Şimdi Ara

Ps3'e Hacker'lardan Büyük Darbe/ SADECE BİLGİ PAYLAŞIM BAŞLIĞI (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.598
Cevap
0
Favori
84.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cryptdlg

quote:

Orijinalden alıntı: Anarkos

quote:

GT5 an itibariyle OK dir. 3.41 icin.

şu anda bunun yolu 3.50'lik makinaya downgrade sonra jb sonra tool sonra tak gt5'i çalıştır şeklinde sanırım?

Karisik cevaplar geliyor test ile. Kimi su versiyonda calisti diyor, kimi ayni versiyonda calismadi diyor. Kesin birsey yok NFS gibi. NFS de tek dosya ile tum versiyonlari halledebildiler.

JB ile calismayan birkac oyunun daha calistigi soyleniyor sega klaiskleri, tales of bisey tam hatirlamiyorum suan.

kısa sürede büyük iş yaptılar desek yeri. 1 yıllık çalışmanın ardından meyveler yağmaya başladı. bekleyelim görelim. daha elimdeki orjinaller bitmedi zaten :D

• quote:

quote:

quote:

quote:

GT5 an itibariyle OK dir. 3.41 icin.

şu anda bunun yolu 3.50'lik makinaya downgrade sonra jb sonra tool sonra tak gt5'i çalıştır şeklinde sanırım?

Karisik cevaplar geliyor test ile. Kimi su versiyonda calisti diyor, kimi ayni versiyonda calismadi diyor. Kesin birsey yok NFS gibi. NFS de tek dosya ile tum versiyonlari halledebildiler.

JB ile calismayan birkac oyunun daha calistigi soyleniyor sega klaiskleri, tales of bisey tam hatirlamiyorum suan.

kısa sürede büyük iş yaptılar desek yeri. 1 yıllık çalışmanın ardından meyveler yağmaya başladı. bekleyelim görelim. daha elimdeki orjinaller bitmedi zaten :D

Ben ps3 u acmayali 10-15 gun oldu nerdeyse, en son actigimizdada emulatorle mustafa yi oynadik arkadasla. Butun cikmis atari oyunlarini paket olarak almistim. Onlarla takiliyorum uzun suredir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 3 Ocak 2011; 15:18:45 >

• Kopya oyun olaylarını yazmamakta fayda var..Olayın özü homebrew uygulamalar, resmi FW lerde olan eksikleri tamamlayacak uygulamalar olmalı...
  • Bu arada cok ilginc bir sey oldu.
    PS3 e silent hill homecoming i atiyordum FTP ile. Aklima XBOX da turkce yamasi oldugu geldi.
    Bende altyazi dosyasini bulup PRESS START yerine BASLAMAK ICIN START A BASIN yazdim.
    Ekranda aynen turkce cikti :)
    Alt yazi isleri bu saatten sonra bolca gorulebilir ps3 de.
  • Jailbreakler elimizde patlayacak kötü olan o
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScAnMaN

Jailbreakler elimizde patlayacak kötü olan o

bu haberler yaygınlaşmadan çıkartın hocam elden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kasatka

Bu arada cok ilginc bir sey oldu.
    PS3 e silent hill homecoming i atiyordum FTP ile. Aklima XBOX da turkce yamasi oldugu geldi.
    Bende altyazi dosyasini bulup PRESS START yerine BASLAMAK ICIN START A BASIN yazdim.
    Ekranda aynen turkce cikti :)
    Alt yazi isleri bu saatten sonra bolca gorulebilir ps3 de.

Nasıl yani,360 için yapılmış altyazı dosyası ps3 versiyonunda mı çalıştı?
  • Sanirim GT5 Pal versiyonda su anda calismiyor,NTSC'de calistiranlar varmis..
    Hadi koclarim hadi

