Şimdi Ara

**PS3 500gb Ultra-Süper Slim Arıza Yardım Öneri.?**

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşlar 17/12/2012 Tarihinde 949TL Satın aldığım yeni kasa Playstation_3 500gb Ultra-Süper Slim kasa cihazım dün itibariyle
    Arıza vermeye hata vermeye başlamıştır daha öncedende vermişti umursamamıştım ama dün gece 1 oyunu 20dk açtı
    Ve şu hatayı verdi (800189) Bluray Disc okunmadı Hata oluştu diyor ve istisnasız 10 kere AÇ-KAPA yapmış isem sadece
    10da 1kez açmıştır oyunu ve farklı 3tane Bluray-Cd Denedim hepsindede aynı hata veriyor 10/1 yada 10/2 kez açıyor
    Sizce neyden kaynaklıdır Garantisi devam ediyor Ve alırken Sony Mağazası şunu söyledi abi bu yeni Slim cihazda arıza olur
    İse 1e1 değişim oluyor demişti ne kadar doğru bilmem ama bana SONY gelen bi A4 yazı dizisi okuttu orada görmüştüm...
    Ama korkum Bekleme Sürem ve Arıza giderilirmi giderilmezmi o var kullanıcı hatası demesinlerde çünkü bişey Yapmadım.!
    Son haftalarda cozuttu keşke geri iade alsalarda paramı alsam PS4 beklesem Neyse Sizlerden Seviyeli ve Değerli yorum
    Öneri Yardımlarınızı bekliyorum başına gelen oldumu...?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altinbas07 -- 27 Nisan 2013; 10:06:35 >

• PS3 Super Slim modellerinde bu sorun kronik. Sorunsuz şekilde oyunu oynuyorsun, ertesi gün diski taktığında okumuyor. İnternette bu sorun yüzünden cihazı iade eden çok kişi var.
  • Götür cihazı aldığın yere iade et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

PS3 Super Slim modellerinde bu sorun kronik. Sorunsuz şekilde oyunu oynuyorsun, ertesi gün diski taktığında okumuyor. İnternette bu sorun yüzünden cihazı iade eden çok kişi var.

Vallahi ne yapacağımı şaştım SONY MH. aradım sizlere daha iyi hizmet vermek için güncelleme yapıyoruz diyor bende Servis bölümünün TLF aldım
    Antalyada 4 yer varmış Necmi Elektronik aradım konuyu izah ettim beyfendi sadece cihazı getirin dedi kol+oyun+kablo+kutu vs. gerek yok dedi ok.
    Dedim bakalım ne olucak anlattım 10kez açıyorsam 1kez açıyor yada 2kez açıyor oyunları dedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Chevin

Götür cihazı aldığın yere iade et.

Oynanmış cihazı almazlarki be güsel kardeşim Görüştüm Arıza Onarım MH ile
  • Git geriver bence
    Edit: Paranı al Ps4 ü Bekle Hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jony___ -- 27 Nisan 2013; 10:42:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YusufTaziM.

Git geriver bence

Alırlarmıki az önce antalya sony servis getirin cihazı bakalım dedi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: altinbas07

quote:

Git geriver bence

Kusrulu maldan geriver hocam biraz çetrefilli davranırsan alırlar 6 Ay Sonra Paradise Yaşarsın

• quote:

quote:

quote:

Git geriver bence

Kusrulu maldan geriver hocam biraz çetrefilli davranırsan alırlar 6 Ay Sonra Paradise Yaşarsın

Ama üstadım adamların tamir etmek hakkı var hani yeni yasaya göre aynı hatayı 2kez veya daha fazla yaparsa geri iade etme HAKKIM var diye biliyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Git geriver bence

Ama üstadım adamların tamir etmek hakkı var hani yeni yasaya göre aynı hatayı 2kez veya daha fazla yaparsa geri iade etme HAKKIM var diye biliyorum.

