Şimdi Ara

Ps3'e Hacker'lardan Büyük Darbe/ SADECE BİLGİ PAYLAŞIM BAŞLIĞI (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.598
Cevap
0
Favori
84.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Simdi Sabah kahvaltilarini yapiyorlardir Bizim Cengaverler
    Gece 12 ye dogru yeni haberler gelir..
  • evet arkadaşlar herkez çok güzel şekilde olacakları olanları anlatıyor,peki ben bir ps3 kullanıcısıyım ve şuan cevremdemde bu olaylardan haberi haberi olmayan ve anlamayan arkadaşlarım ps3 almak istiyorlar ben bu durumda bekleyin diyorum sizce bu durumda hemen cihaz alınmalımı yoksa beklenmelimi fiyatlarda düşüş yada artış olurmu ?
  • NFS HP deyim. Bugun izinli sayin beni
  • quote:

Orijinalden alıntı: ruhhastasi

evet arkadaşlar herkez çok güzel şekilde olacakları olanları anlatıyor,peki ben bir ps3 kullanıcısıyım ve şuan cevremdemde bu olaylardan haberi haberi olmayan ve anlamayan arkadaşlarım ps3 almak istiyorlar ben bu durumda bekleyin diyorum sizce bu durumda hemen cihaz alınmalımı yoksa beklenmelimi fiyatlarda düşüş yada artış olurmu ?

Bence alınmalı çünkü yeni çıkacak PS3'lerde bu olaya karşı donanımsal önlem olabilir diye düşünüyorum. Board'ları değiştirebilirler.
  • quote:

evet arkadaşlar herkez çok güzel şekilde olacakları olanları anlatıyor,peki ben bir ps3 kullanıcısıyım ve şuan cevremdemde bu olaylardan haberi haberi olmayan ve anlamayan arkadaşlarım ps3 almak istiyorlar ben bu durumda bekleyin diyorum sizce bu durumda hemen cihaz alınmalımı yoksa beklenmelimi fiyatlarda düşüş yada artış olurmu ?
    Bana Kalırsa Alınmalı bu konsol piyasaya çıkalı 4 sene oldu ve bu gayet uzun bir süre 2013'de ps4 piyasada olacak bence.
  • böyle ulvi amaçlarla bir araya gelmiş topluluk zor bulunur.kimsenin illegal bir amacı yok, herkes linux ve firefox yükleme peşinde.

ne güzel site açıyordunuz oradan devam etseniz keşke.bizde rahat etsek, bu konular yüzünden playstation bölümünden soğudum.

böyle bir sitede hala böyle konuların kitlenmemesi bana garip geliyor...

kime şikayet etsek , derdimizi kime anlatsak acaba ?

hemen kızmayın bu konu size ne kadar doğru geliyorsa, bana da o kadar yanlış geliyor...
  • 2013 erken bir tarih gibi geliyor bana... 2015-16 gibi bekliyorum ben PS4ü...
  • quote:

açıkçası ben fiyatlarda bır oynama olacagını zannetmıyorum, donanimsal ve yazılımsal önlemler alınmaya kalkılacaktır(ama onlarda aşılır), uretim maliyetleri üzerinde fazla bir baskı oluşturmaz.

fiyat düşüşleride ise tahminim 2014 gibi yurtdışı 200$'a kadar düşer (piyasaların istikrarlı olduğu varsayımı ve cpu+gpu 28nm düşmesi gibi önemli parametreler var).
    150-100$ arasına ise 2016 diyorum (yeni microsoft konsolu arkasından sony yeni konsolunu açıklarsa)

buarada başlığın açılmasına çok sevindim, insallah konu şeftali olmaz yine,
    moderator arkadaşlar saçma yorumlar icin lutfen bizi değil de yorumu yapan arkadaşı cezalandırsınlar ...

• quote:

Orijinalden alıntı: albatrosshigh
    2013 erken bir tarih gibi geliyor bana... 2015-16 gibi bekliyorum ben PS4ü...

