Şimdi Ara

PS3 Avrupada 600.000 adet sattı!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
0
Favori
1.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet yanlış duymadınız" PS3 avrupada ilk 3 günde 550.000 adetin üzerinde satmıştır". Bu Açıklamalar SONY Computer Entertaintment Europe un Fransız Takım Koordinatörüne ait.Dediğine göre bu rakam PS2 nin ilk 3 aylık satış rakamına ve PS 1 in 1 Yıllık satış rakamına eşit.
    Forumda bir çok arkadaş PS3 ün avrupadaki ilk ayında 300.000-600.000 arası satıcağını tahmin etmişti ama anlaşılan o ki Sony e göre 1 ay = 3 gün
    Kaynak:http://community.eu.playstation.com/showthread.php?p=1426233#post1426233

Edit:Başlık Düzeltme (yazının içeriği ile uğraşmadım şaşırmayın)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TylerFCI -- 28 Mart 2007; 14:06:06 >

• helal olsun sony ye valla dediğini yapıyo adamlar
    aslında merak ettiğim ps4 çıktığında ps3 kaç milyon satmış olacak bence kesin 100 milyon barajını aşmış olacak adamlar
  • helala olsun ewt dedigini yaptılar
  • 550.000 bile değil 600.000 aslında

http://news.bbc.co.uk/1/hi/technology/6499841.stm
  • 3gün=600.000
    1 ay=6.000.000

koray sanırım 10 milyon satamaz derken 10 günde satamaz diyodu...

edit: Hesap hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adventure -- 27 Mart 2007; 23:43:13 >
  • Mükemmel gidiyor gerçekten mükemmel. Artık yavaş yavaş üst sıralara doğru tırmanan bir ps3 görüyoruz bu ne demek, ps3 sahipleri de oyuncu olarak üst sıralara tırmanıyor demek...Çünkü satışların iyi gitmesi ps3'e yüz çevirmeye yüz tutmuş firmaları da yeniden yuvaya döndürecektir...Artık tek ve en büyük engel ps3'e oyun yapmanın getirdiği maliyetki o da zamanla aşılırsa o zaman turnayı gözünden vuracak bu alet ve sahipleri.
  • weycell, ben boşuna demiyorum ps3 tüm zamanların en çok satan konsolu olacak diye mirim... Böyle giderse, 2010'da 100 milyon bile yapar... Sen rahat ol, şşş.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 milyon TL ye araba?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • play stationun arkasında sony olduğu surece hiç şuhem olmaz 1 numara
  • quote:

Orjinalden alıntı: Adventure

3gün=600.000
    1 ay=18.000.000

Yok be abi daha neler. Birkaç manyak fabrika devir-teslim almazsa çok zor bu rakam
  • İnşallah advent üstat böle giderse bu en çok ps3 kullanıcılarına yarayacak o nedenle şimdi daha bi umutluyum konsolun geleceği ile ilgili.
  • BüyükBatron, ben istatistikii bir rakam verdim, yani olursa böyle de olabilir cinsinden hesabı... (süper cümle kurarım)

• şuan bi gt5 ff veya mgs4 olsa o dediğin rakam ozaman 1 ayda olabilirdi
  • sony oyun konsolu platformunda maşallah her zaman böyle devam ediyoryıl sonunda kirden lekeden eser kalmaz yolunda siler süpürür,yalar yutar rakipleriniŞu ortaya çıkıyor ne kadar paran olursa olsun ,dünyanın en zenginide olsan işi bilmiyorsan bükemediğin bileği öpeceksin
  • Daha yeni başlıyoruz Ozan hacu "Impossible is nothing..." şimdi sıra Odysey oynamakta Valla bulunur mu acaba ondan hala
  • quote:

Orjinalden alıntı: Adventure

BüyükBatron, ben istatistikii bir rakam verdim, yani olursa böyle de olabilir cinsinden hesabı... (süper cümle kurarım)

Dilci olunca matematik ile ilişkiyi kopardım Advençur, denklem falan kuramıyorum artık mazur gör.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Clementine -- 27 Mart 2007; 21:04:34 >
  • İlk günler önsipariş verenler doluşuyor marketlere.
    Siz parayı önceden verseydiniz dükkana ilk girmek için kavga etmez miydiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: 007ybse04

İlk günler önsipariş verenler doluşuyor marketlere.
    Siz parayı önceden verseydiniz dükkana ilk girmek için kavga etmez miydiniz

Etmezdim....
  • Yahu rakamlar tahminimden çok çok daha iyi işte şimdi oyun yapımcıları daha fazla ivmelendirir işlerini.
  • Ön siparişler eve gelmiyor muydu
  • Bu rakam doğruysa kesinlikle çok iyi bir rakam.. Birde oyunların arttığı dönemlerde bu rakam ne derece olur hayal bile edemiyorum.. Güzel
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.