Şimdi Ara

PS3 de HD filmleri (.mkv dosyalarını) oynatma (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
1
Favori
20.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben bu programı indirim ve çok güzel bir programa benziyor. Sizden ricam ingilizcesi az olan biri olarak programda olan birsürü ayar var kailetyle audio çıkışı ile ilgili, buraya en iyi görüntü ve ses kalitesini elde etmek için (PS3 için ) hangi ayarları ayarlamamız gerektiğini gösteren bir Screenshot koyabilirmisiniz. Çok Teşekkürler
  • Bende 480p blurayrıp filmler var bırakın alt yazıyı bu formattaki dosyaları bile görmüyor dvdrip leri oynatıyor bunun bi ayarımı var?
  • Mkv leri tsmuxer programi ile cevirebilirsiniz. 45 dakkalik hd dizi yi 60 saniye den daha az surede ceviriyor ve goruntu kaybi sifir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gduman

Mkv leri tsmuxer programi ile cevirebilirsiniz. 45 dakkalik hd dizi yi 60 saniye den daha az surede ceviriyor ve goruntu kaybi sifir.

Hocam forumda çeviri yapmadan mkv filmleri seyrettigini yazıyorlar ps3 media serverde bi ayarmı var acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pascal533

quote:

Orijinalden alıntı: gduman

Mkv leri tsmuxer programi ile cevirebilirsiniz. 45 dakkalik hd dizi yi 60 saniye den daha az surede ceviriyor ve goruntu kaybi sifir.

Hocam forumda çeviri yapmadan mkv filmleri seyrettigini yazıyorlar ps3 media serverde bi ayarmı var acaba?

Hocam media server olayini hic bilmiyorum bulasmadim hic tsmuxer isimi goruyor
  • bende tsmuxer i beceemedim film i gösteriyorum program hata veriyor belkide windows 7 uyuşmazlıgından
  • media server işi nasıl oluyor bilen varsa ben de öğrenmek istiyorum
  • Selam arkadaşlar. MKV2VOB isimli programı ile 1 yılı aşkın süredir MKV dosyalarını VOB 'a çevirerek PS3'ümde izleyebiliyorum. Özellikle dizilere, altyazı gömme işlemi dahil VOB dünüştürme işlemi en fazla(PC nizin gücüne bağlı) 5-6 dakika alıyor. Program burada. Netice olarak programın 2.4.7 versiyonunda olduğunu düşünürseniz, bu işi yeni keşfetmeniz gerçekten üzücü. Not olarak 4GB limit PS3'ün değil FAT32 dosya sisteminin limitidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: pascal533
    bende tsmuxer i beceemedim film i gösteriyorum program hata veriyor belkide windows 7 uyuşmazlıgından

Bende win 7 kullaniyorum sorun yok. Filmi gosterip altta cikan donustue seceneklerij msts olani secmek gerekiyor.
  • benim pc'de lcd'ye bağlı olmasına rağmen, ps3 deki görüntü kalitesini yakalayamıyorum.. filmlerim 1080p ve herbiri 11 gb.. media serverdan mkvler takılarak oynatılıyor ama zar zor.. birsürü yöntemden bahsedilmiş ama hangisi yapılmalı bilmiyorum... bide altyazı olanları filmin içine atma olayı var, çok bekleticek oda..
  • bende suanlık pc den izliyorm
  • 45 dakkalık diziyi 10 dakkada çeviriyo 3 saatlik filmi napıcam
  • Java PS3 media server programı ile altyazı gömmeye gerek yok. altyazı ve film adı aynı olunca kablosuz direk baglan hard disk ne var ne yok. görüp izleyebiliosun. tavsiye....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ertug-TR

benim pc'de lcd'ye bağlı olmasına rağmen, ps3 deki görüntü kalitesini yakalayamıyorum.. filmlerim 1080p ve herbiri 11 gb.. media serverdan mkvler takılarak oynatılıyor ama zar zor.. birsürü yöntemden bahsedilmiş ama hangisi yapılmalı bilmiyorum... bide altyazı olanları filmin içine atma olayı var, çok bekleticek oda..

1080p mkv leri için çözüm sadece PS3 media server. Takılarak oynatmasını istenmiyorsan PC ve PS3 ü, her ikisinide routera kablo ile bağla. Wireless ile bağlarsan bağlantın nDraft bile olsa takılır. Unutmadan PC ethernetin gigabit olmalı.
    PS3 MEDIA SERVER burada.

