Şimdi Ara

PS3'de Bir Sorun Var Lens mi gitti Yardim edin...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar benim makinada gitti güme galiba moralim çok bozuk makinam pal 60gb türkiyede ilk çıkan makineler teknosadan almıştım 2.5yıl oldu aşşa yukarı. G25 almıştım 5 gün önce kursağımda kaldı her aksam GT5 oynuyordum tam elim alıştı derken dün akşam makina kapalıyken 1gündür sıcakla alakası yok blu-ray film taktım filmi cihaz herzamanki gibi gördü ve filme girdim siyah ekranda kala kaldı ps tuşuna basarak ciktim tekrar denedim yine aynı şekilde siyah ekranda kaldı. bu sefer oyun taktım makineyi kapatıp açtım oyun cdsinide gördü girdim PS3 yazısı çıktı ohbe dedim fakat yine siyah ekranda kaldı oyundan çıkmak için quitgame dedim makine reset attı kendi bir kaç kez denedim hep aynı. hdd'de yüklü oyuna girdim onu çalıştırıyo fakat cd takınca açmıyordu dün. fakat az önce ps3 oyun taktim açıldı normal oynadım quit game yapıp tekrar gimek istedim makine reset attı yine uzun bekleyerek. oyuna tekrar girdim açmadı kapatıp açtım. 2.ye oyuna girdi fakat quit game yine yaptım tekrar reset attı. yani gözden olsa oyuna girmez cd okuyor lensi bozulan kişiler cd okumuyor görmüyor diyorlar işlemciden olsa oyun açılmaz sizce nedeni nedir? ben ps3 bayadir temizlemiyorum acaba ızgarası tozmu doldu? ondan olabilirmi ? yorumlarınızı bekliyorum.

• oyuna giriyorum demişsin, bence tozla felan alakası yok , teknik servislere sormak lazım aslında, geçmiş olsun.
  • Hocam board problemi olsa hard diskteki oyunlara da girmezdi. Bazılarını biliyorum ben, lensi bir görüp bir görmeyen. Sonra onlar da uçmuştu. Lensten yani.
  • geçmiş olsun gerçekten zor bir durum
    lensini değiştirince tekrar oynarsın üzülme
    ama arada ayrı kalacağın zaman sıkıcı olacaktır
  • lenstendir diyosunuz yani biraz daha beklimmi yoksa lensi deistireyimmi sizce birde lensten deilse hepten yalan oluruz artık.
  • format atın cihaza
  • fabrika ayarlarına donun
  • arkadaşlar buna benzer sorun benim makinadada var cd yi takıyorum cd görünmuyor demo oyunları oynayabiliyorum lens bozulmuş olabilrmi format atsam düzelirmi lens ne kadar acaba ankarada nerde taktırabilirim
  • lensten arkadaşlar geçmiş olsun.bu arada şu makinalarda pek film izlemeyin.bazı dvd9 formatındaki cdleri bd ray diye satıyorlar.orjinal bd film izlemek lazım.
  • ben orjinal blu-ray film izledim hep kpya birsey hic takmadım. buarada oyun oyanayabiliyorum fakat oyundan cikamiyorum quitgame dedinmi donuyo bazen oyunu aciyo bazen acmiyo aptallasti bakalim nekadar gitcek böle. can sıkıcı işler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.