Şimdi Ara

ps3 açılmıyo (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • evet türkiyede ilk çıkan 60 gb lıklardan. bu arada nerdeyse her gün fifa oynuyorum elbet fifada bozulcaktı. keşke sarı ışıklı alan bi yer olsa ya :S
  • sen onu tamir ettir, ve hic kullanmadan sat, çünkü tamirden 1 veya 1,5 ay sora gene gidiyo, bi ps3 kafeye satarsin...
  • tamiri imkansıza yakın demişsiniz? acaba ne kadara satılıyo bide yaptırabilirsem ne kadar tutar?
  • imkânsiza yakin dememdeki sebep kesinlikle saglikli bi tamir olmuyo, 1 veya 1,5 ay sora gene gidiyo, fiyatlar her yerde degisken, izmir de 100tl mesela, 350-400tl falan satarsin cihazi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REAL MADRID -- 23 Aralık 2009; 22:54:35 >
  • en iyisi öle yapıyim en azından biraz para olur . zaten öss war belki hayırlı olr :) yazında slim alırım onda arıza olayları warmı çok?
  • Benim makinada ayvayı yedi sarı ışık verdi.Youtube yöntemini denedim çalıştı bakalım ne kadar dayanacak.Ama bir gerçek var ki yarayı aldı ps3.Randıman vermez artık..Yakın zamanda bir slim alırım artık...
  • Allahtan Fifa almamışım bir ara baya bir övüyorlardı az daha alıcaktım.
  • Ya arkadaşlar geçen gün Fifa'da Pro maç yaparken birisinden mesaj geldi okuyum diye PS tuşuna bastım "takkk" makina kendini kapattı kırmızı ışık yanıp sönmeye başladı 5 defa felan yaptı bende hemen arkadasındaki "power" tuşundan kapattım, 10 saniye sonra kumandada'ki Ps tuşuna bastım açılmadı kortum, sonra üzerindeki Power'dan açtım çalıştı herhangi bi sorund yok 2 gün oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SONY_55

Benim makinada ayvayı yedi sarı ışık verdi.Youtube yöntemini denedim çalıştı bakalım ne kadar dayanacak.Ama bir gerçek var ki yarayı aldı ps3.Randıman vermez artık..Yakın zamanda bir slim alırım artık...

ne yaptında çalıştı bende bi deniyim?
  • Benim başıma geldi bu arıza dostum ama ben değiştirtme yaptım hikayesi de burda yazıyo epey bir ilginç.

http://forum.donanimhaber.com/m_35634283/tm.htm

Geçmiş olsun.

Edit: 60 gb lık olduğunu görmedim dostum benim ki slim di

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bynekm -- 24 Aralık 2009; 19:15:37 >
  • arkadaşlar makineyi bu haliyle alanlar warmı youtubeda videolara baktım ama karşık bişi gibi duruyo hiç uraştırmadan bu haliyle alan bi yer olsa çok iyi olur
  • ARKADAŞLAR FİFA09 OYUNU OYNUYORUM PS3 SLİMDE. DİSKİ TAKINCA OYUN ACILANA KADAR...DIRRTT-DURRTT ÖTÜYOR-ARADA OYUNDA DA YAPIYOR COK KORKUYORUM? ARKADAŞIM SENİNKİDE BÖYLE ÖTÜYOR MUYDU .BİRDE İNTERNETE GİRMİCEN BU ALETLE HEP ONLİNE OYUNLARDA YANIYOR VALLA

GEÇMİŞ OLSUN
  • EA'ye mail atmak lazım bu konuda.
  • 24 ay Garanti birşey olursa alırım garantsine veririm, Eğer Makinam bozulacak diye Fifa 10 oynamayı kesen varsa Cd yi satın alabilirim
  • makineyi bu haliyle satın alan bir yer warmı bilginiz warmı arkadaşlar?
  • bu nedir ya xbox ın 3k sı ps3 ün sarı ışıgı bilnemnesi harbi bu yeni nesilde birşey var
  • quote:

Orijinalden alıntı: rude.

24 ay Garanti birşey olursa alırım garantsine veririm, Eğer Makinam bozulacak diye Fifa 10 oynamayı kesen varsa Cd yi satın alabilirim

BUDA GÜZEL
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.