Şimdi Ara

Ps3 e müzik atma sorun yaratır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ps3 e usb bellek yoluyla müzik atmayı düşünüyorum fakat beni endişelendiren acaba 100% orjinal olarak kulladığım ps3 e korsan olarak indirmiş olduğum müzikleri atmanın herangi bir zararı olur mu?(garanti vs...)

• valla ben attım baya bir. Hiç aklıma bile gelmedi bu dediklerin ama BENCE olmaz bişey
  • Hiç bir şey olmaz...da her yerde söyleme korsan olarak indirdiğim falan diye valla üstüne çullanırlar...En azından "ares" ten ,"limewire" den indirdiğim de daha az kışkırtıcı olur

Her türlü film müzik ne varsa atarsın alete izler dinlersin sorunsuz..Ben cd lerini parasıynan satın alıp pc de onları tek tek mp3 formatına çevirip öyle dinliyorum herkes gibi..
  • Evet limewire den indirmiştim(sanırım daha iyi oldu) zaten çok müzik dinleyen bir insan değilim bir kaç tane kafa rahatlatıcı müzik indirdim eğer dediğiz gibiyse şimdi bir deniyeyim ps3 e yüklemeyi cevaplar için sağolun.
  • Aramızda kalsın ama bende 23gb lık arşiv var ps3 de bir yakalansam ömür boyunca hapiste yaşarım herhalde
  • arkdaşlar 1080p film indirip ps3 atıp izleyebiliyormuyuz
  • Kardeş oluyor ama çok zahmetli ya gerçi benim sorun daha çok DTS ses almaya çalışmamdan ve de şu 1080p zırvalığından geliyor mesala videonun tam 1080p olması lazım ama öyle video hemen hemen hiç yok çoğu 1920x900 gibi çözünürlüğü var
  • tam 1080p olmuyanları acmıyorsa kötü gerçekten :(
  • ben sadece bir albüm attım ps3e. dediğin hiç aklıma gelmedi. aylardır bir şey olmadı bana. sana da olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: addidas_85

Aramızda kalsın ama bende 23gb lık arşiv var ps3 de bir yakalansam ömür boyunca hapiste yaşarım herhalde

Hocam biraz konuyu hortlatmış gibi olacağım ama PS3'e nasıl müzik atabilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atakan_TR

quote:

Aramızda kalsın ama bende 23gb lık arşiv var ps3 de bir yakalansam ömür boyunca hapiste yaşarım herhalde

Kullanma klavuzunda yazıyor.

Birden fazla atma yöntemi mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

Orijinalden alıntı: Atakan_TR

quote:

Kullanma klavuzunda yazıyor.

Birden fazla atma yöntemi mevcut.

Tamam hallettim . Sağol

• Başka bir arkadaş cevaplamış, tekrar okuyan olursa diye yazıyorum,
    1.Flash diski ps3 takın
    2.Müzik sekmesinde Falh diskin üzerine gelip üçgene basın
    3.Müzik olan klasörü açın
    4.Tekrar ücgene basıp kopala deyin veya birden çok şarkı seçecekseniz Copy Multiple yazanı seçip istediklerinizi işaretleyin sonra kopyalamayı başlatın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.