Şimdi Ara

ps3 eskiden kasmiyordu son 1 aydir kasiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar ps3 super slim gecen sene ramazanin sonlarinda almistim, o zamandan.beri gta v, last of us, gran turismo 5-6 gibi ps3 u zorlayan oyunlar oynadim fakat hic kasma olmuyordu gayet akici oynuyordum. son 1 aydir kasma basladi ama kasma dedigim oyun ici kasma degil arkadaslar oyun akici oynaniyor fakat mesela gt6 da araba secerken diger arabaya geciyorum eskiden 3 sn de yuklenirken simdi diger arabaya gecince ps3 donuyor 7-8 sn sonra yukleniyor araba sonra yaristayken yaris bitiyor finish cizgisinden geciyorum eskiden hemen gelirken artik oyun donuyor bi 5-7 sn sonra geliyor menu ekrani. ayni sekilde gta v akici oynayabiliyorum fakat kiyafet secme yerinde kiyafet degistirirken eskiden aninda degistirirken simdi 4-5 sn beklemek zorunda kaliyorum, gec kaplama yuklenmesi sorunlari cogaldi birazda, garantisi devam etmekte suan, ps 3 u formatlamadim duzelirmi diye bakmak icin. psn den 2 kere yukleyebiliyoruz oyunu benimde gta last of us vs. psn den hep formatlayinca gidicek oyun tek hak kalsin istemiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kasma sorununu bilmiyorum da psn'den oyun indirme hakkı için şunu söyleyeyim; oyunu iki kere yükleyebilme diye bir şey yok istersen 100 farklı konsola 100 kere de yükleyebilirsin, kural şu aynı anda oyunu sadece iki farklı konsolda oynayabilirsin. Dolayısıyla konsoluna format atarsan oyun indirme hakkın gitmez, oyunu aynı konsola dilediğin kadar indirebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkTranqlty

Kasma sorununu bilmiyorum da psn'den oyun indirme hakkı için şunu söyleyeyim; oyunu iki kere yükleyebilme diye bir şey yok istersen 100 farklı konsola 100 kere de yükleyebilirsin, kural şu aynı anda oyunu sadece iki farklı konsolda oynayabilirsin. Dolayısıyla konsoluna format atarsan oyun indirme hakkın gitmez, oyunu aynı konsola dilediğin kadar indirebilirsin.

hocam cok tesekkurler o zaman bi format atmayi deniyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony ıphone gibide yapıyo olabilir ps4 çıktığı için ps3leri yavaşlatıyorda olabilirler bendede pes de gol sevinci yaparken acayip kasıyo.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.