Şimdi Ara

PS3 Avrupada 600.000 adet sattı!!! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
0
Favori
1.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: VESRAP

quote:

Orjinalden alıntı: amops2

içimden bi his hani kumar masasındaadamın bir donu kalıyor sende o olaya dönmeyesin vesrap

birisinde de adam herkesi iç çamaşırına kadar bırakıyordu...

Vesrap arkadaş her zaman olmuş bir olayı örnek verdi ama sen birisindede diyorsun
    Yok yav çamaşırların kalsın sen ver 360 ı kurtul

• quote:

Orjinalden alıntı: gamerr

quote:

Orjinalden alıntı: VESRAP

quote:

içimden bi his hani kumar masasındaadamın bir donu kalıyor sende o olaya dönmeyesin vesrap

birisinde de adam herkesi iç çamaşırına kadar bırakıyordu...

Vesrap arkadaş her zaman olmuş bir olayı örnek verdi ama sen birisindede diyorsun
    Yok yav çamaşırların kalsın sen ver 360 ı kurtul

hocam ben weycell le sadece benim konsolum için iddaya girdim..ben kazanırsam onun konsolu yine onda kalacak...ama sen weycell in kazanacağına bu kadar eminsen seinin konsolun içinde iddaya girebilirim..ne dersin?

• bu gidişle elde ne el konsolu nede 360 kalacak gel bende senle bi iddaa ya girelim eğer 1 sene de ps3 360 geçmesse ben san ps3 umu verecem bak bugun 28/03/2007 çarşamba ama geçerse sende elde ne kaldıysa verirsin xbox olabilir ps2 olabilir ds psp fark etmez nasılsa belleş mallllllll
  • quote:

bu gidişle elde ne el konsolu nede 360 kalacak gel bende senle bi iddaa ya girelim eğer 1 sene de ps3 360 geçmesse ben san ps3 umu verecem bak bugun 28/03/2007 çarşamba ama geçerse sende elde ne kaldıysa verirsin xbox olabilir ps2 olabilir ds psp fark etmez nasılsa belleş mallllllll

nerdeyse 2 kişiyle iddaya girdim sayılır...merak etme sana da sıra gelir...ancak biraz para kazanıp x360 alacak seviyeye gelmeliyim..yoksa boş laf için iddaya girmem..ama ps3 için senle de iddaya girebilirim..ama biraz zaman ver...oke...
  • yeterki iste zamanlar sana feda ha bana mı alacan 360 ı kasma xbox 1 de olabilir yani onu satmıştım xbox ım yok yeniden olmuş olur gerçi 2 sene dir xbox a oyun çıkmıyor ama masada durur öyle
  • @vesrap

ps3 xbox ı 3 katlar 5 e boler vs lafları bana gorede biraz sacma xbox sonyden belli bir pazar payı kaptı %10 dur 15 tir orasını su an soylemek sacma olur..xbox cok guzel bir konsol cok egleniyorum oyun oynarken cok guzel oyunlar cıkacagını biliyorum ama burda xbox ps3 e pazar ı kaptırmaz demek bi de bunun ustune iddaa ya girmek biraz komik oluyor..en eski xbox cı olarak bildigim(duydugum) korayg bile buraya gelip bu kadar iddaa lı konusmaz herkes biliyo ps3 un cookk kısa bir zaman icinde xbox ı gecicegini..0 dan baslayıp 10 milyon satmak gercekten cok buyuk bir basarıdır ama bu basarı kendini ancak xbox ın yeni versiyonlarında gosterebilir..misal xbox ın yeni versiyonu 2010 da cıkarsa ozaman yine guzel satıslar yapabilir..bu saatten sonra kimse gidip xbox almaz ne yazıkki..sony oyle bir isim yaptıki atom bombası atlasalar ps3 e yinede yerinden kıpırdamaz..100 milyon ps2 satılmıs oldugu soyleniyor..bu 100 milyon un 10 milyon u xbox almıs geriye kac kisi kalıyor ?bu kalanlarda xbox a mass effect cıkmıs alan wake cıkmıs halo3 cıkmıs pekte ilgilenmiyo..bu yuzden bu kadar abartı sayılara ulasacagı konusunda emin burdaki insanlar..

