Şimdi Ara

PS3'e Soğuk Duş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yeni bir rapora göre PlayStation Network'de meydana gelen sorunların ardından PlayStation 3 takaslarının sayısında önemli bir artış yaşanıyor.

Edge'e göre İngiliz perakendeci kaynaklar, PS3 takaslarında son birkaç haftada 'dev bir yükseliş' gördüler. Bir kaynağa göre ise PS3 takasları, 'yüzde 200'e kadar' arttı. Bu takasların yarısı para karşılığında yapılırken, diğer yarısı ise Xbox 360'ı almayı tercih ediyor. Bir başka oyun satıcısı ise Edge'e bu takasların oyun meraklılarının haftalardır çevrim içi oyun oynayamaması yüzünden meydana geldiğini söylüyor.

PlayStation Network'e şu aralar hala bağlanmak mümkün değil, ancak Microsoft'un çevrim içi alternatifi Xbox Live, sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Bu da çevrim içi oyun oynamak isteyen oyuncuları geçiş yapmaya zorluyor.

Bununla beraber takas sorunun evrensel olmadığı, bazı bölgelerde beklenenin üzerinde bir takas gerçekleşmediği söyleniyor.

kaynak: http://www.hurriyet.com.tr/teknoloji/17862160.asp?gid=234

• iyi oldu artık sadece gerçek ps3 oyuncularının ps3ü var.
    ps3 efsanedir 1 ay daha açılmasa yine bırakmazdım ben bu kara kutuyu.
  • Bu haberi kim yaptıysa teknoloji ile arası sıfır bu belli insan gelişmeleri takip eder yahu.. PlayStation Network 1 haftayı aşkındır Online
    adamlar hala bağlanmak mümkün değil demiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: [ AsiL ]

iyi oldu artık sadece gerçek ps3 oyuncularının ps3ü var.

Aynen cok dayandık ama sonunda açıldı.
  • Bilgisiz cahil haber editörleri insanları da bilgisiz ve cahil yapıyor. Şimdi hürriyete üye olup PS3 ile 1 haftadır online'a girilip oyun oynanabiliyor yazsan %99 yorum yayınlanmaz. (Kendi yayınlanmayan yorumlarımdan biliyorum )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C-TRanger -- 24 Mayıs 2011; 13:59:24 >
  • Sırf haber yapılsın diye koymuşlar
  • haberi yapan geleceğe dönüş terk.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 355GTS

haberi yapan geleceğe dönüş terk.

İmzandaki alıntı dikkatimi çekti, geleceği görmek diye ben buna derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: 355GTS

haberi yapan geleceğe dönüş terk.

• Daha düne kadar ps3 satışları katladı diye haber çıkiyordu bugun soguk duş :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: profiteer

Bu haberi kim yaptıysa teknoloji ile arası sıfır bu belli insan gelişmeleri takip eder yahu.. PlayStation Network 1 haftayı aşkındır Online
    adamlar hala bağlanmak mümkün değil demiş

Ehehe, bende çok güldüm o kısıma. Bravo Hürriyet işte habercilik anlayışı budur.

•  PS3'e Soğuk Duş
  • Bülüm Sonu Canavarını takip edin
    Bölüm Sonu Canavarı candır, hayattır
    cCc BSC cCc
  • bence daha iyi oldu serverler rahatlar belki :D hemde coluk cocuk azalmis olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: [ AsiL ]

iyi oldu artık sadece gerçek ps3 oyuncularının ps3ü var.

zaten 1 ay'a yakın kapalı kaldı.. tarihin en büyük fiyasko ve skandallarından birine imza atıldı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.