Şimdi Ara

CS GO Harici Harddisk' e Yüklense Sorun Olur Mu ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sadece bunu denemis veya bu sekilde kullanan tecrubeli arkadaslarimiz cevaplarsa daha uygun olur.

1TB M3 Portable Harici Diskime CS GO yuklersem fps veya baska bir konuda sikinti yasarmiyim ?

Yardimci olan tum arkadaslarima simdiden tesekkur ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stattrak -- 18 Kasım 2015; 11:23:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Olmaz neden olsun ki? Steamlibary oluşturuyosun halloluyo. Zamanında usbden 1.6 çalıştırmıştım. Oyun gerekli datayı ram e alıyo zaten hddyle işi kalmıyo
    cl_forcepreload 1 kullanmayı da unutma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-42B93504E -- 18 Kasım 2015; 11:32:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: greencraft

Olmaz neden olsun ki? Steamlibary oluşturuyosun halloluyo. Zamanında usbden 1.6 çalıştırmıştım. Oyun gerekli datayı ram e alıyo zaten hddyle işi kalmıyo
    cl_forcepreload 1 kullanmayı da unutma

Steam Library den kastiniz oyunun yukleme esnasinda olusturdugu steam apps klasoru filanmi ?

Yani benim yuklemeden once veya yuklemeden sonra yapacagim adimlari step by step seklinde siralayabilirseniz dua ederim.

Bahsettiginiz konsol komutunun forecepreload in gorevi ve yaptigi is nedir ? Nasil nerde ne zaman kullanilir gibi aklimda bazi sorular var.

Bu konuda ayrintili yardimci olabilirseniz cok sevinirim. Musait bi zamaninizda yardimlarinizi muhakak bekliyor ve cok tesekkur ediyorum

• Sorun olmaz ancak, fps drop yaşarsın, bende harici disk var 400 fps alıcak sistem var, oyun içerisinde harici disk ısındığı için arada bir olmak kaydıyla ani fps düşüşleri yaşıyodum, dahili disk aldım ona kurdum yağ gibi oldu oyun
  • Stattrak kullanıcısına yanıt
    Evet aynen öyle. Oyunu yüklerken senden konum seçmeni isteyecek sen de harici diskde steamlibary oluşturup orayı göstereceksin. Kurulum basit dahili diske kurmaktan bi farkı yok.
    Bahsettiğim komut harita yüklenirken bütün gerekebilecek sesleri-grafikleri ram e yüklüyor bu sayede oyundayken bi ses dosyası vs gerektiğinde hard diskden okuma yapmıyor. Teorikte bu komutla beraber fps düşüşü yaşamaman lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: greencraft

Evet aynen öyle. Oyunu yüklerken senden konum seçmeni isteyecek sen de harici diskde steamlibary oluşturup orayı göstereceksin. Kurulum basit dahili diske kurmaktan bi farkı yok.
    Bahsettiğim komut harita yüklenirken bütün gerekebilecek sesleri-grafikleri ram e yüklüyor bu sayede oyundayken bi ses dosyası vs gerektiğinde hard diskden okuma yapmıyor. Teorikte bu komutla beraber fps düşüşü yaşamaman lazım

Cok tesekkur ederim.

Dediginizi yaptim.

Harddiskin cok az isinmasi disinda hic bir sorun yok .

Tekrar saolun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.