Şimdi Ara

PS3 deki sorunlar gözümü korkutuyor! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
2.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yakında insanlarımız "Dışarı çıkarsam araba çarpar mı? Dışarı çıkmam ne kadar mantıklı olur?" tarzı başlıklar açmaya başlayacak..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilketay

Aslında bir anlamda da şu sorunun cevabını arıyorum. Şuanda jasper boardlu 2009 9.ay üretim bir xbox ım var.. Ama kafam yine de rahat değil. Yani; elimde zaten xbox 360 varken bir de gidip ps3 almak nekadar akıllıca olur? Bunu yapan arkadaşlar hangi mantıkla yaptılar? :) Daha doğrusu xbox ları varken neden ps3 aldılar? (Ya da tam tersi..) Benim ki biraz da maymun iştahlılık mı oluyor? Yoksa para mı batıyor :))

Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

elinde xbox360 varken ps3 alabilirsin elbette.ama ben olsam xboxı satar öyle alırdım.iki tane konsola gerek yok bence.wii olsa onun durumu biraz farklı.
  • Elindeki XBox 360 Jasper board ise fazla can sıkmaya gerek yok. Şu ana kadar 3k ile giden Jasper çok az
  • Millet ürün kullanmasını bilmiyor mesela benim kuzenim ps3'e devamlı cd takıp izliyor dvd player gibi kullanıyor makinayı yani . Yazık değil mi makinanın gözüne ya sonra bozuldu diye ağlıyor millet . Mesela ben bugün MGS4 aldım fakat bluray'in arkası böyle dalga dalga idi . Makinaya zarar vermesinden çekindim . Konu açtım forumda bu böyle midir diye çift katmanlı olduğu için arkası o şekilde oluyormuş ben de ilk defa çift katmanlı oyun aldığım için cehalet tabi :D Bu her elektronik eşya için geçerli adam gibi kullandıktan sonra bozulmaz . Forumda resimlerden görüyorum mesela adam Xbox'u cam tv sehpasının içine koymuş ufak da bir sehpa zaten makina içerde boğulur sonra ne oldu 3k verdi . Forumda Xbox'u 2,5 yıldır kullananlar da var onlarınki neden bozulmuyor çünkü kullanmasını biliyorlar . Kaldı ki Ps3 , Xbox'a göre çok çok daha sağlam bir makina . Bende Ps1,Ps2 de vardı yıılardır kullandım halen de elimdeler satmadım süper çalışıyorlar valla . Sony yapmış arkadaşım al bak keyfine :D

• quote:

Orijinalden alıntı: erdena

hem xbox360 hemde ps3 kullanan biri olarak söyleyebilirimki:

xbox360 arcade'im 1 senelik kullanımdan sonra nalları dikti ama 30 adet oyun oynadım ve çok eğlendim...

xbox360 ım bozulunca hiç düşünmeden ps3 aldım... sadece 3 oyunum var ama rahat rahat oynuyorum...

yorum budur !!
  • Kesinlikle kalin kasa PS3 alma, sakin. Xbox 360 in en iyi modeliyle fat PS3 ayni ayardadir, yani ikiside yaramaz. Son olayda da gördük ki fat PS3 bitmistir artik. Zaten sari isik veriyordu, bir de bu psn çökmesi olayi bitirdi. Bundan sonra da çökmeler olabilir. Slim al 120 ya da 250 gb. Bu modeller zaten psn çökmesinden etkilenmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jolly_RogeR

Millet ürün kullanmasını bilmiyor mesela benim kuzenim ps3'e devamlı cd takıp izliyor dvd player gibi kullanıyor makinayı yani . Yazık değil mi makinanın gözüne ya sonra bozuldu diye ağlıyor millet . Mesela ben bugün MGS4 aldım fakat bluray'in arkası böyle dalga dalga idi . Makinaya zarar vermesinden çekindim . Konu açtım forumda bu böyle midir diye çift katmanlı olduğu için arkası o şekilde oluyormuş ben de ilk defa çift katmanlı oyun aldığım için cehalet tabi :D Bu her elektronik eşya için geçerli adam gibi kullandıktan sonra bozulmaz . Forumda resimlerden görüyorum mesela adam Xbox'u cam tv sehpasının içine koymuş ufak da bir sehpa zaten makina içerde boğulur sonra ne oldu 3k verdi . Forumda Xbox'u 2,5 yıldır kullananlar da var onlarınki neden bozulmuyor çünkü kullanmasını biliyorlar . Kaldı ki Ps3 , Xbox'a göre çok çok daha sağlam bir makina . Bende Ps1,Ps2 de vardı yıılardır kullandım halen de elimdeler satmadım süper çalışıyorlar valla . Sony yapmış arkadaşım al bak keyfine :D

Ben de tv sehpasının altında kullanıyorum! Üzerine uydu alıcısı ve popcorn koydum.. Sanırım hata yaptım.