"Kasatka"
    Ragip senin adina sevindim ,Dedigin gibi TR altyazi artik cok kolay olacak.. 2011 Tam oyun yili olacak...
  • Yalnız bu başlık altında ilk sayfalarda gördüğüm şey kopya oyunun bir artı olacağı daha önemli olan şeylerin homebrew uygulamaların falan olacağıydı.Ama şimdiki gelişmelere bakılırsa kimse alınmasın darılmasın ama bu söylemlerin sadece bir maske olduğu görülüyor.Bu işten mutlu olanların asıl mutluluk kaynağı kopya oyun ve bu sayede bedava online oynayabilme olanağı bunu herkes en başta bizede olmasa kendine itiraf etsin bence.Ben şunada bir anlam veremiyorum adamlar oyun konsolu satıyor bize bir bilgisayar gibi işletim sistemi çalıştırma yada multimedia merkezi gibi bir vaatleri hiç olmadı neden şimdi bu hacker efendiler yok linuxa kızdık falan filan diye yaptıkları işe kılıf uydurmaya çalışıyorlarki?Bu nedir şimdi birilerinimi kandırmaya çalışıyorlar yoksa kendi içlerinimi rahatlatmaya çalışıyorlar?Şimdi bazı arkadaşlarda yok şu oyun çalıştı yok bu oyun çalıştı diye yazıyor peki neden bunların içinde oyun haricinde bir program yada bir program yazacağız diye bir vaat yok?Anlatmaya çalıştığım olay şu bu olayın tek nedeni kopya oyun olayı yoksa homebrewdi yok bilmemneydi bunlar hikaye.He şunuda söyleyeyim bende orjinalci değilm ps3 te bedava online için orjinal kullanıyorum ama xbox fw li.Birini bir şirketi savunacak değilim ama sundanda hoşnut değilim herkes neyin ne icin yapıldığını biliyor ama herkes bunun mutluluğunu durustce değilde illegal görünmesin diye bir kılıflar ifade etmeye calisiyor

• İşin aslı Ps3 iyi bile dayandı
  • kullanıcıların ilk olayı tabiiki oyun tarafı. Ama scene grupların önceliği başka şeylerdir. Onların olayı şan şöhret, isim yapmak. Kırmalarının sebebi oyun olayı olsun diye degil. Ya tepkiden yada bu işi ilk yapan grup olmak. Bunun farklı yansımaları, avantajları muhakkak olur seviyelere göre. Geliştiriciler ise ellerindeki bu cihazdaki potansiyeli kullanmak isteyeceklerdir dogal olarak. Adamın mantıgı şu
    "ben bu cihazı aldım evime koydum, beni kısıtlayamazsın, kendim istediğim gibi kullanırım" şeklinde. Bu mantıkla yapıyorlar bu işleri ve tabii o güvenlikleri aşmakta onlara bir isim kazandırıyor. Hacker grupların asıl amacı budur zaten...Gerisini diger kesimler hallediyor. Örneğin Geohot...Eleman kırdı, daha karışmadı. Başkaları geliştiriyor. IPhone dada aynı şey oldu.
  • geo hot custom güncelleme yapacam bekleyin dediğinde de yine feleket tellalları çıkmışı off ps3 bitti oldu artık xbox oyunları bile oynanacak ps3 te falan demişti.

iyice saçmalamışsınız yok ps3 1 senede kırılmış. yok uncharted 3 son ex oyun olacak 2012 de ps4 kesin çıkar.. tüm oyunlar psnden bedava dağıtırlar.. forum analizci kaynıyor arkadaş.

ps2 kırıldıktan sonra bir sürü bomba oyun gelmişti.
    ayrıca xbox 360 daha çıktığı ay folloş olmuştu.. şimdi jtag mtag yapılamayan nane yok alette.. hani nerede yeni xbox? yeni ex oyunmu gelmedi xbox kırık olmasına rağmen hala çatır çatır oyun çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drizzt_tr

- JTAG denen olay unsigned kod çalıştırmaya yarar. Official fw ile birşey yapamazsın. Özel FW flashlarsın. Orada kalır olay. Dijital imza kodlarını kimse bilmez. Sadece PS3 ün biliniyor şu anda
    - PS3 kırılması bir sene sürdü. Adamlar yazmış, bu olayın linuxlara kaldırılan tepki ile başladıgını açık açık yazdılar. Geohot bu olaya başlayalı 1 sene anca oldu. Daha önce scene gruplarından ugrasan oldumu ? Hayır
    - 360 çıktıgının ilk ayı kopya oynanır halde degildi
    - PS1 ve PS2 zamanındada oynasaydın orjinal. Mecbur kaldıgın için oynuyor olmayasın...Çevir kazı yanmasın olmuş. Türkiyede olup olmamasına göremi degerlendiriyorsun sen bu işleri ? Wii yi niye oynuyorsun ? Yazık
    - Başarı hikayesidir zaten. Tüm forumlardada öyle görülür. Başarıdırda zaten. O forum sende fazla yara açmış. Birşeyde denmedi, nedense abuk subuk saldırıların var.Bende değişen birşey yok, başta ne diyorsak aynen devam ediyoruz. Farklı yazdıgımız ne var söyle bilelim. Farklı yönlere çevirmeye çalışıyorsun olayı.
    - Ben çekmedim madaralığa, dikkatli oku, öyle yorum yap. Bak bakayım ben nerede madara oldu demişim. Epic Fail oldu dedim en baştan, onuda ben degil cümle alem dedi, biliyorda zaten...

