Şimdi Ara

PS3 Acil Yardim - Bluray film izleme (3D to 2D)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kendime Blu-Ray + 3D Hobbit Beklenmedik yolculuk aldim. Filmin arkasinda Bu kutu standart Blu Ray oynayicida izlenebilen 2D versiyonunu da icermektedir yaziyor ve televizyonumun 3D ozelligi olmadigi icin ben de 2D izlemek istiyorum. Ben Ps3 ile filmi ilk actigimda film acildi fakat altta ve ustte olmak uzere ayni anda 2 ekrandan oynamaya basladi. Duzeltmek icin display settingsde Configure ettim. Bu sefer de hic acilmiyor. This Blu-Ray Disc requires a Blu Ray 3D Player connected to a 3D Display diyor. Televizyonumda herhangi bir 3D ozelligi olmadigi icin kapatamiyorum. Ps3 ten bu filmi 2D nasil izleyebilirim?
     PS3 Acil Yardim - Bluray film izleme (3D to 2D) PS3 Acil Yardim - Bluray film izleme (3D to 2D) PS3 Acil Yardim - Bluray film izleme (3D to 2D)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hic mi fikri olan yok :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam. Filmi 2D oynatmak için filmin kendi menüsünden seçiyor olman lazım. Yani görüntü ayarlarıyla ilgisi olmaması lazım. Filmi oynamamaya başladığında (çift ekran 3d modunda) Üçgen duşuna bas. Çıkan menüden kök menüye dön seçeneği olması lazım ordan ana menüye git. oralarda bi yerde 2d 3d seçenerği olması lazım.
  • Ama video açılmıyor. Dolayısıyla kök menüye de giremiyorum. Resmini paylaştığım hata geliyor ilk önce. Üçgene bastığımda ayarlar geliyor fakat menu veya başka bir şeye giriş izni vermiyor.
  • Aynı sorun bendede mevcut çözümü varmı bunun ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.