Şimdi Ara

Ps3 De Psn Üyeliği Aldım Ama Bir Sorun Var Yardım Arkadaşlar ( Çözüldü )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben ps3 de psn üyeliği aldım da killzone 2 oyununda warzone a girecektim fakat ps3 ün ana menüsünde üyeliğe girdiğimde bana system update yapmamı söylüyor ve ben tereddüt te kaldım yeni bir ps3 kullanıcısıyım fazla bilgim yok.. bu system update ps'ım da bir sıkıntı yaratır mı?

Not : Sırf bu konu için dh de üyelik aldım yardımcı olabilirseniz ne mutlu bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nathanireland -- 11 Temmuz 2012; 4:34:35 >

• Birşey olmaz, için rahat olsun.
  • Teşekkür ederim rahat rahat oynayabilirim artık sağol
  • Sen yenisin herhal?
    Buranın aggâ sı benim.

Şaka bir yana updatelerden korkanıda ilk defa görüyorum. Bu updateler oyunları en kusursuz şekilde oynayasın diye var.
    Grip olunca içtiğin anti-biyotikler gibi düşün, seni pisliklere karşı koruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I-C-O -- 10 Temmuz 2012; 22:44:43 >

• Ya evet ben yeniyim de benim söylediğim gibi bir bilgim yok fazla yeni aldık ps'yi bir arkadaşım söylemişti ona da sormuştum o da dh ye üye ol sor yardımcı olurlar demişti teşekkürler
  • Onların hepsi Sony nin yayınladıkları güncellemelerdir, için rahat olsun bişey olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nathanireland

Ya evet ben yeniyim de benim söylediğim gibi bir bilgim yok fazla yeni aldık ps'yi bir arkadaşım söylemişti ona da sormuştum o da dh ye üye ol sor yardımcı olurlar demişti teşekkürler

Bir orjinal oynayan oyuncu daha kazandık. Hoşgeldin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onurhar

quote:

Orijinalden alıntı: nathanireland

Ya evet ben yeniyim de benim söylediğim gibi bir bilgim yok fazla yeni aldık ps'yi bir arkadaşım söylemişti ona da sormuştum o da dh ye üye ol sor yardımcı olurlar demişti teşekkürler

Bir orjinal oynayan oyuncu daha kazandık. Hoşgeldin

Hoşbulduk

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.