Peki arkasına fan alsak (takılabilen) xbox' ın? Faydası olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dorassa -- 2 Mart 2010; 7:45:08 >

• sorun olmaz dostum ps3 al derim bende aynı şeyi düşünüyodum ama gerçekten ps3ler çok sağlam aletler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilketay

quote:

Orijinalden alıntı: Jolly_RogeR

Millet ürün kullanmasını bilmiyor mesela benim kuzenim ps3'e devamlı cd takıp izliyor dvd player gibi kullanıyor makinayı yani . Yazık değil mi makinanın gözüne ya sonra bozuldu diye ağlıyor millet . Mesela ben bugün MGS4 aldım fakat bluray'in arkası böyle dalga dalga idi . Makinaya zarar vermesinden çekindim . Konu açtım forumda bu böyle midir diye çift katmanlı olduğu için arkası o şekilde oluyormuş ben de ilk defa çift katmanlı oyun aldığım için cehalet tabi :D Bu her elektronik eşya için geçerli adam gibi kullandıktan sonra bozulmaz . Forumda resimlerden görüyorum mesela adam Xbox'u cam tv sehpasının içine koymuş ufak da bir sehpa zaten makina içerde boğulur sonra ne oldu 3k verdi . Forumda Xbox'u 2,5 yıldır kullananlar da var onlarınki neden bozulmuyor çünkü kullanmasını biliyorlar . Kaldı ki Ps3 , Xbox'a göre çok çok daha sağlam bir makina . Bende Ps1,Ps2 de vardı yıılardır kullandım halen de elimdeler satmadım süper çalışıyorlar valla . Sony yapmış arkadaşım al bak keyfine :D

Ben de tv sehpasının altında kullanıyorum! Üzerine uydu alıcısı ve popcorn koydum.. Sanırım hata yaptım.

Peki arkasına fan alsak (takılabilen) xbox' ın? Faydası olur mu?

maşaallah şömine gibi yapmışsın, kışın geç önüne otur sıcacık hava gelir

xbox360 nazlı gelin gibidir... öyle kalabalık yerde oynayamaz yerim dar der... sağında solunda arkasında birşey olmayacak onun

ama illa sınırları zorlayacam diyorsan: üstüne birde çim sulama makinası koy, her gün 09:00-10:00 ile 18:00-19:00 saatleri arası sulasın aleti

• quote:

Orijinalden alıntı: maviyolcu

Kesinlikle kalin kasa PS3 alma, sakin. Xbox 360 in en iyi modeliyle fat PS3 ayni ayardadir, yani ikiside yaramaz. Son olayda da gördük ki fat PS3 bitmistir artik. Zaten sari isik veriyordu, bir de bu psn çökmesi olayi bitirdi. Bundan sonra da çökmeler olabilir. Slim al 120 ya da 250 gb. Bu modeller zaten psn çökmesinden etkilenmedi.

Ya ne kadar yanlış bir yorumdur bu?

PS3 Fat kasa ile çıkış yapmıştır. Daha öncede yazdım, 2,5 yıldır kullanıyorum bir kere tık demedi, cihazım. Toplamda 3 kere dondu, bu kadar. Psn çökmedi ayrıca, bu kasanın biosu (tarih) ile ilgiliydi. Yakında güncelleme gelir. Bu sorun bir daha olmaz. Zaten sorun şu an çözülmüş durumda. Tabiki slim yeni işlemci ile geldi. Dah az enerji tüketmekte. Ama Fat alınmaz diye birşey yok. Ben efsane 60 GB PAL sahibiyim. Bugün slim ile birebir değişmem. Daha var slim kasaya geçmeye. Son olarak xbox 260 ile aynı kefeye koyman hiç olmamış. Konsolları aldığımız dönemlerde , xbox 360 alan arkadaşlarım çok vurdular kafalarını duvara.

• Ben 3K hatasının kullanım ile alakalı olmadığını düşünüyorum. Komşumun yanılmıyorsam Falcon xbox'ı vardı. Adam 3K görmesin diye günde 2 saatten fazla oynamazdı bile, fan vs. taktırmıştı. Sonra ne oldu? Aldıktan 1 yıl kadar sonra 3K! O yüzden boşuna kendinizi kasmayın, elbet 3k görecektir ama siz keyfinizi bozmayın, oynamaya devam.

Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azor Ahai -- 2 Mart 2010; 19:36:06 >
  • Almamak sence akıllılıkmı ?

alacaksın kullanıcaksın öyle kolay kolay ısınıp mısır gibi patlamaz donmalar kitlenmeler binde bir meydana gelen sorunlardır PC'ler gibi her oyunda donup kitlenmezler ;) şuanda Heavy Rain'de öyle bir sorun var oda oyundan kaynaklanan birşey patch ile halledilecek yani bazen hiç kapatmadan aralıksız 12 saati geçen oyun oynamalarım oluyor tık demedi gözüm gibi bakarım PS3'e

• bu kadar korkak bu kadar pısırık olmayın ya, oyna rahat rahat xboxını makinayı açtın diye 3k görcek değilsin ya... jasper bi xbox sahip olup bütün oyunları hddye yükleyerek oynarsan bi problem yaşamassın ama 5 yıldır xboxı bozulmayanlarda var şans işi bunlar fazla düşünmemek lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenyack

Elindeki XBox 360 Jasper board ise fazla can sıkmaya gerek yok. Şu ana kadar 3k ile giden Jasper çok az

jasper board nedir nasılk oluyor bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vulture.

bu kadar korkak bu kadar pısırık olmayın ya, oyna rahat rahat xboxını makinayı açtın diye 3k görcek değilsin ya... jasper bi xbox sahip olup bütün oyunları hddye yükleyerek oynarsan bi problem yaşamassın ama 5 yıldır xboxı bozulmayanlarda var şans işi bunlar fazla düşünmemek lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: Vulture.

bu kadar korkak bu kadar pısırık olmayın ya, oyna rahat rahat xboxını makinayı açtın diye 3k görcek değilsin ya... jasper bi xbox sahip olup bütün oyunları hddye yükleyerek oynarsan bi problem yaşamassın ama 5 yıldır xboxı bozulmayanlarda var şans işi bunlar fazla düşünmemek lazım

Ya zaten muhtemelen bu arkadaşın cihazı jasperdir. O yüzden fazla korkmaya gerek yok. Bende bir seferde 20 saat açık kaldı cihaz dashboardda kesintisiz. Bir kez de 12 saat... Maşallahı var şimdilik.
  • Mevcut PS3'üm FAT ve ilk çıkanlardan. Başına gelenler;

3 yaşındaki oğlum BD sürücüsüne "nasıl becerdiyse" 4 CD tıkıştırmış. Cihazı açtım ve 4'ünü birden dışarı verince şoke oldum. Ama sorun çıkarmadı, çalışmaya devam etti. Bu olay bazen 3 bazen 4 CD ile 3 kere tekrarlandı.
    Son olarak benim imkansız yapamaz dediğim birşeyi başardı oğlum ve BD sürücüsüne CF kart sokmayı başardı. Ben bu başarıdan haberdar olmadığım için makineyi açtım, MW2 yi taktım. Diski okumayınca çıkartıp diski temizleyip tekrar taktım. Yine okumayınca önce lens'ten şüphelendim. Sonra makineyi tamire göndermek için yerinden kaldırdığımda içinde bir parça olduğunu farkettim. Kendi imkanlarımla makineyi tamamen söktüm, CF kartı çıkardım ve yarım yamalak tekrar birleştirdim. Makine hala çalışıyor.

Yani diyeceğim odur ki, "TAŞ gibi cihaz" Yapanlara helal olsun.

• Böyle düşünürsen oyun oynayamazsın ki zaten.İlk önce önyargılarını kaldırman gerek.

PS3 doğru bir şekilde kullanırsan ve şansında yaver giderse inşaallah asla bozulmayacak bir cihaz.Bende 60 GB Fat var.Yani en sorunlu dediğiniz PS3 lerden.Ama ara sıra donmalar hariç çok şükür hiçbir sorun çıkarmadı.2.5 senedir kullanıyorum.İnşaallah böylede gider.Allah korusun PS3 lerimizi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 2 Mart 2010; 19:17:54 >
  • Ben XBOX'tan arkama bakmadan kaçıp (Falcon vardı) PS3 Slim aldım, aldığım gün söylemiştim yine söylüyorum :

"Oyun konsolu dediğin böyle olmalı."

XBOX daha ziyade ufaltılmış oyun bilgisayarı, PS3 ise adı üstünde Oyun İstasyonu. Birinin spesifik bir amacı var ona göre herşeyi ayarlanmış. Bugün sabahtan beri GT-P oynuyorum tık yok makinada... XBOX'ta 2 saat H.A.W.X. oynayınca alet fan sesinden uçacak sanırdım

Sony rulezzz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ParacelciuS
    Yani diyeceğim odur ki, "TAŞ gibi cihaz" Yapanlara helal olsun.

Bence senin oğluna da helal olsun
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.