yıl sonuna gecer mi gecmez mi bilmiyorum ama 2008 yılı baslarında kesin gecicektir..ekim/kasım gibi 100 dolar/euro fiyat indirimi yapıcaklarını soyluyolar..o zamana kadar pes we vs nin ps3 versiyonları cıkmıs olur killzone2 heavenly sword vs cıkmıs olur..2008 baslarında mgs4 tekken6 falan cıkıcak..bir dusunelim simdi..xbox bu 2007 yılbası alısveris olaylarında 2 mil satıs yapmıs..sence ps3 te bu sayı kac olur?ben diyim 4 baskası desin 6-7milyon..2007 yılı icersinde gecer demek biraz fantaziye giriyo ama durumlar boyleyken yılbasında ps3 10milyon xbox 15 olsa bile cok rahat bir sekilde gecer..cunku insanlar yılbası tatilinde konsol almak icin magzaya gittiklerinde fiyatı 400 dolar/euro olan ve adı playstation olan konsolu alıcaklar..

microsoft bile bu kadar kendinden emin degilken (hatta ben xbox360 ı cıkarmalarındaki amacı ps3 cıkana kadar piyasanın kaymagını yemek olarak goruyorum)senin boyle konusman biraz sacma ve gereksiz bir cıkıs olmus..dedigim gibi sony bu pazarın kralı.. 3-5 ex oyunla capcom gibi firmaları satın alarak sony i deviremezler..

umarım en kısa zamanda bu sevdadan vazgecersin..yol yakınken bir acıklama yap bi an lık gazla yazdım sozumu geri alıyorum diye..hala ısrar ediyosan bu konuda 2008 e kadar konsolun la iyi zaman gecir cunku 2008de konsolunun weycell 61 e gidicegine eminim..

• quote:

Orjinalden alıntı: XxXsT

@vesrap

ps3 xbox ı 3 katlar 5 e boler vs lafları bana gorede biraz sacma xbox sonyden belli bir pazar payı kaptı %10 dur 15 tir orasını su an soylemek sacma olur..xbox cok guzel bir konsol cok egleniyorum oyun oynarken cok guzel oyunlar cıkacagını biliyorum ama burda xbox ps3 e pazar ı kaptırmaz demek bi de bunun ustune iddaa ya girmek biraz komik oluyor..en eski xbox cı olarak bildigim(duydugum) korayg bile buraya gelip bu kadar iddaa lı konusmaz herkes biliyo ps3 un cookk kısa bir zaman icinde xbox ı gecicegini..0 dan baslayıp 10 milyon satmak gercekten cok buyuk bir basarıdır ama bu basarı kendini ancak xbox ın yeni versiyonlarında gosterebilir..misal xbox ın yeni versiyonu 2010 da cıkarsa ozaman yine guzel satıslar yapabilir..bu saatten sonra kimse gidip xbox almaz ne yazıkki..sony oyle bir isim yaptıki atom bombası atlasalar ps3 e yinede yerinden kıpırdamaz..100 milyon ps2 satılmıs oldugu soyleniyor..bu 100 milyon un 10 milyon u xbox almıs geriye kac kisi kalıyor ?bu kalanlarda xbox a mass effect cıkmıs alan wake cıkmıs halo3 cıkmıs pekte ilgilenmiyo..bu yuzden bu kadar abartı sayılara ulasacagı konusunda emin burdaki insanlar..

yıl sonuna gecer mi gecmez mi bilmiyorum ama 2008 yılı baslarında kesin gecicektir..ekim/kasım gibi 100 dolar/euro fiyat indirimi yapıcaklarını soyluyolar..o zamana kadar pes we vs nin ps3 versiyonları cıkmıs olur killzone2 heavenly sword vs cıkmıs olur..2008 baslarında mgs4 tekken6 falan cıkıcak..bir dusunelim simdi..xbox bu 2007 yılbası alısveris olaylarında 2 mil satıs yapmıs..sence ps3 te bu sayı kac olur?ben diyim 4 baskası desin 6-7milyon..2007 yılı icersinde gecer demek biraz fantaziye giriyo ama durumlar boyleyken yılbasında ps3 10milyon xbox 15 olsa bile cok rahat bir sekilde gecer..cunku insanlar yılbası tatilinde konsol almak icin magzaya gittiklerinde fiyatı 400 dolar/euro olan ve adı playstation olan konsolu alıcaklar..

microsoft bile bu kadar kendinden emin degilken (hatta ben xbox360 ı cıkarmalarındaki amacı ps3 cıkana kadar piyasanın kaymagını yemek olarak goruyorum)senin boyle konusman biraz sacma ve gereksiz bir cıkıs olmus..dedigim gibi sony bu pazarın kralı.. 3-5 ex oyunla capcom gibi firmaları satın alarak sony i deviremezler..

umarım en kısa zamanda bu sevdadan vazgecersin..yol yakınken bir acıklama yap bi an lık gazla yazdım sozumu geri alıyorum diye..hala ısrar ediyosan bu konuda 2008 e kadar konsolun la iyi zaman gecir cunku 2008de konsolunun weycell 61 e gidicegine eminim..

