Şimdi Ara

PS3 ÇOK İLGİNÇ BİR HATA !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sign in yapabiliyorsunuz ama online oyunlara girdiğimde hiçbirinde online oynatmıyor . Bugün psn e girmiştim ve oynamıştım. Ama bir kaç saattir giremiyorum . Psn de bugün çalışma olduğunu duydum inşallah onunla ilgili bir sorundur. Böyle bir hata daha önce ne gördüm nede duydum . Aynı zamanda psstore de hata veriyor . Ban olabileceğini düşündüm ama ban olsa psn e girmez . Acaba aranızda daha önce bu hatayla karşılaşan varmı ? Lütfen yardımcı olun .

• evet bakım var psnde
  • Bakım olduğunu biliyorum dostum ama böyle bir sorunla karşı karşıya olan benden başka bir kişi görmedim yada vardır da benim haberim yok . Sorduğum şey bu zaten bu sorunla karşılaşan varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: x-MoTioNZz-o

Bakım olduğunu biliyorum dostum ama böyle bir sorunla karşı karşıya olan benden başka bir kişi görmedim yada vardır da benim haberim yok . Sorduğum şey bu zaten bu sorunla karşılaşan varmı ?

şu anda online bir tek trophy güncellemeye ve internette gezmeye yarıyor, yarın sabah düzelir
  • bakım varsa online olabiliyorsun ama oynayamıyorsun
  • Onunla ilgili bir sorundu seninkisi,ve artık girebilirsin bakım bitti diye biliyorum.
  • arkadaşlar 10 gündür fifa12 de arkadasım kimseyle friendly oynuyamıyor mağduruz da mağduruz bi türlü de çözüm bulamadık kafayı yicez o kadar uzun boylu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.