Şimdi Ara

PS3 deki sorunlar gözümü korkutuyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
59
Cevap
0
Favori
2.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar. Yaklaşık 2 ay önce Xbox 360 aldım. Fakat korkudan oyun oynayamıyorum [3k] ! Arkadaşım yurtdışından getirdiği için garanti felan da yok! Şimdi PS3 almayı düşünüyorum.Ama onda da sarı ışık hatası felan diyorlar, donma diyorlar! Onu da yurtdışından getirticem. Dolayısıyla garantisi olmayacak!
    PS3 direk hata veriyor mu Xbox360 gibi.. Yani belli bir süre sonra [kesin] makina çöp mü oluyor? Yoksa uzun yıllar kullanabilir miyiz?
    Biraz şans işi de tabi. Farkındayım.. Ama PS3' de almam akıllıca bir hareket olur mu dersiniz?

• Kullanabilirsiniz, çöp olmaz.
  • PS3, xbox 360 dan çok daha güvenilir sağlamlık bakımından. Bu gün sorunsuz dediğimiz ve benim de kullandığım Jasper serisi xbox 360 lar dahi 3 kırmızı göreibliyor. Bu işin sırrı gözünü karartıp oynamak. Aksi halde zaten keyif alamazsın.
  • sarı ışık problemi falan yok ps3'de, en fazla göz bozulması oluyor o kadar. göz bozulmasıda kolay gideriliyor....
  • Allah korusun daha sorun yaşamadım. Alet çok nadir kilitlenebiliyor bazı oyunlar sırasında. Geçen gün İzmir'de deli gibi yağmur ve şimşekler vardı. Trafoya yıldırım düşmüş. Habersiz olarak yarımşar saat ara ile elektrik en az 5 defa gitti geldi. Her defasında Ps3 açıktı. Çok şükür bir sorun olmadı. Aklında soru olmasın o derece. Her elektronik alet sorun çıkarabilir. Senin esas sorunun farklı bence. Yurt dışından ne kadar fiyata alacaksınız ps3'ü? Ciddi anlamda 2 yıllık garantiyi gözden çıkaracak derecede fiyat farkı var mı? 2. el garantili aletleri 500 TL civarına bulabilirsin örneğin. Senin bileceğin iş ama bence ne olursa olsun kendini garantiye al, garantili alet al derim. Onun dışında alet sorun çıkarırsa giderebilecek baya yer var. Şükürler olsun Ps1, Ps2, Ps3 hepsine de zamanlarında sahip oldum basit mercek tozlanmaları sonucu oyunu açmada sorun yaşama hariç(ps1 ve ps2'de yaşadım bu surunu) hiç bir sorunla karşılaşmadım. Allah size de göstermesin büyük sorunları.

• dostum bu kdar titiz olursan aletten zevk almazsınki bak bana bende xbox360 var daha dün sinirlendim kolu masaya sıkıca vurdum içinin plastikleri kırıldı çıngırdak gibi ses geliyor yinede abartmıyorum zevki alıyorum merak etme makinelere birşey olmaz cool ol
  • bilketay dostum... eski xbox360 yeni ps3 kullanıcısı olarka şunu diyorum; her an xbox kitlenecek görüntü gidecek 3k görecek diye oyun oynamaya korkuyordum.. . o yıllarda izmirdeydim bozulunca çat kapı götürecek yer de yoktu... ve sonu 3k kaçınılmaz,

şimdi ps3 üm var, dondu mu? evet dondu toplasan 1buçuk yılda 10 kez donmuştur. ama hiçbir zaman problem çıkarmamıştır. bu demek değil ki bişi olmaz, elektroniktir eve giderim , açarım bakarım sorun var, tabi ki bu ihtimal var, ama şu bile bi göstergedir, xbox forumuna bak 10 başlıktan 3 4 tanesi 3k ile ilgidilir, ps3 forumuna bak 10 başlıktan 8i excl oyun belki 1 tanesi sarı ışık vya bd uçması ile ilgilidir...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: dodocan

dostum bu kdar titiz olursan aletten zevk almazsınki bak bana bende xbox360 var daha dün sinirlendim kolu masaya sıkıca vurdum içinin plastikleri kırıldı çıngırdak gibi ses geliyor yinede abartmıyorum zevki alıyorum merak etme makinelere birşey olmaz cool ol

+1 bu kadar takmaya gerek yok zevk almaya bak
  • xbox 360 jasperlarda 3k çok az var,3k verirse tamir olma imkanı var ps3'dede sarı ışık hatası var ve bu hatayı gördünmü topu tuttun o alet bir daha adam olmaz
  • Sorunlar gözünüzü korkutuyorsa garantili PS3 alın.
  • Sarı ışık hatası fazla rastlanan bir problem değil, garantili bir makina alırsanız korkmanıza gerek yok.

