Şimdi Ara

Ps3 bir anda kapandı açılmıyor cildirmak uzreyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyun oynarken donuyordu kapatamiyordum bile. fisten çekince kapaniyordu ancak. Dün yine oynarken dondu joystick titresimde kaldi uzun süre durmadi da yine fişi çektim.tekrar açmak için tuşa bastım kırmızı renk kırmızı olarak kaldı. Son olarak da yine kendi kendine 567 piksele döndü. Ondan sonra da hiç acilmadi. Ölmüş müdür? Servise versem yasatirlar mi? Sorun ne olabilir sizce bir yorum atın bana cildiricam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Açılmadı an .. Fanına doğru suni teneffüs yapıp , üst kısma kalp masajı yapsaydın .. Şuan hayattaydı .. Yazık olmuş.. Geçmiş olsun ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KrallŞaplakçı -- 25 Mayıs 2016; 17:53:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kullanimdaolmayankullaniciadi

Oyun oynarken donuyordu kapatamiyordum bile. fisten çekince kapaniyordu ancak. Dün yine oynarken dondu joystick titresimde kaldi uzun süre durmadi da yine fişi çektim.tekrar açmak için tuşa bastım kırmızı renk kırmızı olarak kaldı. Son olarak da yine kendi kendine 567 piksele döndü. Ondan sonra da hiç acilmadi. Ölmüş müdür? Servise versem yasatirlar mi? Sorun ne olabilir sizce bir yorum atın bana cildiricam.

PS3'e format atıp sıfırlayın. Hızlı Biçimlendirme'yi seçin. Tam biçimlendirme çok uzun sürer.

http://manuals.playstation.net/document/tr/ps3/current/settings/restoreps3.html

• Kırmızı ışığın yanma nedeni aşırı ısıdır. Servise gönder
  • Fat kasa veya slim dye belirmemisin ama Tahminim fat kasa olabilir.

Herneyse Asiri isinma dan dolayi olma ihtimali yuksek recovery menuye girebilirsen zaten kurtarirsin yoksa servislik.

• Olmustur hocam.gomun gitsin.fanlara pamuk tikamayi unutmayin.

• Durun hemen çöpe attırmayın kardeşim geçmiş olsun öncelikle. Git bir baktır makinaya.

• Efsanevi yorumlar için teşekkür ederim. Dediklerinizin hepsini yapmıştım zaten ama en son çok ısınmıştı acilmadigi zaman. Yarın servise goturecegim.Teşekkürler. Pamuk tikamicam.

• Evet fat kasa. Umarım ısınmadandır. Teşekkürler.

• Bluray çıkarma yada açma kapama tuşunu uzunca basılı tutun bip sesi gelene kadar bi deneyin

• Playstationin ekran kartindaymis problem. Önce hard diske baktilar sorun yokmuş. Ekran kartını değiştirmek için de 300 tl istediler. Yenisini al daha iyi dediler mantiken. Yorumlariniz için teşekkür ederim zaten hepsini denemiştim..

• quote:

Playstationin ekran kartindaymis problem. Önce hard diske baktilar sorun yokmuş. Ekran kartını değiştirmek için de 300 tl istediler. Yenisini al daha iyi dediler mantiken. Yorumlariniz için teşekkür ederim zaten hepsini denemiştim..

Ekran kartı 300 ise , işlemci 80 desek , hdd 150 tl olsa .530 tl. Kol hediye kablolar eşantiyon desek.

Bunlar insan dürtüyolar.

• Harf diskini değiştirip sorunu hallettiler hatta yarım saat pes attılar iki gün oldu tekrar aynı problem :) 125 tl verdim buna.

• Sizce artık çöpe atmali miyim

• Kullanimdaolmayankullaniciadi kullanıcısına yanıt
    Ben olsam o sahaser konsolu duvara asardim

• fat kasayı çöpe atıpslim ps3 yada ps4 almalısınız artık
  • Komik olan onlar açınca açılıyor ben eve getirince açılıp donup kapanıyor. Bu sorun sadece bende var herhalde yine de teşekkür ederim hepinize. 👍

• quote:

Orijinalden alıntı: Santa.Monica

Olmustur hocam.gomun gitsin.fanlara pamuk tikamayi unutmayin.

sesli güldüm
  • Pamuk tikadin mi ?

• quote:

Komik olan onlar açınca açılıyor ben eve getirince açılıp donup kapanıyor. Bu sorun sadece bende var herhalde yine de teşekkür ederim hepinize. 👍

son durum ne?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.