Şimdi Ara

PS3 FALAN ALMAYIN ARKADAŞLAR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
1.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sonuçta türkiyede satılan sony ürünleri euro olarak satılmıyor mu,avrupalı olmasak da uygulanan fiyat politakası bu sonuçta.Haliyle bu fiyatın üzerine kdv eklenmesi de normal diye düşünüyorum.
  • Wait
  • quote:

Orjinalden alıntı: SPYdir

blurayle iso loader'ın ne alakası var blurayden oyun isosu dump edilebiliyor zaten bluray kırıldı isoloader'ında eli kulağında yüksek firmware'ler ne yapar bilemiyorum kopya olayını düşünüyorsanız eğer şimdiden almaya çalışın çünkü heryeni üretim cihazlar son fw ile gelicek şimdilik downgrade etme imkanınız yok şimdilik ama zaman ne gösterir bilinmez.

blue-ray kırıldıysa blue-ray kopya filmler nerde o zaman, niye satılmıyor?
    Kopya olayı PS3 de geçrekten çok zor bunun için uzun zaman geçer...

• rashamon

Hiç alakası yok. Avp. hiçde az vergi yok. Hele Almanya da , doğu almanya ile birleşmenin sonucunda Alman ekonomisi bozuldu. Yeni bir çok vergi getirdiler. Üstelik sen japonlara avro ödemek zorunda değilsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kumanda

Cihazın max. değeri aslında 900 TL. dir. Bu fiyatın üstü kesinlikle hoş görülecek bir şey değildir. Unutmayın ki japoyada bu konsolu daha da indirimli sattı sony.

abi anlatamazsın BİGBOSS a bak adam 1500ytl ye çok diyene pes diyor esas pes denmesi gereken kişi sesnsin BİGBOSS 1500ytl sana normal geliyorsa ya aklından zorun vardır yada ciddi anlamda enayisin
  • quote:

Orjinalden alıntı: playstationmania

bu fiyatın normal olduğunu düşünenlerin aklından şüphe ederim ben 2katı kar koyulmuş üstüne bunu normal görenlerin vay haline

600 euro 1100 YTL hesapla, üstüne KDV ekle, ne 2 katı, sen şuna desene abi 1000 $ vermek ZORUMA gider diye. İnsanların enayiliği KENDİNE, senin 400.500 EURO luk Cep Telefonun vardır şimdi.

İnsanların hevesini kırma araştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bomb_X -- 23 Mart 2007; 14:33:56 >
  • insanlar paralarını nasıl kullanacagını size sormak zorunda mı?isteyen alır isteyen almaz ?

oyle bi yazmıssınız ki sanki turkiyeye gelen her seye en az %18 vergi koyulması sony nin sucuymus gibi..

ps3 un turkiye satıs fiyatı

pesin:1350 ytl
    taksitli:1500 ytl

pesin fiyatına bakınca ve turkiye sartlarına bakınca avrupayla arasında 200 ytl fark olması aslında sevindirici bir haber degil mi?

ps3 su an da turkiyede olabilecek en ucuz sekliyle satılıyor..rakibinin konsolunun pal versiyonu 950-1000 ytl arasında satılırken (taksitlide %18 vade farkı da koyuyolar) turkiyede vergi levhası olan magzalarda() resmi ve garantili sekilde satılan bir alete 350 ytl daha fazla vermek mi bu kadar zorunuza giden olay?zorunuza gidiyosa almazsınız olur biter

oyun olayında ise su an ps3 aldıgınızda alacagınız maksimum 2 oyundur turkiyeden aldıgınızı varsayarsak 150x2 ytl dir..(benim tercihim resistance ve motorstorm ) ama en akıllısı sadece ps3 u alıp eve dondukten sonra(yada ps3 almadan) play-asia sitesine girip bu oyunları nerdeyse yarı fiyatına almak olucaktır..loader olayı sandıgınızdan cok daha cabuk cıkıcak kaliteli olur mu sorunları olur mu orasını bilemem ama elbet 2-3 ay icinde sistemi oturmus bir loader piyasaya cıkıcaktır..

