İyi akşamlar arkadaşlar elimde CFW 4.50 yüklü multiman kurulu PS3 var.Bluray film izlemek için ayrı bir oynatıcı almak istemiyorum.Show time meda playerla .mkv .avi gibi dosyaları oynatabiliyoruz ama netten indirdiğim full bluray disclerin .iso ya da klasör halini(BDMW-CERTİFİCATE) PS3!e atıp menülü bir şekilde izleme imkanım var mı?
Öncelikle bu tip konular açmak yasak. Soruna gelirsek, mkv, avi, mpeg tarzı video formatlarını açarsın ama iso açamazsın.
Masdera
kullanıcısına yanıt
Konunun yasak olduğundan haberdar değilim yasaksa moderatörler gerekli işlemi yapabilir. Peki NTFS Harddiski USB'den bağlayarak mkv vs açabilir miyim?
s@rıgızS
kullanıcısına yanıt
Fat32 olması gerekmiyormuydu?
dodoruh
kullanıcısına yanıt
fat32 ile 4gb'ye bölmek lazım.40gb'lik blurayi ya da 15-20gblik filmleri bölmekle uğraşmak istemiyorum.Yeni CFW'lerde NTFS desteği olup olmadığını sormuştum bu yüzden.
s@rıgızS
kullanıcısına yanıt
İşte yok diye biliyorum
10gb'lık falan filmleri açmak için cihaza yüklemen lazım. Oyunları attığın yere kopyala en fazla 10 dakikanı alır.
filmi showtime mediaplayer mi görüyor yoksa ps3 kendi otomatik görür mü?
Multiman'ın içinden video sekmesine gelip hdd içinden klasörü bulup direk açabilirsin. Showtime ekranında hdd olan bölüme girip games klasörüne attıysan ordan seçip açabilirsin. Bulmasında sıkıntı yok yani.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme