun keyfını tadabılmek ıcın phılıps marka 3d led tv aldım televızyonun son guncellestırmesını ınternetten ındırdım buyuk bır heyecanla ps3 bagladım gereken ayarları yaptım ve onlıne black ops a basladım ancaakk oyun acıldıgında ve durumu gorunce sınırımden televızyonu kıracaktım malesef saga sola donusler oyun kasıyor ben tusa basıyorum ancak bıraktıgımda adam donmeye baslıyor bunu duzeltebılecegm bırsey var mı ltfn yardımce olun o kadar parayı bosa attık gıbıme gelıyor

Tv ayarlarini iyi yap.
  • TV yi biraz kurcala oyun modu vardır kesin oyun moduna aldığın zaman düzelir..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.