Şimdi Ara

Ps3 Blueray ışığı süreklli yanıyor ve cd almıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ps3 de değişik bir sorunum var. Makineyi açtığımda sürekli içinde cd varmış gibi blueray ışığı yanıyor. Daha önce update'den sonra düzelmişti fakat tekar aynı sorun yeniden başladı. format attım içini açtım ama bir sorun yok gibi duruyo ,nette'de araştırdım 1 veya iki konu bulabildim garantili ürün olduğu için servise yollamışlar. benim alalı 3 sene oldu konu ile ilgili yardımı olucak arkadaş olursa çok sevinirim ilginiz için teşekkürler. bu arada makine 60gb pal.

• Fw dosyasını net,ten indirip usb bellekle tekrar yüklemeyi denedinizmi hocam ?
  • en son 3.50 update indirdim ama usb bellek ile yapmıyorum ps'den update ettim ama olmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: savas_34

en son 3.50 update indirdim ama usb bellek ile yapmıyorum ps'den update ettim ama olmadı

Hocam netten 3.50 yi indirip ,usb belleğe atıp tekrar yükleyin . kesin değil ama belkide düzelebilir bu şekilde.
  • teşekkür ederim denerim en azından inş. işe yarar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: savas_34

teşekkür ederim denerim en azından inş. işe yarar.

Bu linkte detaylı şekilde resimli anlatım mevcut. Umarım düzelir

http://forum.donanimhaber.com/m_30810588/tm.htm
  • Malesef olmadı bu konu hakkında bilgi sahibi değilim. Sorunun donanımsal olmadığını sanıyorum, büyük ihtimalle yazılımsal elimde extra bir blueray okuyucu olsa değiştirip test etme sanşım olurdu ama yok. Başka ne yapabilirim bilmiyorum.
  • Sorunu çözdüm. makinen içini tekrar açtım blueray okuyucunun devresine bağlı olan kabloyu kilitleyen parçanın açık olduğunu farkettim. büyük bir ihtimalle daha önce açtığımda tam kapatamamışım. iyice tutturup kapattım ve şimdi eskisi gibi gayet iyi çalışıyor. ilgilenen arkadaşa teşekkür ederim..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.