Şimdi Ara

PS3 acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ps3 super slim satın aldım. Gelir gelmez açtım ve şok oldum. Sıfır diye almıştım. Elektrik kablosu bir acayip. az sonra fotoğrafını koyacağım. 3 lü başka tür bir priz var ve çevirici gibi beyaz bir aparatı var. Satıcı işyeri kesinlikle orjinal kutusu açılmamış ürün dedi ama unbox videolarındaki gibi bir power kablosu yok. Yıkıldım resmen. Asya elektronik yazıyor garanti belgesinde. Fotoğrafını atacağım az sonra. bu nasıl bir iş kazıklandım mı acaba ?PS3 acil yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korcank -- 27 Temmuz 2017; 19:53:31 >

• arkadaşlar fotoğrafı attım. Siyah kısımda 250 5a yazıyor. beyaz dönüştürücüde ise 900W 250v yazıyor. İncecik dandik bir dönüştürücü. Orjinal ps3 ten böyle bir elektrik kablosu çıkar mı ? Bu işi bilen biri bana açıklarsa çok minnettar olurum.

Arkadaşlar ntsc yazıyor kutuda. Sony türkçe kitapçığı var fotokopiden çekilmiş gibi. Bu aşağıdaki gibi bir unbox buldum. malezyada satılmış. Sanırım banada asya pazarı için üretilen bir ps3 satmışlar. Geri vereyim mi , bu dönüştürücü ile kullanmam tehlike yaratır mı ? prizede takamıyorum şimdi yanar/patlar diye.
    https://www.youtube.com/watch?v=uA1vo4056rs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korcank -- 27 Temmuz 2017; 20:12:27 >

• İngiliz fişi o üçlü. İngiltere de prizler 3 lü. Cihaz pal sıkıntı olmaz tavsiyem normal bir elektrik kablosu al elektrikçiden öyle kullan. Gönderdiği fiş le de kullansan bişey olmaz ama kaçak yapabiliyor bazen. 3 5 lira civarıdır o kablo.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: snakefatih

İngiliz fişi o üçlü. İngiltere de prizler 3 lü. Cihaz pal sıkıntı olmaz tavsiyem normal bir elektrik kablosu al elektrikçiden öyle kullan. Gönderdiği fiş le de kullansan bişey olmaz ama kaçak yapabiliyor bazen. 3 5 lira civarıdır o kablo.

Hocam cihaz pal degilmis. icinden scart kutusu da cikmadi. o mini kutuya ihtiyacim var mi onu da bilmiyorum. hdmi kablosu var bende onu kulanicam.

• korcank K kullanıcısına yanıt
    Pal olup olmadığını cihazın kodu var oradan anlarsın.

• durumu anlattim. bilen biri varsa rica ediyorum soylesin geri iade edeyim. hic fikri olan yok mu acaba , uzattim kusura bakmayin sayin admin ve uyeler ; ozur dilerim vok uzuldum ondan.

• cihazın yurtdışı için üretilen seri,o sebeple dönüştürücü koymuş içine tedarikçi.herhangi bir problem yaşamazsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil Yardım!!
    12 yıl önce açıldı
    Acil Yardım!!!
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ithal ürün olduğu için böyle, benim ps4 de ithal. fişi arabistan tipi ve içinden çıkan dönüştürücü ile kullanıyorum. sıfır olmadığı anlamına gelmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: korcank

durumu anlattim. bilen biri varsa rica ediyorum soylesin geri iade edeyim. hic fikri olan yok mu acaba , uzattim kusura bakmayin sayin admin ve uyeler ; ozur dilerim vok uzuldum ondan.

Dostum piyasaya göre uygun fiyattan aldıysan sıkıntı yok kullan gitsin. Ama her yerle aynı fiyata hatta pahalıya aldıysan kazıklanmışsın demektir iade et.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.