Bildirim
PS3 FALAN ALMAYIN ARKADAŞLAR
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Vodka+redbull böyle bir etki bırakıyormuş demekki. İyi oldu gördüğümüz. -
quote:
Orijinalden alıntı: Clementine
Vodka+redbull böyle bir etki bırakıyormuş demekki. İyi oldu gördüğümüz.quote:
Orjinalden alıntı: BigBoSs ®
Vodka+redbull böyle bir etki bırakıyormuş demekki. İyi oldu gördüğümüz.
vodka ,redbull, ps3, fiyat ben bi alaka kuramadım dostum ne alaka? -
tamam tamam almayız gönlünü ferah tut senquote:
Orijinalden alıntı: playstationmaniaquote:
vodka ,redbull, ps3, fiyat ben bi alaka kuramadım dostum ne alaka?
Alıntıları Göster
-
iyi abi alın nediyeyim alında bu ülke böyle devam etsinquote:
Orijinalden alıntı: Neutral
tamam tamam almayız gönlünü ferah tut sen
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi playstationmania -- 23 Mart 2007; 12:38:25 > -
bu fiyatın normal olduğunu düşünenlerin aklından şüphe ederim ben 2katı kar koyulmuş üstüne bunu normal görenlerin vay halinequote:
Orijinalden alıntı: playstationmania
iyi abi alın nediyeyim alında bu ülke böyle devam etsin
Alıntıları Göster
-
Hoca n'aptın sen Allah aşkına?quote:
iyi abi alın nediyeyim alında bu ülke böyle devam etsin
Alıntıları Göster
Bir yurtdışı Wii fiyatına bak bir Türkiye fiyatına...
Bir de yurtdışı PS3 fiyatına bak bir Türkiye fiyatına...
Sonra gel pahallı diyebiliyorsan hala ne diyeyim ki sana ben. -
Bir de şunu düşün, eşdeğer sistem özelliklerine sahip bir PC oluştur bakalım onun fiyatı ne olacak?quote:
Hoca n'aptın sen Allah aşkına?
Bir yurtdışı Wii fiyatına bak bir Türkiye fiyatına...
Bir de yurtdışı PS3 fiyatına bak bir Türkiye fiyatına...
Sonra gel pahallı diyebiliyorsan hala ne diyeyim ki sana ben.
Alıntıları Göster
İnsaf yahu, adamlar sattığı her konsoldan ZARAR ediyor zaten. Oyundan kazanıyorlar. Bir de pahallı diyorsunuz ya Türkiye çıkışına pes. Wii gibi olsaydı görürdüm ben sizi, en azından 2000YTL olarak gelecekti.
-
quote:
Bir de şunu düşün, eşdeğer sistem özelliklerine sahip bir PC oluştur bakalım onun fiyatı ne olacak?
İnsaf yahu, adamlar sattığı her konsoldan ZARAR ediyor zaten. Oyundan kazanıyorlar. Bir de pahallı diyorsunuz ya Türkiye çıkışına pes. Wii gibi olsaydı görürdüm ben sizi, en azından 2000YTL olarak gelecekti.
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: playstationmania
quote:
Konsol = 600 €
600€ * 1.18 (%18 KDV) = 708€
€ = 1.84 YTL
708€*1.84 = 1.300 YTL
-
ya kardeşim nerde 800ytl nerde 1500ytl komik olma allah aşkına,şöle 1200ytl ye çıksa anlarım bi orantı olur arada ama bu ne be arkadaş 1500ytl cevahirde 1350 ytl ye satılabiliyorsa dükkanın kirasıda çıkıyorsa demekki 1500ytl normal bi fiyat değil,1500ytl ye pahalı diyen insana pes diyen birine ne söliyebilrm o ayrı mesele gerçi ,ama demekki milletimiz böle herşeye tepkisiz kalırsa bu malı bırak 1500ytl ye 2500ytl ye bile satarlar..nese parası olana sorun yok tabi bu devirde gerçi parası olanın prasıda nereden geldiği belli olmadığı için bu fiyat onlara koymaz!quote:
Orijinalden alıntı: Neutralquote:
Orjinalden alıntı: playstationmania
quote:
Konsol = 600 €
600€ * 1.18 (%18 KDV) = 708€
€ = 1.84 YTL
708€*1.84 = 1.300 YTL
Alıntıları Göster
-
quote:
Vodka+redbull böyle bir etki bırakıyormuş demekki. İyi oldu gördüğümüz.quote:
PS3 alana hediye mi ediyorlar? -
Arkadaşım,Neutral açıklamış düzgün bir şekilde,hala niye kasıyorsun ki kendini?quote:
ya kardeşim nerde 800ytl nerde 1500ytl komik olma allah aşkına,şöle 1200ytl ye çıksa anlarım bi orantı olur arada ama bu ne be arkadaş 1500ytl cevahirde 1350 ytl ye satılabiliyorsa dükkanın kirasıda çıkıyorsa demekki 1500ytl normal bi fiyat değil,1500ytl ye pahalı diyen insana pes diyen birine ne söliyebilrm o ayrı mesele gerçi ,ama demekki milletimiz böle herşeye tepkisiz kalırsa bu malı bırak 1500ytl ye 2500ytl ye bile satarlar..nese parası olana sorun yok tabi bu devirde gerçi parası olanın prasıda nereden geldiği belli olmadığı için bu fiyat onlara koymaz!