Teknik kısmını bilmiyorsan, işin ne boyutta oldugunuda bilemezsin. Muhtemelen bu private key, root key ne ifade ediyor onuda bilmiyorsun. O zaman "asrın olayı sanacak, dramatize ettin" gibi lafların zaten kendinle çelişir. Kopyaya hepsi direniyor, her olayı sony çevresinde dönüyor sanma artık.

Ben kendimden geçmiş gibi ifade etmiyorum. Eger ps gözlüklerini çıkarıp görebilirsen yazılan mesajları göreceksin. Gözünü MS ve Xbox düşmanlığı bürümüş. O konsola yakın olanlarıda kendi kendine düşman belliyorsun. Dikkat ediyorum forumda isim vermeden ortaya laf atıp sataşmaların devam ediyor. Senin xbox ve oyunları ile ilgili yaptıgın saçma sapan eleştirileri, lafları yazsak o zaman utanırsın bence
    Daha 2 gün olmadı Halo için çoluk çocuk videolarını koyman.
    Sabahlara kadar live da oynayıp ertesi gün forumlarda türlü laf atmaların, e3 leri izlerken begenip yarım saat sonra forumlarda başka türlü yazmaların, xbox da , wii de her türlü kopya oynayıp bunu türkiyede yoklar ondan gibi komik bir şeye baglamanı (PS2 ve PS1 zamanındada türkiyedeydi, kaç tane kopya oyunun vardı acaba) , kent forumlarında agzına geleni söyleyip, burada ps3 e en ufak birşey yazıldımı hemen masum moduna girmekten utan önce...

Bak çekememezliğinden diger forumada laf attın, yetmedi televidyon çekimlerine laf attın, amatörce bilmem nece dedin. Sen bunları yazarken iyi güzel, biz bu EPIC SECURITY FAIL i konuşuncamı ayıp oluyor ? Bırak hoca bu işleri...Biliyoruz seni..Daha 2010 yılı oyunlarında tek bir xbox oyununu yazamıyorsun. Zor geliyor. Bak biz çekinmeden sevdiğimiz oyunlara ekliyoruz ps3 oyunlarını. Bu kadar kin nefretin neden , Allahın konsol markası bunlar...Hayretle izliyorum seni...

Bu arada burada kopya oyun muhabbetini yapan kimse olmadı. Önce dikkatli okuyup kim dediyse ona yazacaksın. Öyle yuvarlak laf edip, ortaya laf atmaya gerek yok. Kim dedi ne yazdı öyle yaz. Her mesajında birileri, bazıları vs gidiyorsun. Hayır nereden doldun bu kadar, neden saldırıyorsun olur olmadık yerde çözemedim ben seni...Bir insan 180 derece dönermi, dün neler konuşuyordun bugün nasılsın...Hayırdır ? Nedir sorun söyle çözelim..Liseli çocuklar gibi atışmayalım forumlarda..

Bir şeyleri neden böyle tahakküm altına alır gibi yazıyorsun bilemiyorum, var demek ki sende de bir şeyler...

Live takılmışlığım olsa olsa bir 5-6 aydır, insanları ortama bağlayan oradaki kişilerdir, muhabbetlerdir. Tad alamadığımdan orayı terk edeli oldu bir iki yıl kadar... O yüzden Live'de bir türlü, dışarıda bir türlü sanki birilerinden dolmuşta burada yazıyor gibisin, başkasının ağzıyla konuşuyor gibi... Yoksa o kısa süre içinde de senle Live bir arada takılmışlığımız belki bir saattir belki bir buçuk saat, PSN'de daha fazla takılmışızdır beraber. Öyle çok karşılıklı konuşmuşuz gibi ifadelerin bu açıdan bence yanlış olur...

