Bildirim
Ps3 arkasına fan koymak?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Arka taraftan çıkan sıcak havayı USB fanla tekrar cihazın içine yönlendirmenin yarardan çok zararı olur. Dört bir tarafı açık, fazla tozlu olmayan ortamda kullanırsan ekstra soğutma almana gerek yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armag3d0N -- 5 Ağustos 2013; 16:11:48 > -
Haklısınız ben de öyle düşünüyordum. Ayrıca dikey kullanmak her zaman daha iyi deniliyor. Ben de sipariş geçtim şimdi dikey stand onun da yararı olur herhalde. -
www.notebookanakarti.net/wp-content/uploads/notebook-cooling-pad_4978_611.jpg
şöyle bir şey daha mantıklı alttan soğutuyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sakın ps3'ün arkasına fan falan koyma. ps3'ün arkası açık kalsın boşluk olsun arkasında. ps3'ün altına yukarıdaki arkadaşın gösterdiği gibi bir fan bul altına koy. ps3 en çok alttan ısınır. alttı serin tuttun mu sorun olmaz -
Fan kesinlikle altına konulmalı.Fan alana kadar cihazı yan yatır.Yani yan dik koy o bile dahada rahatlatır cihazı
Isıdan etkilenen işlemcisidir.İşlemci ne kadar serin olursa o kadar iyi
Örnek : Hareret yapan araç
Raf arasına dolap arasına ps koyma dörtbir yanı açık olacak şekilde biryere koy kafi..
Biraz geç oldu biliyorum ama webman uygulamasını indir eğer ps3 cracksa daha sonra fanı 50ye getir ps3 fanları asla tam kapasite kullanmaz bu şekilde dan daha fazla çalışacaktır ama biraz ses de olacaktır dikkat et fan ayarlarını çok zorlama ama
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- battlefield 2042 ps5 klavye mouse
- eski korku oyunları
- get changed into a smart outfit at your wardrobe or a high end clothes shop to begin the mission
- ps5 alınır mı
- ps5 ssd önerisi
- türkiye"de en çok oynanan oyunlar
- gta 6 ps5
- the last of us part 3 ne zaman çıkacak
- playstation 6
- ps5 pro özellikleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X