Şimdi Ara

PS3 3D SORUNSALI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar... Sizin gibi deneyimli ve tecrübeli arkadaşlarımdan yardım talep ediyorum . Dün PS3 slim kasa 320GB bir konsol aldım... (evet yaptım bunu) Konsol uzerinde 3d destegi gibi birsey yazıyordu... + ay once de yeni bir LCD (Led değil) televizyon aldım... (LG42LD465) (Full HD + 60 Mhz tepkime) Şimdi sorum şu:

Ben nasıl 3D özelliğini kullanacağım.

Öncelikli olarak sanırım 1.4 versiyon bir HDMI kablosu almam gerekiyormuş. Onu birazdan eve giderken halledeceğim. 3D seçeneklerinde gözlük seçme gibi bir şansımız varsa o da kolay çunku evde 3 adet Kırmızı mavi 3d gözlük de var... PS nin yanında God Of War 3 oyununu da aldım ve oyunun uzerinde 3d desteği gibi birşey de yazıyordu (Daha once bunu gormemiştim sanırım yeni bir versiyon olabilir) Bu oyunu 3d de nasıl oynayabilirim...

(Not dun Komponent (YPbPr )baglantıda goruntu fena diildi :D ) HDMI kablo bağladığımda görüntü kalitesinde fark olur mu?

• televizyon 3D mi?
  • 3D tv nin olmasi lazim 3D oynayabilmen için
  • Malesef televizyon 3d değil :(
  • tv 3d değil ise nasıl 3d'den yararlanmayı düşünüyorsunuz
  • tüh be şart mı 3d tv?? Ne gibi fark ediyorki sadece kaynağın 3d olması yetmez mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: quanch

tüh be şart mı 3d tv?? Ne gibi fark ediyorki sadece kaynağın 3d olması yetmez mi

Kaynak isterde 5d olsun.Görüntüyü veren tv dir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2014 SONY 3D TV
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ya bende nba 2k11 var optionsdan 3d settingse getirdim hani gözlük takmadan bi yayın olur ya böle kopyası varmış gibi arkasında ben zannediodum ki gözlük olsa alcam görüntüyü ama öle değilmiş moralim bozuldu

• GoW 3 ün 3D li versiyonumu çıkmış???
  • Bu mantığa göre tüplü tv'nizden de hd görüntü alabiliyor olmanız gerekirdi Şaka bir yana, maalesef mümkün değil...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yoney

Bu mantığa göre tüplü tv'nizden de hd görüntü alabiliyor olmanız gerekirdi Şaka bir yana, maalesef mümkün değil...

+1
  • Orijinalden alıntı: StormKing

GoW 3 ün 3D li versiyonumu çıkmış???
    [/qEvet sanırım hocam... ama deneyeimiyorum ... İlk çıkan versiyonlarında görmemiştim. Şu an elimde bulunan surumunde 3D compatible game logosu koymuşlar...
  • Ben 3D tv'de 9D oynuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: inter.welet

Malesef televizyon 3d değil :(

haha komiksin nası yapmayı düşünüyodun ki
    zaten 3D oyunların arkasında 3D uyumlu yazıyo altında 3D tv olması gerek yazıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: yoney

Bu mantığa göre tüplü tv'nizden de hd görüntü alabiliyor olmanız gerekirdi Şaka bir yana, maalesef mümkün değil...

• Tv 3d olmadan nasil 3d almayi planliyorsun.
  • Konu , biraz konu dışı olmuş.Hocam bir çok arkadaş cevap vermiş.Yani kullanmanız imkansız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.