Videoyada alırız 3 kırmızı verene kadar kaydeder kayıtları Vesrap'a göndeririz. O durumda vesrap artık ne yapar bilmiyorum ama herhalde xboxını vermiş olmasından daha büyük bir acı yaşar
Onu VESRAP'a sormak lazım haa bi arada ps3'ün altına koyarız aleti hepten rezil ederiz...
İyi geyik yaptık .oku çıkmasın artık...
Arkadaşlar, Vesro.. Hangi 10 milyondan bahsediyosunuz yahu? Bu alet MS'in yaal olarak satmadığı yerlerde de satıyo, unutyosunuz herhalde. Mesela Türkiye Bu konsol yıl sonuna kadar 15 milyon satacak.. En az. Satmazsa da Vesrap'a el konsolumu verecem. 92 model tetris. Bi de 1 kilo tuzlu fıstık.. Aha herkes de şahittir.. Şimdi vesrap bişey koydu ortaya, bizden de bişey gelmezse olmaz, yakışkalmaz..
o gün gelince bu yazdıklarınızı görmek istemeyeceksiniz...neyse hadi bakalım her ay siteden satışlara bakacaz oke...hem heyecan artar..her ayın 1 inde bakalım satışlara...
Ayın 1'i mi? Sen onu 360 için bak. Ps3 için her 3 günde bir bakmak daha iyi olacaktır
Bu arada m.s nin (doğru yazdım bu defa adventure hocammm) gizli silahını unutmuşsunuz. Elite.. O da satışları yükseltecektir. Ps3'de 20gb lik modelleri avrupaya girince iyice çoşar. Ben hiç bişey diyemiyorum kim kazanır. Ama eğer pes ve winning eleven girerse piyasaya bu yıla kadar ki girecek cok bomba var daha ps3 kazanır gibi geliyor. Çünkü satış grafiği bir düşer bir yükselik aydan aya ama yıllık grafik olarak bakarsak bayaa çıkar gibi geliyor bana...
quote:
Orjinalden alıntı: Adventure
Arkadaşlar, Vesro.. Hangi 10 milyondan bahsediyosunuz yahu? Bu alet MS'in yaal olarak satmadığı yerlerde de satıyo, unutyosunuz herhalde. Mesela Türkiye Bu konsol yıl sonuna kadar 15 milyon satacak.. En az. Satmazsa da Vesrap'a el konsolumu verecem. 92 model tetris. Bi de 1 kilo tuzlu fıstık.. Aha herkes de şahittir.. Şimdi vesrap bişey koydu ortaya, bizden de bişey gelmezse olmaz, yakışkalmaz..
VESRAP tamam benim linkini verdiğim siteden ve tabii bu arada diğer büyük oyun sitelerinden gelen haberlere göre bir rakam çıkacaktır zaten ortaya onda sıkıntı olmaz. Her ayın 1'inde güncelleyelim olayı.
Advent hocam ne diyon alacaz mı iddiayı....
Evet elite aklımda home... Ama bak o biraz geri tepebilir gibime geliyor. sakat iç yapıyolar. Hd dvd olayı cezbedecektir film izleyenleri ama öte yandan 65nm'liklerin ilerde çıkacağını duyanlar ona elini sürmeyeceklerdir bence.. Mesela ben. Kötü olabilir MS için. Tabi bu dediğim elite'in sürekli satışı olursa. Deneyecekler başta, onlar da biliyolar çünkü riski.
quote:
Orjinalden alıntı: Weycell 61
quote:
VESRAP tamam benim linkini verdiğim siteden ve tabii bu arada diğer büyük oyun sitelerinden gelen haberlere göre bir rakam çıkacaktır zaten ortaya onda sıkıntı olmaz. Her ayın 1'inde güncelleyelim olayı.
İşin ucunda tetris ve fıstık var abicim, kurtarmalıyız.. Almamız lazım...
quote:
Ayın 1'i mi? Sen onu 360 için bak. Ps3 için her 3 günde bir bakmak daha iyi olacaktır
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Weycell 61
quote:
İşin ucunda tetris ve fıstık var abicim, kurtarmalıyız.. Almamız lazım...
Evet bunları kaybedersek naparız sonra...
valla alet te kendisini sattıracak cinsten helal olsun sonye
Çip fln yok piyasada ama ona rağmen çatır çatır satıyor:)
Valla Türkiye'de 100 tane den fazla satıldıgını düşünmüyorum hatta bu bile fazla,ben cogu yerle konustum Türkiye'ye geliş tarihi 1 nisan dediler,cıkış tarihi 23 mart olsada geldi densede 1 nisanda asıl sefkiyat yapılacak,23 martta her firmaya 3 er 4 er vermişler numunelik...
Ya en Önemli faktör kırılması kırıldığı anda patlama yapar
evet bencede kırıldığı anda gerçek patlamayı yapacak , ps3 ün böyle hızla satılması geçmişinden kaynaklanıyor , ps2 100 milyonu geçtiğinden ps2 sahipleri ps3 e yöneliyor , yeni konsol alacaklarda bilgisayara yatırım yerine ps3 ü tercih edince bu rakam 100 milyonuda geçecektir diye düşünüyorum , ben yinede alacak olsam yeni versiyonunu beklerdim , kesin büyük harddiskli ve elite bir model çıkaraktır sony...
quote:
Orjinalden alıntı: ulwi
evet bencede kırıldığı anda gerçek patlamayı yapacak , ps3 ün böyle hızla satılması geçmişinden kaynaklanıyor , ps2 100 milyonu geçtiğinden ps2 sahipleri ps3 e yöneliyor , yeni konsol alacaklarda bilgisayara yatırım yerine ps3 ü tercih edince bu rakam 100 milyonuda geçecektir diye düşünüyorum , ben yinede alacak olsam yeni versiyonunu beklerdim , kesin büyük harddiskli ve elite bir model çıkaraktır sony...
Ulvi kırıldığı anda ms türkiyeye resmi olarak gelmekten vazgeçer,tutunamaz ki satsın Vesrap konsolunun tadını çıkart dostum iyice yor onu,bence weysel konsolu aldığında onu sehpa niyetine ps3 ün altına koyacak
quote:
Orjinalden alıntı: gamerr
quote:
Orjinalden alıntı: ulwi
Ulvi kırıldığı anda ms türkiyeye resmi olarak gelmekten vazgeçer,tutunamaz ki satsın Vesrap konsolunun tadını çıkart dostum iyice yor onu,bence weysel konsolu aldığında onu sehpa niyetine ps3 ün altına koyacak
hepinizle iddaya girsem var ya hiç birinizde konsol kalmaz,dükkan açarım ben be...
içimden bi his hani kumar masasındaadamın bir donu kalıyor sende o olaya dönmeyesin vesrap
quote:
Orjinalden alıntı: amops2
içimden bi his hani kumar masasındaadamın bir donu kalıyor sende o olaya dönmeyesin vesrap
dostum sayende gülme krizine girmiş bulunuyorum sen çok yaşa valla
quote:
Orjinalden alıntı: amops2
birisinde de adam herkesi iç çamaşırına kadar bırakıyordu...