daha dün 1080p mkv desteği geldi daha çok zamanı var media canavarı oldu resmen
Yine başladık geç mi kalındı konularına desenize Şaka bir yana hiçbir şey için geç kalınmadı arkadaşlar, ben hala Ps3 almamış bir oyuncuyum ve büyük ihtimalle bir kaç ay içerisinde bir adet slim 320 gb Ps3 alma niyetindeyim ama hala tam olarak karar vermiş değilim. Şu 'daha ne kadar ömrü var bu aletin?' sorularına inanın çok şaşırıyorum, arkadaşlar bu aletin ömrü sizin onunla ne kadar ilgilendiğinizle ilgilidir. Sony'den bir yetkili çıkıp da 'Ps3 ömrünü doldurmuştur!' dese hepiniz konsollarınızı elden mi çıkaracaksınız yani? Bu sözler ile hareket etmek yerine tamamen kendi kararlarınız doğrultusunda hareket edin, bakın o zaman satın almış olduğunuz konsolu ne kadar uzun süre kullanıyorsunuz. Bir kaç gün evvel emektar Ps2'min lensi bozuldu ve yaptırmak için yarın bir iki yere uğrayacağım, hafta sonları deli gibi Ps2 oynayan biriyim ve kendi düşünceme göre Ps3 şuan için alınabilir durumda. Tabi bu tamamen benim kişisel düşüncem, herkesin bu konudaki düşüncesi farklıdır. Bazıları konsol çıkar çıkmaz hemen alır ama bazıları kendi zevkine hitap eden oyunları gördükten sonra konsolu alma kararı verir. Ben tam bir beat em up delisiyim, Ps2'de bu türde ki tüm oyunları her hafta oynamaktan hiç mi hiç sıkılmam. God Hand, Final Fight Streetwise, Urban Reign, Beat Down Fists of Vengeance ve daha bir çok dövüş oyununu defalarca bitirmeme rağmen tekrar tekrar oynamaktan usanmam, Ps3 ne yazık ki bu türde Ps2 kadar başarılı değil ama yine de güzel dövüş oyunlarını bünyesinde barındırıyor. Ben hem bu oyunları oynamak hem de GT5'i ev rahatlığında oynamak (konsol kafelere verdiğim paralarla Ps3 alırdım herhalde:) için Ps3 almanın zamanının geldiğini düşünüyorum kendi adıma. Şimdi sisteme özel oyunlardan hiç bahsetmedim diye (GT5 dedik ama diğerlerine hiç değinmedik:) bana yüklenecek arkadaşlar olabilir onlarada hak veriyorum elbette ama benim Ps3'ü alma nedenim daha çok dövüş ve beat em up türü oyunlar olacak ha bir de GT5 tabi ki. @LF-LR sanada tavsiyem bir an evvel Ps3 alman şeklinde olacaktır. Ps4 duyurulsun veya duyurulmasın eğer senin Ps3'te oynamak için can attığın oyunlar varsa gerisi sorun değil.
Eğer yazın her gün bir oyun bitiririm diyorsan geç kalmış sayılmazsın.
Daha PS4 Ve XBOX 720 ye yıllar var rahatça alabilirsin
sadece gran turismo 5, a.creed ve god of war için bile değer almaya
Bence tam zamanı olur.Sen en azından Heavy rain,gow 3 ,killzone 3,gt 5 gibi pc de oynayamayacağın oyunları ayrı bir zevkle oynarsın .
Kardesim sen milletin ne dediğini bosver..forumda verdigi cevaplarla kendini tatmin etme çabasında çok şahıs var..hemde doluu..sorunun cevabına gelince ps3 almakta geç bile kalmissin..ama en yakın zamanda kavuşman dileği ile gercekten muthis makine.üstelik çıkacak olanda bir sürü oyun var..oyun konsolda oynanır bunu unutma :))
Ne geçi arkadaşım uc3 çıkıcak ekimde sen ne diyorsun ?????
tamam sakinim
ben daha ps2 deki bazı oyunları bitiremedim diye pişmanım isterse 5 çıksın her nesil playstation konsolu almak şart
hocam xbox var bende ama ona ragmen yanina kardes olarak ps3 alicam bu hafta kesinlikle gec diye bisey yok, ayrica pcden aldigin zevkten cok daha fazlasini alirsin konsolda... 2 yil sonrada acsan bu topici yine gec olmazdi
Seninde işin çok zor kardeş. ben makinayı alalı 1 sene oldu ama hala oynayamadıgım bir sürü oyun var tavsiyem oyunlar içinde 1adet ps3 parası biriktir ve 3 ay kendini odaya kilitle ;)
psone aldım, erken mi aldım
quote:
Orijinalden alıntı: bedo20 psone aldım, erken mi aldım
Çıktımı :))
ps4 ü çıkar çıkmaz alabilcen mi? alırım dersen ps3 ü neden çıkar çıkmaz almadın? sonuç: sen pc den devam et bence.
Git al ps3 ünü bak paşa keyfine.Ps4 e enaz 3 yıl var daha.
quote:
Orijinalden alıntı: 355GTS
ps4 ü çıkar çıkmaz alabilcen mi? alırım dersen ps3 ü neden çıkar çıkmaz almadın? sonuç: sen pc den devam et bence.
1.5 bin TL ve aşağı seviyesinde çıkarsa neden olmasın.PS3 çıktığında hakkında pek fazla biligiye sahip değildim.Ve de bilgisayar oyunları yetiyordu şuan başka zevkler arayışındayım ve bu yaz PS3 almaya karar verdim. Yorumlarınız için teşekkürler.
Tam Zamanı GittiGidiyordan Uygun Fiyata Bulabilrsin
Bu konular o kadar çok açıldı ki.
Şöyle söyleyeyim, ben ps3 ü Türkiye ye geldiği hafta aldım.
Hatta hiç unutmam ps3 60 gb+Resistance için 1700 TL para verdiydim.
O zamandan bu zamana kendini o kadar geliştirdi ki PS3, olgunluğunu yaşıyor.
Sorunları çıktı, çözüldü.
Oyun kalitesi yükseldi, multiplatform oyunlarda xbox 360 ile yarışır duruma geldi.
Yani tam alınacak zaman.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme