Şimdi Ara

Ps3'e Hacker'lardan Büyük Darbe/ SADECE BİLGİ PAYLAŞIM BAŞLIĞI (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.598
Cevap
0
Favori
84.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence GEOHOTZ master keyi daha önceden biliyordu. fail0verflow daha konferansı vereli iki gün oldu, geohotz master keyi yayınladı.

zaten ps3 ü ilk kıran da geohotz idi.
  • Geohot kendi blogu uzerinden master keyi yayinladigindan beri bir gelisme var mi? Sabah 3.55 FW ile ilgili bir konu vardi. Sonrasini takip edemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unzerstörbar

quote:

Orijinalden alıntı: Fatz

Geohot kendi blogu uzerinden master keyi yayinladigindan beri bir gelisme var mi? Sabah 3.55 FW ile ilgili bir konu vardi. Sonrasini takip edemedim.

Hocam su an Tüm versiyonlarda ,Tüm oyunlar oynanabiliyor.Ama tabiki Extra cihaz gerekli (JB)..
    Ins USB 'den kolayca Kirilir bir gelisim bekliyoruz..Hicbir seye gereksinim duymadan ,herkes patir patir kirsin aleti

kırsak ne olacakki oyunları nerden bulacağız netten çekmek ölüm herbir oyun en az 8-10 gb 30-40 gb a kadar yolu var bunları nasıl indireceğiz ayrıca büyük çaplı bir hdd gerekli oda nerden bakarsanız 150 tl hiç mantıklı gelmiyor ps3 ü kırmak

• Oha harbiden bomba haber. Takipteyiz
  • @ Unzerstörbar

Daha neler bu ne hız ya

bilgi için tşkler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M0nkey D. Luffy -- 5 Ocak 2011; 1:43:14 >
  • şimdi cfw yapip korsan oyun ile multi takılabiliyormuyuz?multi yoksa kırmanın anlamı yok
  • tamamdır.. zincirler kırıldı, mahkumlar dışarı oldu bu olay.
    eğer tüm bunlar doğru ise ARDI ARKASI KESİLMEZ, ÇORAP SÖKÜĞÜ GİBİ GELİR!

FLAWLESS VICTORY - FATALITY !!!
  • Beyler Yukardada yazdim ,Sonradan fark etmediniz sanirim . Hemen sevinmeyin ,Benim gibi

Not; Yanlis bilgilendirme oldu. ip...ler aralarinda sakalasiyormus Simdide gülüyorlar Pezolar

Cfw yok yani simdilik , Ama denenmis calismiyormus...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unzerstörbar -- 5 Ocak 2011; 1:53:40 >
  • quote:

Beyler Yukardada yazdim ,Sonradan fark etmediniz sanirim . Hemen sevinmeyin ,Benim gibi

Not; Yanlis bilgilendirme oldu .. ip...ler aralarinda sakalasiyormus Simdide gülüyorlar Pezolar

hocam sanmıyorum CFW hemen cıkartsınlar su Firmaların ellerinde Chipler bi tükensin ondan sora CFW yazarlar cünkü piyasada baya chip markası ve chip var onun icin samıyorum 1-2ay sürer heralde cıkartmaları
  • quote:

Orijinalden alıntı: dimitradon

quote:

Beyler Yukardada yazdim ,Sonradan fark etmediniz sanirim . Hemen sevinmeyin ,Benim gibi

Not; Yanlis bilgilendirme oldu .. ip...ler aralarinda sakalasiyormus Simdide gülüyorlar Pezolar

hocam sanmıyorum CFW hemen cıkartsınlar su Firmaların ellerinde Chipler bi tükensin ondan sora CFW yazarlar cünkü piyasada baya chip markası ve chip var onun icin samıyorum 1-2ay sürer heralde cıkartmaları

haklisin Hocam. Bende Ilk gördügümde fena sasirdim ,Ama 5 dk sonra anladim neyin ne oldugunu.
    Ama deneme yapmislar, Simdilik calismiyormus..

Sanirim "KaKaRoToKS" nick'li eleman bu isi cözecek ,Geohot dan önce davranacak...

• çözsünlerde o çözdü bu çözdü önemli degil.
  • quote:

Not; Yanlis bilgilendirme oldu. ip...ler aralarinda sakalasiyormus Simdide gülüyorlar Pezolar

Hocam zaten tum hersey bu kadar hizli gelismemeli. Yani dedigin gibi CFW nin aksama hazir olmasi demek bu konsolun cok daha uzun sure once kirilmis olmasi anlamina gelir bence.

Bu elemanlar programlama konusunda 2 gunde CFW yazabilecek kadar ustalarsa hakkaten Geohot'un dedigi gibi yeni konsollarin gelisim surecinde hackerlarla isbirligi yapilmali

• quote:

Orijinalden alıntı: Fatz

quote:

Hocam zaten tum hersey bu kadar hizli gelismemeli. Yani dedigin gibi CFW nin aksama hazir olmasi demek bu konsolun cok daha uzun sure once kirilmis olmasi anlamina gelir bence.

Bu elemanlar programlama konusunda 2 gunde CFW yazabilecek kadar ustalarsa hakkaten Geohot'un dedigi gibi yeni konsollarin gelisim surecinde hackerlarla isbirligi yapilmali

hocam geohot boşuna atar yapıyor,kırılmaz bir konsol yapmak ,konsolu kırmaktan çok daha zor,sony 4 sene kırılmayan bir konsol yaptı,bence büyük başarı.

• sonunda bugun son usb stickide elimden cikardim artik cfw cikarabilirler :) , elimde sadece kendi kullandigim kaldi onuda elimde tutucam cünkü bugün ps3 de dosya atarken yanlislikla baska birsey sildim sanirim ps3 acilmadi servis moduna sokmak icin usb stick i kullanip format atip restore ettim düzeldi. cihazi fabrika moduna sokmak icin illa bir stick bulundurmak yararimiza :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duman7

çözsünlerde o çözdü bu çözdü önemli degil.

Onlar için önemli. Geohot yapmadı ben yaptım demek için uğraşıyorlar. Bence Geohot'un amacı kapağı oyun konsolu firmalarından birine atmak. Bol sıfırlı işe girmek.
  • @Fatz

Evet ,Cfw öyle kolay is degil o konuda hemfikiriz.
    Fakat su da var..
    Su an neler gerekliyse Cfw icin ,hepsi ellerinde Adamlarin. Hersey Paramparca olmus durumda. Adam gibi ugrassalar cokta uzun sürmez Bence.
  • PS3 un yaninda PSP nin de master keyine ulasilmis. Bu durumdan kirilamayan Slim PSP ler ve PSP Go da nasibini alicak gibi.

Tam da PSP2 ile ilgili yeni bilgiler internete sizmaya baslamisken bu gelismelerin yasanmasi PSP2 nin cikis tarihini ileri atabilir.
  • Versiyon 3.55

• Beyler "KaKaRoToKS" su anda Cfw deniyor. Herkes beklemede

Buradan takip edebilirsiniz;

https://github.com/kakaroto/ps3utils/commit/5815c3e23b664b54dd0bd753ee8fa489a9c9f161
  • quote:

Beyler "KaKaRoToKS" su anda Cfw deniyor. Herkes beklemede

Buradan takip edebilirsiniz;

https://github.com/kakaroto/ps3utils/commit/5815c3e23b664b54dd0bd753ee8fa489a9c9f161

takipteyim sağol kardeş Peki bişey sorcam şimdi 3.55 e yükletsek makinayı jb ile gene oyun oynayabilir miyiz? 3.55 in kırılması bu anlam mı geliyor

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.