Şimdi Ara

PS3 ekran gecikme sorunu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 6 yıldır PS3 kullanıyorum.Televizyonum vardı iki hafta kadar önce bozuldu.Dün Panasonic'in televizyonunu aldım fakat böyle bir sorunla karşılaştım.Oyun oynar iken kol ile yaptığım haraketler TV'de 2-3 saniye sonra geliyor.Mesela kol'un stick'ini döndürdüğümde TV'de 3 saniye sonra dönüyor.Diğer forumlarda bu konuyu açtım ama bir türlü çözemedim.Çoğu kişi TV'de oyun modu olması lazım diyor ama bende böyle birşey yok.Dinamik,Resim,Sinema,Tanıtım modları var "oyun" diye birşey yok.Böyle birşey görmedim televizyonun görüntüsü cam gibi eski TV'den 10 kat iyi her şey iyi sadece şu geçikme olayı var.sizde hiç böyle bir sorun oldumu ?

!!! EDIT !!!! : Sorunu çözdüm (nedense son zamanlarda yaşadığım sorunlar konu açınca anında düzeliyor bir daha sorun yaşadığımda hep konu açacağım ) sorunu yaşayanlar ayarlarda İntelligence frame creation ayarını kapalı duruma getirsinler.bu ayar görüntü tepki süresini arttırıp yani görüntünün televizyonda yayınlanma süresini yavaşlatıp görüntüyü net ve frame rate'ini hızlandırıyormuş.Aynı özellik LG televizyonlarında "TruMotion" adlı olarak var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beyaz_Zenci_94 -- 7 Ekim 2014; 18:11:25 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Msi notebook donma ve lag sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.