Şimdi Ara

PS3 almayı düşünüyorum ama...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi ps3 almayı düşünüyorum ama televizyonum HD değil yani HDMI girişi yok. Bu kablo olaylarından da pek anlamıyorum sizden yardım istedim. Televizyonda scart ve 3 beyaz kırmızı sarı kablo girişleri var. Hangisinden daha iyi görüntü elde edebilirim? Görüntü ne kadar iyi olur? Televizyonumun markası Vestel Millenium 82 ekran...

• Hocam git al tüplü tv olsa bile sorularına gelirsek de 2 çıkışlada aynı görüntü kalitesinin yani 576i alırsın XrossMediaBar menüsünde yazılar gayet iyi okunuyor fakat psn markete girince yazılar tırtıklanıyor ama genede okunuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RockSnake

Hocam git al tüplü tv olsa bile sorularına gelirsek de 2 çıkışlada aynı görüntü kalitesinin yani 576i alırsın XrossMediaBar menüsünde yazılar gayet iyi okunuyor fakat psn markete girince yazılar tırtıklanıyor ama genede okunuyor.

Teşekkür ederim. O zaman biraz daha bekleyip HDTV almak lazım, 700 liraya bulunuyor artık 82 ekran Zaten TV almayı düşünüyoruz onu babam alır ben de ps3 alırım

• quote:

Orijinalden alıntı: srmthfg2

quote:

Hocam git al tüplü tv olsa bile sorularına gelirsek de 2 çıkışlada aynı görüntü kalitesinin yani 576i alırsın XrossMediaBar menüsünde yazılar gayet iyi okunuyor fakat psn markete girince yazılar tırtıklanıyor ama genede okunuyor.

Teşekkür ederim. O zaman biraz daha bekleyip HDTV almak lazım, 700 liraya bulunuyor artık 82 ekran Zaten TV almayı düşünüyoruz onu babam alır ben de ps3 alırım

Bende şuanda tüplü tv'de kullanıyorum bugün biliyormusun ama teknosada ps3 500 tl bugün alıyorsan al tüplü tv okadar da köü değil kalan paranın üstünede az ekleyip hdtv veya monitör al

• quote:

quote:

quote:

Bende şuanda tüplü tv'de kullanıyorum bugün biliyormusun ama teknosada ps3 500 tl bugün alıyorsan al tüplü tv okadar da köü değil kalan paranın üstünede az ekleyip hdtv veya monitör al

Benim param şuan hazır değil, zaten benim almayı düşündüğüm model 40 gb olan, o her zaman 500 tl :D

• Sifir 40 gb ps3 bulamazsin anca ikinci el. dikkat edersen stok yok yazar altinda ilanlarin. fullhd monitorumu satiyorum 24" dusunursen pm atarsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tHaLha -- 24 Aralık 2011; 14:35:35 >
  • hd tv yoksa almanın mantığı yok
  • quote:

Evet arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi ps3 almayı düşünüyorum ama televizyonum HD değil yani HDMI girişi yok. Bu kablo olaylarından da pek anlamıyorum sizden yardım istedim. Televizyonda scart ve 3 beyaz kırmızı sarı kablo girişleri var. Hangisinden daha iyi görüntü elde edebilirim? Görüntü ne kadar iyi olur? Televizyonumun markası Vestel Millenium 82 ekran...

HDTV yoksa HDCP destekli LCD monitör alabilirsin. 22" bir monitör yeter de atar bile, çok güzel oynarsın.
    İlla ki TV oynamak gerekiyor diye bir kaide yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.