Bildirim
PS3 de bluetooth kulakliklar...
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
kimsenin bilgisi yok mudur? -
kulaklıklar sadece konusmaları verıyor hocam
oyun ıcı sesler ıse hoparlorden gelıyor -
O zaman yukarda linkini verdiğim daha alalı 3 gün olan, toplam 1 saat bile kullanmadığım kulaklığı satıyorum, ilginen olursa pm atsın... 135 e aldım... Biraz daha dusugune verırım...Tertemız faturası ıle duruyor... (kutusu yok)
Cep telefonundan, laptoptan kablosuz muzık dınleyebılıyorsunuz, cep telefonu kulaklıgı aslen zaten...Ama butun Bluetooth aletlerle calısıyor..
Yoksa GG ye koyacagım..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KFY96 -- 3 Aralık 2007; 11:21:09 > -
PS3'ün ayarlarından baktınız mı audio output olarak kulaklık secilebiliyordur belki, bence bir bakın olabilir gibi geldi bana. Default olarak arkadasın dediği gibi çalışıyor ama o secenek zaten oyun ile alakalı değil ps3ün nesi nereye verdiğine bakar. -
quote:
Orjinalden alıntı: mkelleci
PS3'ün ayarlarından baktınız mı audio output olarak kulaklık secilebiliyordur belki, bence bir bakın olabilir gibi geldi bana. Default olarak arkadasın dediği gibi çalışıyor ama o secenek zaten oyun ile alakalı değil ps3ün nesi nereye verdiğine bakar.
secılıyor, sectim hatta... Ama onlıne sesler harıc oyun sesı gelmıyor... -
Bluetooth headset ler zaten oyun sesi için değil sadece radio mesajları ve haberleşme için kullanılıyor. -
bende sony ericson buetooth kulaklık var tanıtamadım nasıl oluyor bir anlatırmısınız bu kulaklıgın uymaması imkansız gibi geliyor bana -
system settings de accessory devices kismindan tanitabiliyorsun... -
sonrası arkadaşım sonrası nasıl
ben yaptıklarımı anlatayım
ps3
register bluetooth device girdim
register headset girdim
start scanning girdim arama başladı
sony ericsson HBH-600
ortada düymesi var uzun bastım açıldı ışık aralıklı yanıyor
sonra bişey yapılcakmı yoksa uyumsuzmu
bulamıyor -
Bir kac kere dene, once kulakligi ac istersen...Sonra scan baslat...Bende de 1-2 defa bulamamisti... Onun disinda bilemiyorum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X