Aynı şeyi düşünüyorum. 2006 da çıkan konsola 10 sene ömür biçildi. Ömrü dolmadan bir sene önce çıksa PS4 2015 eder. Böyle büyük firmalarda 2-3 değil 5-10 senelik planlar yapılır. 10 sene sonrasının muhasebesini şimdiden yapmaya başlarlar. Ps3 kırıldı hemen ps4 çıkaralım denmez. Bilen bilmeyen herkes konuşmuş. Sanki yeni konsol çıkarmak o kadar kolay bir şey. Hatta parça başı maliyet hesabı yapıp, Sony şu kadar zararla şu kadara ps4 satar diyen bile oldu. :) Sony nin hamlesi bu durumda çok önemli ama bence hamle yapmayacak. 2 sebebi var birincisi hamle yapsa da çözüm olmayacak, ikincisi bu durum konsol satışı konusunda Sony nin işine gelir.

• Konu açılmış hayırlı olsun. Bu arada cahilliğime verin "homebrew" nedir ?
  • Acaba Wii emülatörü yapabilirler mi merak ediyorum? Nasıl olsa Wiimote benzeri var, move.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Obsidian

Acaba Wii emülatörü yapabilirler mi merak ediyorum? Nasıl olsa Wiimote benzeri var, move.

Teknoloji şans işi falan değil artık. Bu devirde herşey mümkün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: selchuk_

quote:

açıkçası ben fiyatlarda bır oynama olacagını zannetmıyorum, donanimsal ve yazılımsal önlemler alınmaya kalkılacaktır(ama onlarda aşılır), uretim maliyetleri üzerinde fazla bir baskı oluşturmaz.

fiyat düşüşleride ise tahminim 2014 gibi yurtdışı 200$'a kadar düşer (piyasaların istikrarlı olduğu varsayımı ve cpu+gpu 28nm düşmesi gibi önemli parametreler var).
    150-100$ arasına ise 2016 diyorum (yeni microsoft konsolu arkasından sony yeni konsolunu açıklarsa)

bilgi için teşekkürler bende ikilemde kaldım aslında şimdi makineyi alın derim 1 ay sonra beklenmedik bir gelişme olur ben rahatsız olurum o yüzden sizlerdende bilgi almak istedim

• Arkadaşlar lütfen orijinal- kopya ile alakalı mesajlarda cevap yerine şikayet et sekmesini tıklayın. Tartışma çıkarma potansiyeli olan her mesaj için bunu yapın.

Bizler sadece bilgilere ve konumuzla ilgili olalım.

Herkesten rica ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: :Sephiroth:

Arkadaşlar lütfen orijinal- kopya ile alakalı mesajlarda cevap yerine şikayet et sekmesini tıklayın. Tartışma çıkarma potansiyeli olan her mesaj için bunu yapın.

Bizler sadece bilgilere ve konumuzla ilgili olalım.

Herkesten rica ediyorum.

Homebrew ne demek ? Açıklarsan çok mutlu olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EsBeR.eS

Konu açılmış hayırlı olsun. Bu arada cahilliğime verin "homebrew" nedir ?

Kelime anlamı ev yapımı içki diye geçiyor. Ama teknolojik olarak bir yerde görürsen herhangi bir kullanıcının yazdığı yazılım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ygal

quote:

Orijinalden alıntı: EsBeR.eS

Konu açılmış hayırlı olsun. Bu arada cahilliğime verin "homebrew" nedir ?

Kelime anlamı ev yapımı içki diye geçiyor. Ama teknolojik olarak bir yerde görürsen herhangi bir kullanıcının yazdığı yazılım.

Sana puanım dohuz kankaa Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CCYBORG

Ya konuyu okudum ama anlayamadım ps3 çalışanları açık vermiş gibi bir laf söyleniyor tam olarak ne oldu keyleri kim nasıl ele geçirdi biri açıklayabilirmi ?

geohot nickli george hotz PS3 key'i ele geçirdi. ilk sayfalarda anlatılıyor o sayfalarıda okuyabilirsin.
  • konuyu okudum İnşallah kapanmaz öncelikle :), bence artik hacker'larin ne yapicagindan cok sony'nin alicagi önlemler daha önemli bence ps3 kullanıcısı olarak kırılmasina üzüldüm online oynuyorduk ne güzel , sony inşallah bir çare bulurda bu sorunu kökten halleder.(zor galiba)
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.