Şimdi Ara

PS3 Divx acil Yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • blueraydan rip divx filmde turkce ve ıngilizce ses secenekleri var... fakat ben bir turlu turkce sese ceviremedim hep ingilizce çıkıyor bir ayarı varmıdır...

• bluray 'den rip nasıl yapıyordun? BDROM falanmı var?
  • internetten buluyorum...
  • bende de var bir tane brip film,ps3 filmi görüyor fakat açmak istediğimde açmıyor.ama ne zamandır update yapmıyorum ondan olabilir.
    arkadaşın sorusuna gelince dvdleri izlerken nasıl dublaj seçebiliyorsak aynı yerden seçmesi gerekiyor.
  • bende filmi açıyor ama ingilizce sesli olarak turkce sese ceviremiyorum...
  • internetten download ettin bluray filmlerde zaten turkce dublaj olmaz ki. ayrıca bluray filmi nasıl download ediyorsun pek anlayamadım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: vaseazu

internetten download ettin bluray filmlerde zaten turkce dublaj olmaz ki. ayrıca bluray filmi nasıl download ediyorsun pek anlayamadım.

bende Resident Evil: Extinction var brip türkçe dublaj ve orjinal dil seçeneği var.
    hocam bu filmleri torrent sitelerinde çok rahat şekilde bulabilirsin ama türkçe dublaj bulmak zor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @kii -- 28 Ocak 2009; 22:21:47 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • anlatamadım sanıyorum blueray indirmedim blueraydan rip filim nasıl dvdrip oluyosa buda bdrip...
  • Üçgene basınca sesi mono filan yapan bir yer var onu birkaç defa değiştirince 2. dile geçiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: addidas_85

Üçgene basınca sesi mono filan yapan bir yer var onu birkaç defa değiştirince 2. dile geçiyor

ilginize teşekkürler deneyeceğim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.