Şimdi Ara

ps3 açılmıyo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar fifada online maç yaparken ps3 birden kapandı kırmızı ışık yanıp sönmeye başladı. fişini çıkardım taktım 3-4 kez denedim açılmıyo. oyunda içinde. ne yapmam lazım? açmaya çalıştığımda ilk başta yeşil yanıyo sora tekrar açılmadan kırmızı yanıp sönmeye başlıo :S

• Millet fifadan değil diyor ama bu kaçıncı fifa vakası be kardeşim. Var işte bu oyunda bi cena...tlik
  • Sarı Işık Oluo Mu Peki... ?
  • arada sarı bi ışık yanıyorsa geçmiş olsun sarı ışık hatası.
    yanmıosa fişten falan kaynaklanan birşey olabilir
  • arkadaslar bu sarı ışık mevzusu ne oluyo acaba? ne yanı sarı ışık yanıp sönüyosa cihaz çöpe mi dönüşüyo?
  • valla kaçıncı fifa vukuatı bu, hepte fifa oynarken oluyor.
  • gecmis olsun servise gitmesi gerek yoksa disardan yaptirmaya calisican. fifa dan uzak durmak en iyisi. lanet olsun sana ea.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps4 üm açılmıyor
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ps3 ten yazmak berbat yanlis smile kod kullandik :D
  • microsoft heralde ea ile anlasıp bi komplo düzenledi ps3ler için geçmiş olsun arkadaşım bu arada..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pepe Kontes -- 23 Aralık 2009; 0:22:20 >
  • gecmis olsun kardes, insALLAH bir an once duzelir makina
  • Bana olan olayla aynı . Benimde fifa 10 oynarken gitti gecmis olsun garantili ise verirsin degilse tamirle uğraşma , tamirden sonraki ömrü kısa. Ben slime geçtim ve fifaya elveda dedim.
  • Allah'tan futbol oyunlarını sevmiyorum, ne kadar çok Fifa vakası oluyor böyle. Gelmiş olsun bu arada.
  • sarı ışık vermiyo yanıp sönüyo :S dün bi kere açıldı en son rahatladım kapadım şimdi tekrar açılmıyo:S
  • sadece kirmizi yanip sönüyorsa bu cihazin fazla isiya maruz kaldigini gösterir, dinlenmesi gerek, daha da yorarsan SARI ISIK DENEN ANAKART TAKi LEHiMLERiN ERiMESi SONUCU OLUSAN KISA DEVREYLE ANAKARTIN YANMA OLAYI BASINA GELEBiLiR
  • biraz önce farkettim sarı ışık çıkıyo kırmızı yanıp sönmeden:S ama dün bi ara açıldı o olaydan sora. tamir ücreti ortalama ne kadar ve oyunu içinden çıkartma şansım warmı?
  • oyunu servis çikarip verir, tamiri imkânsiza yakin, anakart yanmis gecmis olsun, garanti varmi? ve 60gb modellerin lehimleme sistemi saglikli degil, hemen kisa devre yapiyo ve = SARI ISIK
  • ilk çıktığında almıştım doğal olarak garantisi bitti :( satmayı düşünüyodum keşke satsaydım şimdi patladı elimde ya
  • geçmiş olsun dostum
  • dogru tahmin ettim demi? 60gb?
  • Arkadaşlar forumdaki PS kullanıcılarının %80 ininde Fifa var, e haliyle bir PS bozulduğunda Fifa oynar durumda olması gayet normal Geçmiş olsun hocam ayrıca.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.