Sign in yapabiliyorsunuz ama online oyunlara girdiğimde hiçbirinde online oynatmıyor . Bugün psn e girmiştim ve oynamıştım. Ama bir kaç saattir giremiyorum . Psn de bugün çalışma olduğunu duydum inşallah onunla ilgili bir sorundur. Böyle bir hata daha önce ne gördüm nede duydum . Aynı zamanda psstore de hata veriyor . Ban olabileceğini düşündüm ama ban olsa psn e girmez . Acaba aranızda daha önce bu hatayla karşılaşan varmı ? Lütfen yardımcı olun .
evet bakım var psnde
Bakım olduğunu biliyorum dostum ama böyle bir sorunla karşı karşıya olan benden başka bir kişi görmedim yada vardır da benim haberim yok . Sorduğum şey bu zaten bu sorunla karşılaşan varmı ?
quote:
Orijinalden alıntı: x-MoTioNZz-o
Bakım olduğunu biliyorum dostum ama böyle bir sorunla karşı karşıya olan benden başka bir kişi görmedim yada vardır da benim haberim yok . Sorduğum şey bu zaten bu sorunla karşılaşan varmı ?
şu anda online bir tek trophy güncellemeye ve internette gezmeye yarıyor, yarın sabah düzelir
bakım varsa online olabiliyorsun ama oynayamıyorsun
Onunla ilgili bir sorundu seninkisi,ve artık girebilirsin bakım bitti diye biliyorum.
arkadaşlar 10 gündür fifa12 de arkadasım kimseyle friendly oynuyamıyor mağduruz da mağduruz bi türlü de çözüm bulamadık kafayı yicez o kadar uzun boylu