Şimdi Ara

Ps3 DS3 stick tamiri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sol stick'in lastiği koptu (24 saat fifa12 oynayan ev arkadaşım sağolsun) acaba nasıl değiştirebilirim tr de satan varmıdır? Amazon da buldum alsam kendim takabilirmiyim

• Gittigidiyor da var ben 10 kere degistirmisimdir biraz hor kullanırımda ;-D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolsen -- 29 Mart 2012; 21:49:41 >
  • Bende nasil degistirildigini merak ediyorum komple sokmek gerekiyorsa ds3 un manuelini nerden bulabilirim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: devilmc

Bende nasil degistirildigini merak ediyorum komple sokmek gerekiyorsa ds3 un manuelini nerden bulabilirim ?

Benim dualshockunda stickte sorun vardı.Şöyleki Fifa 12 oynarsanız bilirsiniz ok tuşları taktik işine yarıyor.Ben onları pek kullanmıyorum.Fakat maç yaparken kendi kendine o yazılar çıkıyordu.Sanırım sol analog çubuğunu zorlayınca oraya dokunuyordu.Artık yalamamı olmuş ne.Gecenin bir yarısı komşuyla oynarken sinir etti.Oda biraz anlar tamirat işlerinden.Sökeliimmi abi dedim.Söktük tekrar monte ettik iyi hoş ama eskisi gibi bile olmadı.Tuşların hassasiyeti -yumuşaklığı gitmişti.Sonuç sabahın köründe evin yakınıdaki Teknosadan 6 taksit yeni bi kol.

Tv kumandası gibi sanmayın bir sürü şey var içinde yerine oturturmak maharet istiyor.

• PM'den adresini verirsen fifa12 oynarken sinirlenip kırılan ds3 ün parçasını yollarım orjinal olur hem:)
  • arkadaşlar kol komple kırıldı :D yani stick in çevresi.Dış kaplamayı bulabileceğim yer varmı kasayı yani
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    XBOX360 Jasper Board 120gb + 4 kol
    13 yıl önce açıldı
    Xbox kol tamiri izmir
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.