Benim konsol ile bir alıp veremediğim yoktur, olamaz da. Sonuçta duygusuz bir materyal, kırsan döksen ne olur? Benim anlamadığım ve senin tarafından böyle elli yere çekilen konu nedir aslında çok iyi bilmene rağmen çevirmişsin başka yerlere...

Bir defa güzelim ülkemde bu işi en iyi beceren tiplerdensin. Heavy Rain çıkacak olur, hemen Alan Wake'i rakip yapmalar, övmeler, Killzone dersin, hemen Halo'yu ön plana çıkarmalar. Hatta bir ara ümidi kestiğinden midir nedir Deadly Premonition gibi bir oyunu bile Heavy Rain ile aynı kefeye koyma becerisini bile göstermiş bir şahsiyetsin. Too Human için yazdıkların küçük bir parodi programının içeriğini hayda hayda doldurmaya da yeter hani...

Ha sen artık bence bu işin kompetanı olarak bunu açık açık yapmaz, dolaylı yollardan yaparsın, alıştık bir nevii... Bense açık açık söylüyorum yaptıklarını, yazdıklarını... Adamlar bir yılda kırdı diyorsun ama sonra gayet usta demagog tavırları ile bunu son bir yıldır denediklerini söyleyip işiin içinden çıkıyorsun. Bu konsol 4 yıldan fazladır piyasada, kıracak adam çok önceden kırardı, olay budur.

Sizin şu meşhur site ile alakalı olarakta bilip bilmeden bana olmadık suçlamalarda bulundunuz. Ben hiç bir zaman sizin siteye sahte üyelikle girip tek mesaj yazmamış olduğum halde kafanızdaki ben sizi resmen beni suçlu ilan etmeye yönlendirdi. İşte Uğur orada, hangi fake üyeliği kimin aldığını o benden daha iyi biliyor. Ama hemen hocadır diye üstümüze yamadınız. Üstad bilge Murat abiniz hemen yargıç, savcı ve cellat oluverdi. Orada tüm IP'ler duruyordur, kimin nereden bağlandığı ortada, bir laf atıyorsan ortaya bu fake üyeliklerle ilgili kanıtlayacaksın.

Sitenizden ileri geri her türlü küfür eden şahısı savunur pozisyonlarınız bir yana bize daha önce bilmem nerenin ne köyündeki adam diye laf atanlara kendi forumlarınızda zamanında cevap verecek hassasiyeti gösterseydiniz belki bizlerin konuşmasına hiç gerek kalmayacaktı. Adalet anlayışınız yüzünden eleştiririz adamı o zaman...

Master key, root key nedir biliriz, sağdan soldan öğrenecek kadar cahilde değiliz Allah'a şükürler olsun. Orada benim takip etmediğim bu konudaki gelişmelerdir, ha başlıklar nelerdir bunları bilirim de, içeriğini merak etmediğimden takip etmem.

PS3'de orijinal kullanmam saydığım sebepler dışında online ortamdaki kurmuş olduğum dostluklardır, onlar için PSN'deki bu dostça ortam için tabiki orijinalden vazgeçmem, vazgeçemem. Üstüne Türkçe oyun, online hizmet gibi bir sürü özellik varken PS3'ü kırmam benim açımdan yanlış bir karar olur.

Diğer tarafta bağlanmadığım internete bir Live, Wii varken evet orijinal kullanmıyorum, zaten oynamıyorum da pek o konsolların oyunlarını. Bizim oğlan geçiyor TV'nin karşısına o takılıyor. Sırf yetmiyor diye LG 27 monitor TV aldım eve, artık büyüdü eleman. Şimdi dakka başı oyun değiştiren 8-9 yaşındaki bir çocuk için mi alayım orijinal oyun? Sen şu halinle, evdeki o kadar teknolojik cihazınla kopya oynarken beni mi suçluyorsun bunun için?

PS3'de Türkiye'de de kopyaya karşı çıkmamın sebebi türk oyun sektörü için güzel bir şeyler oluyorkrn bu tip gelişmelerin olmasını tatsız olarak değerlendirmemdi. Demek ki oyun listelerime kadar takip ettiğin beni, bu konularda iyi anlayamamış veya her zaman ki gibi ön yargılı olarak okumuşsun yazdıklarımı.