Arkadasım gelicekle ilgili kesin yargıların gercektende etkileyici elin degmisken Dolar'mı alalım yoksa Euro mu ayrıca küresel ısınma ne olucak birde sayısal'da cıkacak numaraları versen.Medyum Memis bile bu kadar iddialı olmamıstı

X box 360-Ps3-Wii hangisinin kazanacagını zaman gostericek gerci umurumdada degil ben alır oyun keyfime bakarım kazandıkları cebime girmiyor zararları benden cıkmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Rahip -- 28 Mart 2007; 19:13:00 >

• @resident evil

yorumum bana aittir ve arkasında duruyorum haklı oldugumu da dusunuyorum olayın medyum lukla alakası yok

dolar/euro olayları hakkında bu konuyla ilgilenen ve piyasayı yakından takip edenler cok mantıklı acıklamalar yapabiliyor..bu adamlara da medyum mu diyecez ozaman?

benim yaptıgımda piyasayı goz onune bulundururarak / su an ki duruma bakarak bir yorum yapmaktı. en azından xx tane satıcak cunku .. gibi acıklama yaptım tahminim tutmayabilir tabiki orası zaman gosterir ama xbox ps3 u ezer ps3 kral xbox fare vs gibi yorumlardan cok daha kaliteli bir yazı yazdıgıma inanıyorum..biraz saygı gostermek gerekiyor acıklamalı yazı yazanlara
  • xxxst in pazar öngörüsüne katılmamak elde değil, bunun böyle olacagını düşünmek gerçekten polyanacılık değil, şöyle söyliyim, WE-PES çıktıktan sonra sadece türkiyede 1 milyon extradan PS3 satılır avrupada dünyada böyle bi kültür yok, konsol bakış açısı farklı, ama SONY-PS3 markası kendini her zaman çok sattırır, XboX un Ps3 ü arkasında bırakması söz konusu değil. bende aynısını demiştim arkadaşın, Yılbaşına kadar olmasa bile bi süre sonra 08 ortasına kadar çoktan geçmiş olur.
  • Çıkmamış bir oyun için bu oyun çok güzel olacak vb.cümleler sarfediyorsak konsol satışları içinde şu şunu geçer diyebiliriz. Aynı kapıya çıkıyor. Kişisel tahmin.
  • Bencede 2008 itibariyle ps3 geçecektir ve 2009 dada fark açılmaya başlarbunu bilmek için medyum olmaya yada kehanete gerek yok geçmişinde 100 milyon adeti geçmiş 2 versiyonu bulunan bir marka ps3 tede çok şeyi üstüne koyup yepyeni teknolojiyle çıkmışsa insanların karşısına bunun karşılığını görecektir,
    rakipleri anca fiyatları ölü noktaya çekerek rekabet edebilirler
  • quote:

Bencede 2008 itibariyle ps3 geçecektir ve 2009 dada fark açılmaya başlarbunu bilmek için medyum olmaya yada kehanete gerek yok geçmişinde 100 milyon adeti geçmiş 2 versiyonu bulunan bir marka ps3 tede çok şeyi üstüne koyup yepyeni teknolojiyle çıkmışsa insanların karşısına bunun karşılığını görecektir,

Gamerr yalnız Ps2 ilk cıktıgında konsol piyasasında sadece Sega Dc vardı ve Sega'da zaten yaptıgı acıklamalarda kaybedicegini belirtmisti cok iyi hatırlıyorum yani rakipsizdi Ps2 konsolu ama simdi isler degisti Wii ve X box 360 gibi saglam rakipleri var ayrıca bu iki firmayıda oyun firmaları yaptıkları acıklamada desteklediklerini belirttiler.Ps 2 konsolunun bu kadar satmasını Sony olması degil oyunlar sagladı kimse Sony diye almadı bu konsolu sahip oldugu oyunlar icin aldı Ps 2 konsolunun ilk cıktıgı zamanlardaki kozları Dmc,Re ve Mgs serisiydi sonrada yaptıgı hamlelerle cok kaliteli oyunları Ps 2 konsolu icin cıkarttı ama simdi isler hakaten cok farklı.