Yap işte bişeyler hocam

• Hocam cihazi alali 4 ay gecmis bu saatten sonra iade almazlar direkt. Servise verirsiniz, tamir edebiliyorlarsa tamir olur. Ha tamir edilemeyecek gibidir ya da insiyatif kullanirlar size yeni cihaz verirler (kutusuz).

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: what_tha

Hocam cihazi alali 4 ay gecmis bu saatten sonra iade almazlar direkt. Servise verirsiniz, tamir edebiliyorlarsa tamir olur. Ha tamir edilemeyecek gibidir ya da insiyatif kullanirlar size yeni cihaz verirler (kutusuz).

Bu dediğinize katılıyorum diğer arkadaşlar yanlış anlamasın çünkü dediğin gibi 4ay olmuş alalı ee arıza yaptı al geri olmaz öyle neticede bi yasa var
    Aynı arızayı 2kez ve/veya fazla yaparsa PARA alma hakkım var daha 20 ay devam ediyor olucak garantisi ama randımanlı olurmu sizce çalışma
    Durumu PS3 nasıl eskisine dönermi acaba bide kaç günde verirlerki acaba.?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altinbas07 -- 27 Nisan 2013; 11:22:39 >

• Ne kadar surer ya da eskisi gibi olur mu bilemiyorum ne yazik ki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihazı garantiye verince size 20-25 gün sonra swap(yenilenmiş) cihaz verecekler.
    Eğer imkanınız varsa, Avrupa Sony ile iletişime geçin "paramın iadesini istiyorum" deyin.
    Hatta emsal olması için aynı sorunla karşılaşıp iade eden kişilerden bilgi alın. Sırf Türkiyedeyiz diye değiştirme veya iade hakkını gözardı etmesinler.
  • Neyse , şu sorundan sonra SUPER SLIM macerasına gerek yok.Gidip yine normal Slim alacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gny*

Cihazı garantiye verince size 20-25 gün sonra swap(yenilenmiş) cihaz verecekler.
    Eğer imkanınız varsa, Avrupa Sony ile iletişime geçin "paramın iadesini istiyorum" deyin.
    Hatta emsal olması için aynı sorunla karşılaşıp iade eden kişilerden bilgi alın. Sırf Türkiyedeyiz diye değiştirme veya iade hakkını gözardı etmesinler.

Evetyaa birde o var üstadım daha alalı 4ay oldu 950TL para vermişim yazık değil mi bana durduk yere arıza çıkarıyor tamam elektronik cihaz
    Mesleğimden örnek vereyim Dün eczaneme yeni çıkacak olan Şeker+Tansiyon ölçüm cihazı hakkında bilgi verdiler ve Plasiyer dediki cihazların artık
    Tamiri yok Değişimi var 1e1 dedi artık şirketler malzeme ve işçilik ile uğraşmıyor dedi hani diyorum iade veya değişim yaparlarmıki birde SONY MH
    Çıkmadı TLF ben direk servise vericemya bi sorun olurmu işte bize haber vermeden teslim edilmiş bilgimiz olsa yardımcı olurduk vs. gibi

• Arkadaşlar;
    Eve geldim PS3 oyun taktım NFS Most wanted hemen açtı 1saat oynadım sonra ekran karardı medal of honor oynarken bende saat 18 gibi
    Sony servise teslim ettim adam ilk kez ultraslim geliyor siftah sizden açtık dedi ama anlattıklarınıza göre %90 cihaz değişir 10güne belli olur
    Diye düşünüyorum dedi bakalım inşallah sorun çözülür tekrar kavuşurum PS3 me

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altinbas07 -- 6 Mayıs 2013; 15:25:02 >
  • Arkadaşlar;
    Belki ilginizi çeker yardım isteyen olur diye paylaşmak istedim cihazım bugün SIFIRI ile değiştirilip TESLİM edildi ve sordum swap vs. diye.?
    Hayır bu yeni kasalarda öyle bir DURUM yok dediler seriel no lar değişmiş yani kesin değişmiş ve jelatinli kutu geldi
    Eve gidip herşeyi sıfırdan kurcam oofff...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.