Şu PS1 zamanında cebimizde ailemizin verdiği paralarla gezerken orijinal oyun nedir Türkiye'de daha bırakın beni pek kimsenin bilmediği bir dönemde evet mecburiyetten kopya oynadık, şu orijinal kullanıyorsak mecburiyetten değil ama. İstesem kırarım makinayı, sebebini yukarıda açıkladığım ortamdan dolayı kırmayı düşünmüyorum ve yoluma böyle devam edeceğim.

Neyse daha fazla uzatmanın anlamı yok, anladıysan benim açımdan sorun yok...

• quote:

Orijinalden alıntı: cenkcirak

Yalnız bu başlık altında ilk sayfalarda gördüğüm şey kopya oyunun bir artı olacağı daha önemli olan şeylerin homebrew uygulamaların falan olacağıydı.Ama şimdiki gelişmelere bakılırsa kimse alınmasın darılmasın ama bu söylemlerin sadece bir maske olduğu görülüyor.Bu işten mutlu olanların asıl mutluluk kaynağı kopya oyun ve bu sayede bedava online oynayabilme olanağı bunu herkes en başta bizede olmasa kendine itiraf etsin bence.Ben şunada bir anlam veremiyorum adamlar oyun konsolu satıyor bize bir bilgisayar gibi işletim sistemi çalıştırma yada multimedia merkezi gibi bir vaatleri hiç olmadı neden şimdi bu hacker efendiler yok linuxa kızdık falan filan diye yaptıkları işe kılıf uydurmaya çalışıyorlarki?Bu nedir şimdi birilerinimi kandırmaya çalışıyorlar yoksa kendi içlerinimi rahatlatmaya çalışıyorlar?Şimdi bazı arkadaşlarda yok şu oyun çalıştı yok bu oyun çalıştı diye yazıyor peki neden bunların içinde oyun haricinde bir program yada bir program yazacağız diye bir vaat yok?Anlatmaya çalıştığım olay şu bu olayın tek nedeni kopya oyun olayı yoksa homebrewdi yok bilmemneydi bunlar hikaye.He şunuda söyleyeyim bende orjinalci değilm ps3 te bedava online için orjinal kullanıyorum ama xbox fw li.Birini bir şirketi savunacak değilim ama sundanda hoşnut değilim herkes neyin ne icin yapıldığını biliyor ama herkes bunun mutluluğunu durustce değilde illegal görünmesin diye bir kılıflar ifade etmeye calisiyor

Ben zaten böyle birşey beklemiyordum burdakilerin amacı site yönetiminin dikkatini çekmeme adına böyle konuşuyorlar yok onu yüklüycez yok bunu yüklüycez hepsi hikaye tek amaç var oda kopya oyun çalıştırması

• Bence bu iş dünün önceki ayın işi değil kim bilir ne zaman kırıldı da yeni çıktı piyasaya.
    Öyle denildiği gibi linux a özel bir durumda yok
    Diyelimki bu yazıyı okuyan kırdı yani sen.Gidip hemen orda burda mı yayınlarsın yoksa önce sony ile konuşup pazarlığa mı girersin
    Adamlar istediği parayı alamadı demekki
    Bu ve bunun gibi elektronik sektörlerinde korsan beladır ve kaçınılmaz bir sondur.
    Nerde orjinal varsa hackerler oradadır.
  • Yalnız sonydeki keylerden, pspcilerde nasiplenebilir.

ayrıca PSN sonynin avuç içi gibi. bence key olayları gelebilir.

CFW ise şimdilik düşünülmüyor galiba. oyunları sadece 3,55 den 3,41 e indirme derdindeler. Buda hackerlerin chiplerini satma girişiminden başka birşey değil bana göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinobilly

Yalnız sonydeki keylerden, pspcilerde nasiplenebilir.

ayrıca PSN sonynin avuç içi gibi. bence key olayları gelebilir.

CFW ise şimdilik düşünülmüyor galiba. oyunları sadece 3,55 den 3,41 e indirme derdindeler. Buda hackerlerin chiplerini satma girişiminden başka birşey değil bana göre.

katılıyorum Saglam Bir CFW gelicegini Düsünmüyorum yakın zamanda ilk önce chipler satılcak yeteri kadar para kazansınlar ondan sonra CFW verilecektir die düsünüyorum bu 6aymi sürer 1yılmı sürer bilemiyorum artık. okadar firma chip vs cıkartmıs hepsi bir anda zarar ederler hackerlar onları düsündükleri için heralde CFW cıkarmayı düsünmüyoruz demisler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dimitradon -- 3 Ocak 2011; 15:53:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinobilly

Arkadaşlar bazı konulara açıklık getireyim.