Ps 3 konsolu onceki temsilcisi gibi rakipsiz bir meydana girmedi ayrıca rakipleri eskisinden cok daha akıllı ve iyi hamlelerde bulunuyor.Konsol pazarında lider olmanın yolu oyunlardan gecer.Onceden 100 milyon satmıs dogru ama o eskide kaldı suan yeni bir sayfa ve yeni bir savas basladı firmalar arasında.

• quote:

Orjinalden alıntı: Resident Evil

quote:

Bencede 2008 itibariyle ps3 geçecektir ve 2009 dada fark açılmaya başlarbunu bilmek için medyum olmaya yada kehanete gerek yok geçmişinde 100 milyon adeti geçmiş 2 versiyonu bulunan bir marka ps3 tede çok şeyi üstüne koyup yepyeni teknolojiyle çıkmışsa insanların karşısına bunun karşılığını görecektir,

Gamerr yalnız Ps2 ilk cıktıgında konsol piyasasında sadece Sega Dc vardı ve Sega'da zaten yaptıgı acıklamalarda kaybedicegini belirtmisti cok iyi hatırlıyorum yani rakipsizdi Ps2 konsolu ama simdi isler degisti Wii ve X box 360 gibi saglam rakipleri var ayrıca bu iki firmayıda oyun firmaları yaptıkları acıklamada desteklediklerini belirttiler.Ps 2 konsolunun bu kadar satmasını Sony olması degil oyunlar sagladı kimse Sony diye almadı bu konsolu sahip oldugu oyunlar icin aldı Ps 2 konsolunun ilk cıktıgı zamanlardaki kozları Dmc,Re ve Mgs serisiydi sonrada yaptıgı hamlelerle cok kaliteli oyunları Ps 2 konsolu icin cıkarttı ama simdi isler hakaten cok farklı.

Ps 3 konsolu onceki temsilcisi gibi rakipsiz bir meydana girmedi ayrıca rakipleri eskisinden cok daha akıllı ve iyi hamlelerde bulunuyor.Konsol pazarında lider olmanın yolu oyunlardan gecer.Onceden 100 milyon satmıs dogru ama o eskide kaldı suan yeni bir sayfa ve yeni bir savas basladı firmalar arasında.

Wii yi bence katmayalım çünkü Wii farklı bir olay, bi kişi hem xbox hem wii veya hem ps3 hem wii alır ama hem xbox hem ps3 almaz, o yüzden wii bambaşka bir olay, ama ps3 rakipsizdir şu an için almanın bir faydası yok çünkü şu an için hem pahalı ve şu anki oyunlar xbox oyunlarının ps3 için optimize edilmiş halleridir, sadece ps3 için sağlam oyunlar çıktığında ve fiyat uygun hale düştüğünde düşünmeden alacağım, olaya sadece konsol gözüyle bakmayın, geleceğin video teknolojisi HD Blue Ray ps3 te vardır, şu saatten sonra xbox alanın haline acırım şurda en geç bir yıl içinde ortalık hd filmlerle dolacak, şu an toshiba HD DVD PLayerlar 900-1000 ytl iken gidip bir ps3 almak çok çok güzel bir tercihtir. Zaman zaten gösterecektir bunları size. Ama şu an da en iyi konsol tabi ki PS2 :) Fiyatı da yurtdışında 99 ülkemizde 179 dolara kadar düşmüş vaziyette, şu an için konsol istiyorum ama ps3 alacak param yok diosanız gidin elden düşme bir ps2 alın, daha Kasım a kadar ps2 oyunları çıkacaktır. Seneye de ps3 ün en güzel zamanında ps3 alırsınız.

• ahaaaaa ortada bir idda var ve cok pahalı yav ben böyle bir iddaya girsem gözüme uyku girmez yav adamlar(adamlar=sony & mikro~soft) zengin olurken ben konsolumu kaybedecem
    cok acı verici olacak kaybedecek olan için arkadaslar bir daha düşünün derim bak sonra cok üzülürsünüz
    bu arada VERSAP kardes kaybedersen evde tetrisinden baska bişi kalmayacak gibi ne yaptın sen yav

• VESRAP kaçmak yok haa bak anlamam....
  • 2008 bunu bılır bunu soylerım .. 2008 de her şey yerıne oturucak ve ps3 o zaman kendını gosterıcek :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.