Sonuçta her elektronik aletin bir bozulma riski vardır, tabii ki PS3'te de olacaktır ama Xbox 360 kadar değil kesinlikle.

Ben de 1.5 yıldır kullanıyorum PS3'ümü ve hiç bir sorun yaşamadım. Günde 8-9 saat açık kaldığı da oldu yaz günleri ama bir problem çıkarmadı henüz.
  • Xbox için Jasper öncesi , birde jasper sonrası var. Direk bütün xbox 360ları kötülemeyelim lütfen. Jasper alıpda Adaptör arızaları hariç( adam abd den almış makineyi getirmiş Türkiyeye, sokmuş prize 3k ya da gitmiş eminönüne karaköye 10 liraya çevirici almış 3k ) bunların haricinde 3k veren cihaz varmı dh da?Ben didik didik ettim ama 1 tane elle tutulur cihaz göremedim. Varsa söyleyin yanlışımı düzelteyim.Bütün konsollar için direk yok ps3 çöp yok xbox 360 çöp demek bence cahilliktir!
  • Bende PS3 evlendiğimde almıştım. 2.5 Sene kadar oluyor. Bir kere tık demedi. Ama xbox 360 alıpta bozulan 4-5 arkadaşım oldu. Bazı serilerde sorun yokmuş, anlamam da xbox^dan zaten yorum yazmim.
    Edit: Düzeltme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mobilecom -- 1 Mart 2010; 15:29:07 >
  • Sony marka şu güne kadar aldığım hiçbir ürünümde bozulma yaşamadım 1987 model tüplü TV bile çalışıyor ama haliyle tüpü bitmek üzere...

Ha arıza olmazmı elbette olur şans meselesi bu....

PLAYSTATION markasında XBOX gibi direk çöp olan bir ürün ile karşılaşmadım henüz...!!!!
  • hem xbox360 hemde ps3 kullanan biri olarak söyleyebilirimki:

xbox360 arcade'im 1 senelik kullanımdan sonra nalları dikti ama 30 adet oyun oynadım ve çok eğlendim...

xbox360 ım bozulunca hiç düşünmeden ps3 aldım... sadece 3 oyunum var ama rahat rahat oynuyorum...
  • ps3 sağlam makina bence rahatlıkla alabilirsiniz.
  • Aslında bir anlamda da şu sorunun cevabını arıyorum. Şuanda jasper boardlu 2009 9.ay üretim bir xbox ım var.. Ama kafam yine de rahat değil. Yani; elimde zaten xbox 360 varken bir de gidip ps3 almak nekadar akıllıca olur? Bunu yapan arkadaşlar hangi mantıkla yaptılar? :) Daha doğrusu xbox ları varken neden ps3 aldılar? (Ya da tam tersi..) Benim ki biraz da maymun iştahlılık mı oluyor? Yoksa para mı batıyor :))

Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
  • Ellerimle herşeyini yaptığım , vidalarına kadar sıktığım , dişimden tırnağımdan arttırarak kurduğum son sistem bilgisayarım 2. günde patlamıştı

Şans bu ama al Ps3 rahatına bakkk kardeşim relaxx
  • quote:

Orijinalden alıntı: SethValore

PS3, xbox 360 dan çok daha güvenilir sağlamlık bakımından. Bu gün sorunsuz dediğimiz ve benim de kullandığım Jasper serisi xbox 360 lar dahi 3 kırmızı göreibliyor. Bu işin sırrı gözünü karartıp oynamak. Aksi halde zaten keyif alamazsın.

Siz hiç gördünüz mi 3k gören Jasper?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenyack

quote:

Orijinalden alıntı: SethValore

PS3, xbox 360 dan çok daha güvenilir sağlamlık bakımından. Bu gün sorunsuz dediğimiz ve benim de kullandığım Jasper serisi xbox 360 lar dahi 3 kırmızı göreibliyor. Bu işin sırrı gözünü karartıp oynamak. Aksi halde zaten keyif alamazsın.

Siz hiç gördünüz mi 3k gören Jasper?

Bizzat görmedim ama forumda da daha evvel konuşulduğu üzere halihazırda atik elektronikde 3k sebebi ile tamir edilmeyi bekleyen bir kaç jasper boardlı makina mevcut. Yine forum üyelerimizde Sawgiray nickli arkadaşımızın xbox 360' ı 3k sebebi ile tamire gitti.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.