İlk önce aylardır konuşulan level dumplarının temelinde, işlemcideki shader memorysinde işlenen kodlara ulaşmaktı.
    failoverfl0w exploit buldu. Hayatı boyunca C programını bilmeyenler yani programlama ile uğraşmamış kişiler bu exploitlerin amacnı kavrıyamaz. Exploitler açık yaratmak için yazılan atak programlardır. Mesela msn 6,0 sürümünden öncekiler için aTmaCa adında türk koder bir exploit derlemiş ve karşında yazıştığın kişinin msni 6,0 dan eski ve seninle konuştuğunda exploiti çalıştırdığında root olabiliyordun windowsa. yani fazla veya yalnış veri paketlerinde msn 6 nın verdiği açık sayesinde programın isteği kabul ediliyordu ve de bu açık kullanıcıyı C:/winsows/system32 consoluna eriştiriyordu.

hackerlerin Lvl3 dedikleri sistem ethernetti yine. İnternet üzerinden saldırıydı ve bu başarılı oldu. JB siz ps3 e local ağ üzerinedeki fiziksel layerden saldırdılar ve bug verdi. bu sayede sistem işlemcideki kodları okudu. bu kodların içinde system signature da vardı. yani imza keyi.

yani sony keyi değiştirse dahi artık işlemciye erişim mümkün olduğu için keyler her zaman okunabilecek. GT5 in keyi nasıl okundu sanıyorsunuz . tabi exploitler çeşitli yazılımlarla kapatılabilir. Ama artık bir kere işlemcinin shadermemorysindeki kodlara ulaşıldı. Bence geohotz bunu çoktan yapmıştı ama saklıyordu. yoksa failoverfl0wun daha exploitini beklemeden pat diye keyleri sundu birkaç saat önce.

sonyinin tüm sistemleri leveldan levela hacklendi. artık sp1 tarzında pacth dahi çıkarsa illakı kaynak kodlara sahip oldukları için muhakkak tekrar bir delik bulacaklardır.

Ban konusuna gelince, eğer fiziksel ethernet layerin mac ayaları ve id ayaları ile oynanabiliyosa ki oynanabiliyor sanırım, banlamakta zor olucaktır.

böylesi dah iyi oldu bence. hem linux kurulacağı için bazı arkadaşlar trojan falan demiş forumlarda. Linuxta root zaten kullanıcıyken nasıl torjan yiyebilirki biri linuxta ? hayatında linuxu bilmyen birinin linux üzerine yorum yapmas komik oluyor.

http://images.trustedreviews.com/images/article/inline/8889-ibmcellspan.jpg

Arkadaş özetlemiş. Ama bence bu olayların Sony'nin aleyhine değil lehine olacağını düşünüyorum. Her evde bir PS3 olacağını düşünsenize. PS3 son yıllarını yaşıyor. Ve bu son yılları sanki Sony yi zengin edecek gibi. Tabi gerisi oyun firmaları ile Sony nin arasında. Bu darbe Sony den çok oyun firmaları ve diğer firmalara vurulmuş gibi.

Yıllarca FIFA nın her serisini oynamış bir FIFA sever PC sahibi olarak benim en sevindiğim şey, ekmeğini yediği PC kullanıcılarını geçen senelerde sırtından bıçaklamış EA Sports un Playstation 3 ünün elinde patlayacak olması. EA Sports ahımızı aldın. Bak başına neler geliyor. 10liraya oyun satıp önümüzde dileneceğin günlerde çok yakın.

• KONU AÇILMIŞTIR.

ARKADAŞLAR LÜTFEN DAHA DİKKATLİ OLARAK PAYLAŞIMLARIMIZI GERÇEKLEŞTİRELİM.

Mahsere ilgisinden dolayı çok tesekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Rahip -- 4 Ocak 2011; 17:48:20 >
  • :Sephiroth:

Hocam ortaligi kim karistirirsa Direk sikayet et, Ben dahi karirstirmaya yeltenirsem Affetme(Hic niyetim olmadigi icin kendimi Örnek gösterdim)
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.