soyle bir loader cıkana kadar ne yapabiliriz FAQ ı yazabilirim

ps3 unuzu ve 2 oyununuzu aldıktan sonra bu oyunları bitirin
    daha sonra multiplayer oynayın(resistance ın multiplayer ı cok gelisiyo 2 haftada bir patch cıkarıyolar motorstorm un multiplayer ının m sini bile duymak cogu kisiyi heyecanlandırıyo)
    bu oyunlardan sıkılmaya baslarsanız psstore da tonla demo oyun ya da full surum oyun var onları indirir ilerde alacagınız oyunlar hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz
    coooookk ac gozlu biri degilseniz bu olaylar sizi 1-1.5 ay idare eder ve bu zamana kadar loader piyasada olur
    en kotusunu dusunursek (1.5 ay sonra loader cıkmazsa) lair gibi ps3 un hit olmaya aday oyunlarından biri cıkıyor..bu oyunu inceledigimiz zaman bitir kenara koy tarzında bir oyun olmadıgını cok rahat bir sekilde anlıyabiliriz..bu oyunda heavenly sword cıkana kadar idare eder vs vs..

yani su an ps3 alıcak biri hic bir sekilde sıkılmayacaktır yapılıcak keşvedilicek tonla sey var..loader cıkana kadar oyunlara 60-65 dolar +kargo parası vermek ve 10 gun bu oyunların gelmesini beklemek benim icin bir sorun olmayacak baskaları icin sorun olabilir saygı duyarım ama sizede saygı duyulmasını istiyosanız ps3 alanlara saygı duymanız gerekiyor..

• quote:

quote:

Cihazın max. değeri aslında 900 TL. dir. Bu fiyatın üstü kesinlikle hoş görülecek bir şey değildir. Unutmayın ki japoyada bu konsolu daha da indirimli sattı sony.

abi anlatamazsın BİGBOSS a bak adam 1500ytl ye çok diyene pes diyor esas pes denmesi gereken kişi sesnsin BİGBOSS 1500ytl sana normal geliyorsa ya aklından zorun vardır yada ciddi anlamda enayisin

Ya arkadaşım biraz şu kullandığınız kelimelere dikkat etseniz,biri keriz der,biri enayi der,kim veriyor bu hakkı size sormak istiyorum,burası herkesin ağzının açılıp kelimelerin gelişigüzel döküldüğü yer mi,

Konsol çıkmış,avrupa satış fiyatı 599euro,Trnin avrupalı olup olmamasını geçtim,velhasıl bu fiyat şu an için,ama doğru ama yanlış uygulanna bir fiyat,bunu liraya çevirdiğinde 1.100 ytl yapar,siz hangi 2 katı kardan,kazıktan bilmem neden bahsediyorsunuz,biraz gerçekçi olun ya,pahalı olabilir buna hiç bir şey demiyorum ama,yaptığınız ortamı germekten,velveleye vermekten başka bir şey değil.

• Aklınız varsa bu fiyata ps3 almayın...

Bunu bir playstation sever olarak sölüyorum...
  • Bana niye pes diyorsun. Ben yanlış bir şey söylemiyorum ki. Açıklanan fiyat ortada. Sen desenki Sony Türkiyeye pal makina değil, ntsc-j makina sat. Yine bu fiyat göreceksin. Cünkü cihazın pal -ntsc- uc veya j olması maliyette bir değişiklik oluşturmazken. Aslında sorulması gereken bir soru daha var. sony Türkiye nin sattığı konsollar Made in japan mı? japon üretimli mi? buda çok önemli. Yoksa made in china mı? Yaaa..
  • Yav ne alakası var... Bu fiyat normal. 1150 + kdv. Ucuz demiyorum, normal diyorum. Zaten beklemek en iyisi, ucuz olsa da olmasa da beklemek en iyisi, bence... Bu arada AB ülkesi değiliz ama avrupa ülkesi olarak görülüyoruz. HAtta şu an almanyadaki ticatet atağımız ve alman ekonomisine olan katkımızdan dolayı türklere uygulanan vizenin kaldırılması talebi var alman ticaret adamları tarafından. Elbette euro kullanılcaka. Ne kullanılsın? Dolar mı? Amerikalı mıyız yoksa avrupalı mıyız? İsterseniz yen kullanalım, hani sony japon ya, daha iyi uyar... Komik olmayalım.
  • quote:

Bana niye pes diyorsun. Ben yanlış bir şey söylemiyorum ki.

