Şimdi Ara

ps3 alıcağım yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ps3 alıcağım soracağım sorular olucak size cevaplarsanız sevinirim.

1-ps3 ü tüplü tv de oynuyacağım.iki tüplü tv var hangisi acaba daha iyi gösterir.
    55 ekran simens mi yoksa 72 ekran beko mu.bekonunkinin tuş yerlerine yakın yerde t570x yazıyor bu ne demek acaba.
    2-ps3 ü sizce garantili en ucuz nerden alabilirim.önereceğiniz yer var mı.
    3-rgb kablo nerde satılıyor ve ne kadar.rgb kablo yoksa ps1 deki kablo mu.rgb kabloyu takınca fark ortaya çıkıyor mu.
    4-ps3 oyunlar ne kadar ve en ucuz nerde satılıyor
    5-ps3 ü pal mı alıyım yoksa ntsc mi.pal konsolda ntsc oyunları açalışıtırıyor mu veya ntsc konsolda pal oyun çalışıyor mu.
    6-ps3 ün özellikleri nelerdir.neler yapabiliyoruz.örnek internete girme onun haricinde ne var.
    7-rgb kablo da full mü yapmıcağız yoksa diğeri olanı mı

• lütfen arkadaşlar bilgilendirirseniz sevinirim
  • bence once bitane lcd tv al.

1.en yüksek mhz hangisiyse onu kullan bence.2.garantili olarak mavibilgisayarı takip et.3.kabloları içinden cıkıyor.4.ucuz oyun için shoto.com sendit.com veyatta eminonundeki yerleri tavsiye ederim.5.pal.6.film,muhabbet,online oynama,netten video izleme,ebudy ile msn girme bla bla.
  • 4 Nolu Maddeyi Bende Merak Ediyorum...:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: asdmert34

bence once bitane lcd tv al.

1.en yüksek mhz hangisiyse onu kullan bence.2.garantili olarak mavibilgisayarı takip et.3.kabloları içinden cıkıyor.4.ucuz oyun için shoto.com sendit.com veyatta eminonundeki yerleri tavsiye ederim.5.pal.6.film,muhabbet,online oynama,netten video izleme,ebudy ile msn girme bla bla.

bilgi için sağol.en yüksek mhz olduğunu nerden anlıyacağım.
  • Sadece 4. soruya istinaden;
    PS3 oyunları kocaman dükkanlarda pahalı. Takas, ikinci el ve meşhur shopto.net ten temin etmek sureti ile en fazla 95 TL ye alınabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: asdmert34

bence once bitane lcd tv al.

arkadaş kablo konusu için yanlış bilgi vermiş. RGB kablo kutu içinden çıkmıyor. PS1 ile gelen kablo da RGB kabloydu ve ps3 ile uyumludur ayrıca tv nizin scart girişi rgb destekliyorsa öyle kullanın (şahsen god of war 1-2 leri ps2de , heavenly sword, tom clancy's rainbow six 2 gibi oyunları rgb kablo ile ps3de tüplü tvde oynayan biri olarak bence rgb kablo ile kullanmalısın mutlaka) ARADA GERÇEKTEN ÇOK FARK VAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi razorc -- 24 Mart 2009; 18:12:05 >

• yardımın için sağol.teşekkür ederim. rgb kablo tv ye bağlanıyor değil mi.arkda nasıl bir yer olması lazım.ps2 rgbye benzer var.onu bağlıyordum ps2 de televizyonun arkasına.ps3 de rgb kablo alıp bağlayabilrim galiba çünkü yer var gibi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: asmalar

yardımın için sağol.teşekkür ederim. rgb kablo tv ye bağlanıyor değil mi.arkda nasıl bir yer olması lazım.ps2 rgbye benzer var.onu bağlıyordum ps2 de televizyonun arkasına.ps3 de rgb kablo alıp bağlayabilrim galiba çünkü yer var gibi.

evet RGB kablo nun ucu scarttır. altta resim
     ps3 alıcağım yardım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.