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhankoc_brood

quote:

Orijinalden alıntı: Ertug-TR

benim pc'de lcd'ye bağlı olmasına rağmen, ps3 deki görüntü kalitesini yakalayamıyorum.. filmlerim 1080p ve herbiri 11 gb.. media serverdan mkvler takılarak oynatılıyor ama zar zor.. birsürü yöntemden bahsedilmiş ama hangisi yapılmalı bilmiyorum... bide altyazı olanları filmin içine atma olayı var, çok bekleticek oda..

1080p mkv leri için çözüm sadece PS3 media server. Takılarak oynatmasını istenmiyorsan PC ve PS3 ü, her ikisinide routera kablo ile bağla. Wireless ile bağlarsan bağlantın nDraft bile olsa takılır. Unutmadan PC ethernetin gigabit olmalı.
    PS3 MEDIA SERVER burada.

ps3 media serverle mkv filmleri ps3 de görmüyor takılmasından geçtim tanımıyor dosyayı ama normal dvdxrip leri görüp oynatıyor takılma falan yok mkv dosyaları göstermede bi ayarmı var

• Ben standart ayarları ile, yani herhangi bir ayarını değiştirmeden izleyebiliyorum. Bilgisayarındaki codec ler eksik olabilir. K-Lite codec pack kurmanı tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhankoc_brood

Ben standart ayarları ile, yani herhangi bir ayarını değiştirmeden izleyebiliyorum. Bilgisayarındaki codec ler eksik olabilir. K-Lite codec pack kurmanı tavsiye ederim.

K-lite codec pack yüklü zaten pc de filmi vlc veya media playerle seyrediyorum bendeki sorun PS3 dosyayı görmemesi mkv leri başka bir formata çevirmeden PS3 üzerinden seyredildigine eminmisiniz..
  • selam herkese
    tüm yazılanları okudum

ps3 router üzerinden netwoke kablo ile bağlı ps3 ten optik kablo ile 5+1 (surround filimler süper) sisteme bağlı hdmi kablo ile de sony 46' tvye bağlı
    nas wd 2 tb içinde twonky media server bulunan my world kullanıyorum,
    1 tb fat32 formatlı external ps3 usb den direkt bağlı
    pc üzerinden de ps3 media server ile pc (laptop) içindeki filim muzik ve fotolara ulaşıyorum,

mkv dosyalarının içinde zaten (hepsinde değil) 5+1 ses veya 2 kanal ses birden fazal alt yazı zaten gömülü dosyayı büyüten de bu zaten mkv merge diye bir program ile bunların bir kısmını kaldırabilir veya sistemi destekleyenler mkv olduğu gibi tutabilir,

mkv2vob çooooook yavaş ben mkvleri dönüştürmeden kullanmak istiyorum,

sorularım ve sorunlarım bilgisi olan var ise sevinirim

ps3 her mkv direkt bağladığım hard diskten görmüyor bir kısmını oynatıyor bir kısmına unsuported data veya currupted data olarak uyarıyor,
    ps3 her mkv dosyasını okur mu?

sorun mkvleri wd my world network üzerinden üzerindeki twonky media server ile hepsini unsuported file olarak görüyorum,

ps3 üzerinde yapılacak mkv ile ilgili bir ayar var mı?

mkv dosyalarının hd yayının tadına varınca vaz geçemiyorum herhangi destek olacak biri varsa sevinirim

denemelerim sürüyor ama her mkvyi dönüştürmek istemiyorum,

yurt dışındayım UAE indirme hızım 6.5mb/s süper bi hız o yüzden arşivimi mkv olarak saklamam çok kolay,

sorularınız olursa bende başıma gelenleri sizlerle paylaşmak isterim

• zamanla blu ray filmler ucuzlamaya başlayacak zaten en ucuz 19.99 civarında,ayrıca kopya blu ray filmler satılıyo beklediğim filmler varsa öyle alıp izliyorum,indirmek çevirmek vs çok zaman kaybı gibi geliyor bana herkesin bu kadar vakti olmaz.
  • ya millet ben bu gotsent çözemedim elimde bi tane mkv var klip ne yaptıysam dosyayı oluşturamadım. 10dk neyse bişeyler yapıo sonra bitti diyor gidip bakıyorum dosyaya (output) hiç bişey oluşmamış bunu biraz daha ayrınyılı anlatabilecek olan var mı? mux var mux to vob var avchd var encode ahyarı var nihayetinde kolay dediğiniz programda ben çöktüm...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.