Sana pes demiyor kumanda,BİGBOSS a diyor pes diye
  • RAshamon,

hiç uğraşma abicim.. belliki hesap kitap bilmiyo bazı arkadaşlar, dün de gördük kuruş hesabından (o arkadaş alınmasın, latife yapıyorum)

bakın şimdi hiç uzatmayın, playstationmania adlı arkadşın imzasındaki bilgisayarı yazıyorum. ps3'e hakkından fazlasını veriyosunuz diyen arkadaştaki makine benim evime hiç giremedi... çok pahalı. ama anlaşılan ps3'e bu parayı fazla gören adam maşallah pc'de gereğinden fazla cömert davranabiliyor. bi de utanmadan bunu imzasına koyup tartışıyor. bari onu sil... ayıp ayıp.

quote:

asus p5ld2/p4 3.o@3.6ghz/2*1gb twinmos@533mhz/ati HISx800xl/thermaltake blueorb2/thermaltake ram cooler/2*160gb samsung 7200rpm sata2 hardisk/80gb seagate ide/philips SBC HP830/Thermaltake Toughpower 750 watt power supply/jvc 5.1 amphie 5.1 jamo

5.1 sistem 'jamo' hem de... suyundan da koy.

• quote:

Orjinalden alıntı: Bomb_X

quote:

bu fiyatın normal olduğunu düşünenlerin aklından şüphe ederim ben 2katı kar koyulmuş üstüne bunu normal görenlerin vay haline

600 euro 1100 YTL hesapla, üstüne KDV ekle, ne 2 katı, sen şuna desene abi 1000 $ vermek ZORUMA gider diye. İnsanların enayiliği KENDİNE, senin 400.500 EURO luk Cep Telefonun vardır şimdi.

İnsanların hevesini kırma araştır.

insanların hevesini kırmakla ne alaksı var parası olan alsın kardeşim ama bu pahalı değil fiyat normal diyen insan normal değildirsana yemin ediyorum kullandığım telefon bu nokia sıfırı 120ytl olan bi modeli var onu kullanıyorum...ama denildiği gibi cihazın max fiyatı 900ytl dir.KUMANDA çok doğru sölemiş...ayrıca xbox yurtdışında 300 dolar ps3 ü 500euro yapan nedir?sakın bana blu ray demeyin...dvd de ilk çıktığında pahalıydı ama noldu zamanla uczladı olması gereken fiyata geldi! Şuanki ps3 fiyatı haddinden fazladır bunu kimse inkar edemez!biraz zaman geçince olması gereken fiyatlarda satılacaktır madem 1500ytl normal diosunuz...doğubankta falan nasıl oluyorda satıyorlar 60gb lık modelleri 1100ytl ye?garanti örnğinide vermeyin sakın,demekki adamlar üzerinden hala 1100ytl ye sattıkları halde dükkan kiralarını çıkartacak kadar kar edebiliyorlarsa bu mala 1500ytl ciddi anlamda fazladır!!!!bbüyük mağazaların ps3 üzerinden edilen karla çalışanlarının maaşlarını verdiğini unutmayın,çalışanların maaşları satılan mallar üzerinden çıkan karlarla veriliyor bu her ürün üzerinden geçerlidir sadece ps3 değil,onun için ps3 ü bu kadar paraya satıyorlar ,o parayı çıkartacakki çalışanının maaşını verebilsin..ben teknosada 1100ytl olan sony fotgraf makınasını 550ytl ye tahtakaleden aldım..nasıl aldım adam demekki kar edebiliyorki 1100ytkl ye satılan malı 550ytl ye satıyor. neden çünkü 1100ytl ile çalışanların maaşları veriliyor!onun için Saçma sapan bu fiyata kalkıpta normal demeyin lütfen