Alıntıları Göster
Malasef Türkiye şartları böyle...Ben de şahsen PS3 ün ucuzlamasını bekleyenlerdenim.
1-1,5 sene sonra alırız inşallah.
Saygılar...
-
güzel kardeşim 800 ytl kaçak, pal olmayan ve 20GBlik model fiyatı. Adam(şahış) dolar bazında gidiyor alıyor (japonyada dahada ucuz) ona göre karını koyup satıyor.quote:
ya kardeşim nerde 800ytl nerde 1500ytl komik olma allah aşkına,şöle 1200ytl ye çıksa anlarım bi orantı olur arada ama bu ne be arkadaş 1500ytl cevahirde 1350 ytl ye satılabiliyorsa dükkanın kirasıda çıkıyorsa demekki 1500ytl normal bi fiyat değil,1500ytl ye pahalı diyen insana pes diyen birine ne söliyebilrm o ayrı mesele gerçi ,ama demekki milletimiz böle herşeye tepkisiz kalırsa bu malı bırak 1500ytl ye 2500ytl ye bile satarlar..nese parası olana sorun yok tabi bu devirde gerçi parası olanın prasıda nereden geldiği belli olmadığı için bu fiyat onlara koymaz!
Alıntıları Göster
Türkiyeye legal giriş yapıp satılan konsollar sadece 60Gb ve resmi fiyatı 600€. Dağıtımı tek bir yer yapıyor, her firma gidip amerikadan japonyadan sevkiyat yapmıyor. Bizim ytlmizin € karşılığıda 1.84 YTL. Yani yukardaki hesaptaki gibi 1.300 ytl gibi bir mebla konsol için zaten normal. 1500 ytl pahalı olabilir ancak bunun teknosayla şunla bunla pek bir ilgilisi yok. Zamanlada düşecektir zaten sonyden bir fiyat indirimi bekliyorum ps3lerde, Türkiye'yede yansır bu ilerde
-
sitemimi hoş görmeniz lazım,siz bile fiyat yüzünden daha sonra almayı bekliyorsunuzquote:
Orijinalden alıntı: Neutral
güzel kardeşim 800 ytl kaçak, pal olmayan ve 20GBlik model fiyatı. Adam(şahış) dolar bazında gidiyor alıyor (japonyada dahada ucuz) ona göre karını koyup satıyor.
Türkiyeye legal giriş yapıp satılan konsollar sadece 60Gb ve resmi fiyatı 600€. Dağıtımı tek bir yer yapıyor, her firma gidip amerikadan japonyadan sevkiyat yapmıyor. Bizim ytlmizin € karşılığıda 1.84 YTL. Yani yukardaki hesaptaki gibi 1.300 ytl gibi bir mebla konsol için zaten normal. 1500 ytl pahalı olabilir ancak bunun teknosayla şunla bunla pek bir ilgilisi yok. Zamanlada düşecektir zaten sonyden bir fiyat indirimi bekliyorum ps3lerde, Türkiye'yede yansır bu ilerde
Alıntıları Göster
-
Bende acele etmiyorum almak için zaten alsam da 2-3 tane oyun var bana göre. Toplam 30 oyundan 22 tanesi TR'de satılacak. Kopyası yok oyunların ISO Loader söylentisi var ama birşey çıkacağını sanmıyorum ben blue-ray bu çünkü!quote:
sitemimi hoş görmeniz lazım,siz bile fiyat yüzünden daha sonra almayı bekliyorsunuz
Alıntıları Göster
Fiyata gelince bu fiyattan satılmasının en önemli nedeni ithalat ve gümrük vergileri. Üstüne KDV ve kar marjınıda koyunca garabet bir fiyat çıkıyor!
