Şimdi Ara

ps3 almalıyım ps4 mü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu soru bir çok kez soruldu ama tatmin edici cevaplar alamadım bütçe olarak kısıtlı olduğum için karar vermekte zorlanıyorum.Beni 5 sene rahat götürecek bir pcim var ama konsolun tadı bir farklı oluyor oynacağım çok fazla oyun yok fifa-nba-nfs-gta filan bu oyunları oynamayı düşünüyorum fps tarzını pcde oynamak daha çok hoşuma gidiyor.Asıl sorum şu ps3'ün ömrü sizce ne kadar kaç yıl sonra ps3'e oyun çıkarmayı bırakırlar sizce 600 tl çöpe gitmesin biraz daha bekler 4 alırım ama ömrü 4-5 sene daha sürerse ps3 almayı düşünüyorum sizce ne yapmalıyım

• Öncelikle dediğin gibi çok soruldu bu soru.Ama seni tatmin etmemiş tabi.Kısa bir makale yazayım bari:P
    Ben de yaklaşık 4 ay önce ps4 mü yoksa ps3 mü alsam diye düşündüm durdum.Sonunda ps3 aldım ama biraz zaman sonra ps4 de alıcam yanına illaki.
    PS4 ne kadar yeni bir konsol olursa olsun güzel oyunları olmadığı sürece bir şey ifade etmiyor.Eğer senin de benim gibi oynamadığın ps3 oyunları varsa ve oynamak istiyorsan ps3 almanı öneririm.Ben şu anda zevkten 4 köşe bir şekilde o istediğim oyunları oynuyorum (asura's wraht,ni no kuni,red dead redemption vs).PS4 de almak lazım tabi orası ayrı ama oynamadığın oyunları varsa kesinlikle ps3 hem oyunları çok ucuza bulunabiliyor.PS4 zaten zamanla olgunlaşacak güzel oyunlar gelecek onları daha snrada alıp oynayabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: John PHILIPS

Öncelikle dediğin gibi çok soruldu bu soru.Ama seni tatmin etmemiş tabi.Kısa bir makale yazayım bari:P
    Ben de yaklaşık 4 ay önce ps4 mü yoksa ps3 mü alsam diye düşündüm durdum.Sonunda ps3 aldım ama biraz zaman sonra ps4 de alıcam yanına illaki.
    PS4 ne kadar yeni bir konsol olursa olsun güzel oyunları olmadığı sürece bir şey ifade etmiyor.Eğer senin de benim gibi oynamadığın ps3 oyunları varsa ve oynamak istiyorsan ps3 almanı öneririm.Ben şu anda zevkten 4 köşe bir şekilde o istediğim oyunları oynuyorum (asura's wraht,ni no kuni,red dead redemption vs).PS4 de almak lazım tabi orası ayrı ama oynamadığın oyunları varsa kesinlikle ps3 hem oyunları çok ucuza bulunabiliyor.PS4 zaten zamanla olgunlaşacak güzel oyunlar gelecek onları daha snrada alıp oynayabilirsin.

çok güzel anlatmışsın saol ama asıl sorum ps3e destek ne kaadar sürer oyunlar ne kadar çıkmaya başlar

• Deron Williams kullanıcısına yanıt
    Önemli olan ps3 ün güzel oyunlarını oynayıp oynamaman:D verdikleri destek en fazla 1.5 yıl daha sürer.Ama nu önemli dğeil dediğim gibi güzel oyunlarını oynamadıysan kesinlikle alınır.
  • Valla sıktınız artık ps3 mü ps4 mü diye. Milyonlarca başlık var, hangisini istiyorsan onu al amma kararsız varmış. Alma ikisini de bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lycantrophic

Valla sıktınız artık ps3 mü ps4 mü diye. Milyonlarca başlık var, hangisini istiyorsan onu al amma kararsız varmış. Alma ikisini de bence.

kardeşim sıkıldıysan bakmadan geçersin yorum atmazsın bu kadar basit
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deron Williams

quote:

Orijinalden alıntı: lycantrophic

Valla sıktınız artık ps3 mü ps4 mü diye. Milyonlarca başlık var, hangisini istiyorsan onu al amma kararsız varmış. Alma ikisini de bence.

kardeşim sıkıldıysan bakmadan geçersin yorum atmazsın bu kadar basit

+ yan yatmış sekiz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunlarin grafikleri gelistikce adamlar eski konsollara oyunu degistirmiyorlar ornek fifa 15 ps4 de farkli ps3 de farkli ps3 deki grafikler fifa 14 den kalma grafikler dogru durust bi yenilik yapmamislar bunu gorerek de ps3 alinmaz ayni durum xbox 360 icinde gecerli oda fifa 14 den kalma grafikler 1 sene olmus yeni konsollar cikali ea direk destegi kesti sayilir eski konsollara bi ps3 alsan yine verceksin 500-600 tl
  • Ps3 aldım , para yoktu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ps3 ve ps4 olayına direk çözüm mevcut bence.

Ps3 oyunlarını oynamamış olabilirsin ama ps4 alsan çok oyunu olmasa bile sen olanları alana kadar zaten yenileri çıkmış olmayacak mı? Türkiyede kaç kişi kardeşlik yapmadan direk oyunları sürekli her hafta alabilir ki? Ps3 desteği 1 sene sonra kesilecek ki yavaş yavaş kesilmeye başladı bile. Mantıklı olan her zaman son çıkanı almaktır.

Tabi zenginsen en mantıklısı ps3 alıp tüm oyunları oynayıp ps4 geçmek. Buda mümkün olmadığına göre..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kavun11 -- 6 Ocak 2015; 1:32:36 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.