• sen bi hava al gel.. tahtakaleyle, distibütörleri karşılaştırmaya baladın.. iyi görmüyorum seni.. dikkat et o aldığın mal da çalıntı olmasın.
  • quote:

asus p5ld2/p4 3.o@3.6ghz/2*1gb twinmos@533mhz/ati HISx800xl/thermaltake blueorb2/thermaltake ram cooler/2*160gb samsung 7200rpm sata2 hardisk/80gb seagate ide/philips SBC HP830/Thermaltake Toughpower 750 watt power supply/jvc 5.1 amphie 5.1 jamo

Evet... cevap alalım! Varsa tabi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Adventure

RAshamon,

hiç uğraşma abicim.. belliki hesap kitap bilmiyo bazı arkadaşlar, dün de gördük kuruş hesabından (o arkadaş alınmasın, latife yapıyorum)

bakın şimdi hiç uzatmayın, playstationmania adlı arkadşın imzasındaki bilgisayarı yazıyorum. ps3'e hakkından fazlasını veriyosunuz diyen arkadaştaki makine benim evime hiç giremedi... çok pahalı. ama anlaşılan ps3'e bu parayı fazla gören adam maşallah pc'de gereğinden fazla cömert davranabiliyor. bi de utanmadan bunu imzasına koyup tartışıyor. bari onu sil... ayıp ayıp.

quote:

5.1 sistem 'jamo' hem de... suyundan da koy.

ya adventure zamanında 8 senelik makinamı değiştirdim..konu bbu değilki ben haddinden fazla para istenen ps3 ü eleştriorum, benim kalkıp mal varllığımı sorgulamak mantıksız.jamo aldım,anfi aldım ama gidipte ucuz satan yerinden aldım ben bundan bahsediorum bunu neden anlıyamıyorsunz??kalkıpta max 1000ytl lik mala 1500ytl vermek hoşunuza gidiyorsa alın kardeşim banane hayret bişi ya ben hepimizin iyiliği açısndan birşey söledim burda kimseye garezim yokki benim ama siz hala neyi savunuyorsununz onu anlıyamıyorum nesiniz sony nin sahibi falanmı ey allahım ya alın abi tmm alın nediym biri kalkımış telefon der biri kalkmış koloon der..hepsini normal fiyata aldım kalkıpta haddinden fazla para vermedim ve hepsi için zaman kolladım bu kadar basit.

• Benim için şu saatten sonra pal makine veya oyunların pek bir önemi yoktur. Pal alıyonda ne oluyo? Oyunlarda türkçe dil seçeneği var mı? Ya da ps3 ana menüsü türkçe olarak geliyo mu? Hiçbiri olmadığına göre pal makina almanın mantığıda yok arkadaşlar.. Sony artık konsolunda 110-220 v ayrımı da yapmıyor. Ayrıca görüntü çıkşları digital olduğu için ntsc tv olayına da gerek kalmıyor.. Alın bir tane 940bw+ntsc bir makine rahatınıza bakın. Monitör+ps3 ün toplam fiyatı ülkemizde satılan pal makinelerde düşük çıkacaktır..

Bu fiyat söylenildiği gibi pahalıdır arkadaşar. Ülkemizdeki alım gücü yerle eksen gidiyor.. İngilterede 425sterlin olan bir konsol ülkemizde vergi yüzünden daha pahalıya satılıyor. Fakat ingilterede ülkesinin vatandaşı olmayan insanlara bile 800-900 sterlin asgari maaş veriyor.. Bakınız ordaki asgari maaş buranın 2500 ytl ye denk geliyor.. Onlara hiç koyar mı arkadaşlar.. Fakat bize bu fiyat koyar..

Ben açıkça söyleyeyimki alacağım ps3 ü ntsc alacam.. Pal ps3 ün önemi yok artık.. Çünkü ps3 region free

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vamp -- 23 Mart 2007; 15:03:59 >

• Artık tartışmanın anlamı yok isteyen alır istemeyen almaz, bekler sonra alır (benim gibi )
    İsteyen parasını istediği gibi harcar bize ne!

Zaten şu anda istesenizde alamazsınız çünkü kargalar kahvaltı yapmadan satılmış ilk parti, Nisan'a kaldı...
  • alanlara alıcak olanlara hayırlı olsun arkadaşlar,ama sölemeye çalıştığım zaman hepsi bu bu kadar komplike olmasına gerek yoktu olayın
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.