Şimdi Ara

PS3 de bluetooth kulakliklar...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyunlarda kullanmak icin bir southwing 505 kulaklik aldim...
    Sundan:

link

COD4 de oyuna girince mikrofon ve kualklik calisiyor ancak oyunun sesini alamiyorum...

Audio out ayarlarinda kulaklik gozukuyor ancak sadece oyuncularin sesi ve mikrofon calisiyor... Bu kulakliklardan oyunun sesi gelmez mi?

• kimsenin bilgisi yok mudur?
  • kulaklıklar sadece konusmaları verıyor hocam
    oyun ıcı sesler ıse hoparlorden gelıyor
  • O zaman yukarda linkini verdiğim daha alalı 3 gün olan, toplam 1 saat bile kullanmadığım kulaklığı satıyorum, ilginen olursa pm atsın... 135 e aldım... Biraz daha dusugune verırım...Tertemız faturası ıle duruyor... (kutusu yok)

Cep telefonundan, laptoptan kablosuz muzık dınleyebılıyorsunuz, cep telefonu kulaklıgı aslen zaten...Ama butun Bluetooth aletlerle calısıyor..

Yoksa GG ye koyacagım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KFY96 -- 3 Aralık 2007; 11:21:09 >
  • PS3'ün ayarlarından baktınız mı audio output olarak kulaklık secilebiliyordur belki, bence bir bakın olabilir gibi geldi bana. Default olarak arkadasın dediği gibi çalışıyor ama o secenek zaten oyun ile alakalı değil ps3ün nesi nereye verdiğine bakar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mkelleci

PS3'ün ayarlarından baktınız mı audio output olarak kulaklık secilebiliyordur belki, bence bir bakın olabilir gibi geldi bana. Default olarak arkadasın dediği gibi çalışıyor ama o secenek zaten oyun ile alakalı değil ps3ün nesi nereye verdiğine bakar.

secılıyor, sectim hatta... Ama onlıne sesler harıc oyun sesı gelmıyor...
  • Bluetooth headset ler zaten oyun sesi için değil sadece radio mesajları ve haberleşme için kullanılıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende sony ericson buetooth kulaklık var tanıtamadım nasıl oluyor bir anlatırmısınız bu kulaklıgın uymaması imkansız gibi geliyor bana
  • system settings de accessory devices kismindan tanitabiliyorsun...
  • sonrası arkadaşım sonrası nasıl
    ben yaptıklarımı anlatayım

ps3
    register bluetooth device girdim
    register headset girdim
    start scanning girdim arama başladı

sony ericsson HBH-600
    ortada düymesi var uzun bastım açıldı ışık aralıklı yanıyor

sonra bişey yapılcakmı yoksa uyumsuzmu

bulamıyor
  • Bir kac kere dene, once kulakligi ac istersen...Sonra scan baslat...Bende de 1-2 defa bulamamisti... Onun disinda bilemiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.