Bildirim
Ps3 DS3 stick tamiri
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Gittigidiyor da var ben 10 kere degistirmisimdir biraz hor kullanırımda ;-D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolsen -- 29 Mart 2012; 21:49:41 > -
Bende nasil degistirildigini merak ediyorum komple sokmek gerekiyorsa ds3 un manuelini nerden bulabilirim ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: devilmc
Bende nasil degistirildigini merak ediyorum komple sokmek gerekiyorsa ds3 un manuelini nerden bulabilirim ?
Benim dualshockunda stickte sorun vardı.Şöyleki Fifa 12 oynarsanız bilirsiniz ok tuşları taktik işine yarıyor.Ben onları pek kullanmıyorum.Fakat maç yaparken kendi kendine o yazılar çıkıyordu.Sanırım sol analog çubuğunu zorlayınca oraya dokunuyordu.Artık yalamamı olmuş ne.Gecenin bir yarısı komşuyla oynarken sinir etti.Oda biraz anlar tamirat işlerinden.Sökeliimmi abi dedim.Söktük tekrar monte ettik iyi hoş ama eskisi gibi bile olmadı.Tuşların hassasiyeti -yumuşaklığı gitmişti.Sonuç sabahın köründe evin yakınıdaki Teknosadan 6 taksit yeni bi kol.
Tv kumandası gibi sanmayın bir sürü şey var içinde yerine oturturmak maharet istiyor.
-
PM'den adresini verirsen fifa12 oynarken sinirlenip kırılan ds3 ün parçasını yollarım orjinal olur hem:) -
arkadaşlar kol komple kırıldı :D yani stick in çevresi.Dış kaplamayı bulabileceğim yer varmı kasayı yani
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- ps5 klavye mouse destekleyen oyunlar
- get changed into a smart outfit at your wardrobe or a high end clothes shop to begin the mission
- sackboy 2 kişilik nasıl oynanır ps5
- ps5 kutu ölçüleri
- ps store bir yanlışlık oldu
- the witcher 4. sezon
- oyuncu kulaklığı önerisi
- uncharted 5 ne zaman çıkacak
- ps5 hafıza yükseltme
- ps5 pro ne zaman çıktı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X