Şimdi Ara

PS3 DVI Performans?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ps3 umu evımdekı full hd ile oynuyorum fakat belli sure bunu baska bir tv ye baglamak istiyorum. Fakat bu plazmada hdmi girisi yok dvi girisi var. Donusturucu kablo ile bunu baglayabildigimi arastırdım forumda. Benim sorum dvi baglantıda ps3'un goruntu performansı nasıl? Tabikide hdmi kadar iyi olmayacağını da biliyorum. Tecrübesi olanlar varsa bilgilerini paylaşırlarsa ona göre kabloyu alacam yoksa hic almayacağım.

• bu arada dvi girisi olan plazma Samsung ps42v6s
  • arkadslar yardımcı olacak biri yok mu
  • dvi da hdmi gibi dijitaldir görüntü ya vardır ya yoktur . kalite kaybı olmaz . sadece sesi aktaramazsın
  • Kullanabilirsin. Bende senin gibi hem full hd'de hemde dvi'lı lcd'de oynuyorum duruma göre. DVI'nın HDMI'dan farkı sesi vermemesi sadece. 720 çözünürlükte ikiside görüntü olarak aynı...
  • ses sorununu nasıl hallediyorlar? bende düşünüyorum dvidan baglamayı 22inc lcd monitorum var tüplü tvden iyidir hiç olmazsa.
  • 23" full hd monitörde oynuyorum hdmi-dvi çevirici ile hiçbir sorun yok.Sesi de 2+1 ses sistemi ile alıyorum(kırmızı-beyaz kablo girişlerini 3.5mm jack dönüştürücüyle bağladım 2+1e.)
  • cok tesekkurler yardımlarınız ıcın
    kablo olarak ne tavsiye edebilirsiniz
  • kablonun çok önemi yok. görüntü aktarılıyorsa 1080p modunda yeterli. gidip altın uçlu vs. 70-80 lira vermeye gerek yok.
  • ahh ahh bu konuyu görünce bundan 3.5 sene önce geldi,eskilerle bu konuyu cok tartışmıştık:-) arkadaşım benim bloğa gir orada ne istediğini bulursun...
  • Soyle bırsey okudum ve yıkıldım hakkaten
    tv 480p desteklıyormus dvi dan buda demek oluyorki kalite baya kötü olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: OznB

Soyle bırsey okudum ve yıkıldım hakkaten
    tv 480p desteklıyormus dvi dan buda demek oluyorki kalite baya kötü olacak

42 inç plazmada 480p oyun oynamak eminim çok ilginç bir tecrübe olacaktır :)
  • 480p zaten normal video kablosuyla aynı kalıtede olur dıye tahmın ediyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.