-
en iyisi beklemek....2008 sonbaharında alınacak seviyeye gelir konsolun fiyatı...quote:
sitemimi hoş görmeniz lazım,siz bile fiyat yüzünden daha sonra almayı bekliyorsunuz
Alıntıları Göster -
blurayle iso loader'ın ne alakası var blurayden oyun isosu dump edilebiliyor zaten bluray kırıldı isoloader'ında eli kulağında yüksek firmware'ler ne yapar bilemiyorum kopya olayını düşünüyorsanız eğer şimdiden almaya çalışın çünkü heryeni üretim cihazlar son fw ile gelicek şimdilik downgrade etme imkanınız yok şimdilik ama zaman ne gösterir bilinmez.quote:
Orijinalden alıntı: VESRAP
en iyisi beklemek....2008 sonbaharında alınacak seviyeye gelir konsolun fiyatı...
Alıntıları Göster -
Sony TR resmi satış fiyatı 1.143 ytl+kdv,quote:
Orijinalden alıntı: VESRAP
en iyisi beklemek....2008 sonbaharında alınacak seviyeye gelir konsolun fiyatı...
Alıntıları Göster
http://www.avrupatr.com/urun.php?uid=1006&kat=Playstation&kat2=PS%20Konsollar
Bu fiyatının dışında zaten garantili başka bir yerden alınmaz,ne bimeks ne teknosa vs.
Biraz beklenirse zaten indirimler gelecektir.
-
Avrupa fiyatına % 18 kdv koyarak hesap etmek ne mantık? Kdv dışında vergiler aynı mı? Avp. vergi az mı? Japonlar ps 3 leri ingiltere ye satarken sterlin, avp. satarken avro yu mu baz alıyor? Sony Türkiye konsolu 599 $ a almıyor. Aksine Sony ben bu konsolu 599 $ perakende satacağım diyor. Peki hani. Bu ülkede kdv olması tüketiciyi ilgilendirmez. Hani bu fiyata ürün.quote:
Orijinalden alıntı: TuVNeRaquote:
PS3 alana hediye mi ediyorlar?
Alıntıları Göster
Sony resmi perakende fiyatının 599 $ olduğunu açıkladı. Biz ne kadar avrupa ülkesiysek, ondan daha fazla asya ülkesiyiz. Niye hesap avro bazında yapılıyor. Ben avrupa birliği ülkesi değilim. Avro benim param değil. Uluslar arası işlerlilik gören paralardan biri dolardır. Ne biliyorsunuz Türkiye Sony nin dolar bazında cihazları almadığını.
Cihazın max. değeri aslında 900 TL. dir. Bu fiyatın üstü kesinlikle hoş görülecek bir şey değildir. Unutmayın ki japoyada bu konsolu daha da indirimli sattı sony.
-
+10000 bu fiyata ps3 alinmaz gerçektende. beklemek lazim. sony türkiye ne haltlar çevriyor belli degil.quote:
Orijinalden alıntı: kumanda
Avrupa fiyatına % 18 kdv koyarak hesap etmek ne mantık? Kdv dışında vergiler aynı mı? Avp. vergi az mı? Japonlar ps 3 leri ingiltere ye satarken sterlin, avp. satarken avro yu mu baz alıyor? Sony Türkiye konsolu 599 $ a almıyor. Aksine Sony ben bu konsolu 599 $ perakende satacağım diyor. Peki hani. Bu ülkede kdv olması tüketiciyi ilgilendirmez. Hani bu fiyata ürün.
Sony resmi perakende fiyatının 599 $ olduğunu açıkladı. Biz ne kadar avrupa ülkesiysek, ondan daha fazla asya ülkesiyiz. Niye hesap avro bazında yapılıyor. Ben avrupa birliği ülkesi değilim. Avro benim param değil. Uluslar arası işlerlilik gören paralardan biri dolardır. Ne biliyorsunuz Türkiye Sony nin dolar bazında cihazları almadığını.
Cihazın max. değeri aslında 900 TL. dir. Bu fiyatın üstü kesinlikle hoş görülecek bir şey değildir. Unutmayın ki japoyada bu konsolu daha da indirimli sattı sony.
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: kumanda
Avrupa fiyatına % 18 kdv koyarak hesap etmek ne mantık? Kdv dışında vergiler aynı mı? Avp. vergi az mı? Japonlar ps 3 leri ingiltere ye satarken sterlin, avp. satarken avro yu mu baz alıyor? Sony Türkiye konsolu 599 $ a almıyor. Aksine Sony ben bu konsolu 599 $ perakende satacağım diyor. Peki hani. Bu ülkede kdv olması tüketiciyi ilgilendirmez. Hani bu fiyata ürün.
Benzer içerikler
- uncharted 4 kaç bölüm
- get changed into a smart outfit at your wardrobe or a high end clothes shop to begin the mission
- araba sürme simülasyonu
- uncharted 2 türkçe dublaj izle film makinesi
- ps5 slim fan sesi
- araba oyunları pc
- silent hill 2 sistem gereksinimleri
- direksiyon seti
- playstation 6
- grand theft auto vi çıkış
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X