Şimdi Ara

PS3 FALAN ALMAYIN ARKADAŞLAR (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
1.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: vamp

Benim için şu saatten sonra pal makine veya oyunların pek bir önemi yoktur. Pal alıyonda ne oluyo? Oyunlarda türkçe dil seçeneği var mı? Ya da ps3 ana menüsü türkçe olarak geliyo mu? Hiçbiri olmadığına göre pal makina almanın mantığıda yok arkadaşlar.. Sony artık konsolunda 110-220 v ayrımı da yapmıyor. Ayrıca görüntü çıkşları digital olduğu için ntsc tv olayına da gerek kalmıyor.. Alın bir tane 940bw+ntsc bir makine rahatınıza bakın. Monitör+ps3 ün toplam fiyatı ülkemizde satılan pal makinelerde düşük çıkacaktır..

Bu fiyat söylenildiği gibi pahalıdır arkadaşar. Ülkemizdeki alım gücü yerle eksen gidiyor.. İngilterede 425sterlin olan bir konsol ülkemizde vergi yüzünden daha pahalıya satılıyor. Fakat ingilterede ülkesinin vatandaşı olmayan insanlara bile 800-900 sterlin asgari maaş veriyor.. Bakınız ordaki asgari maaş buranın 2500 ytl ye denk geliyor.. Onlara hiç koyar mı arkadaşlar.. Fakat bize bu fiyat koyar..

Ben açıkça söyleyeyimki alacağım ps3 ü ntsc alacam.. Pal ps3 ün önemi yok artık.. Çünkü ps3 region free

Asgari ücret konusunda haklısın Avrupa'da adam 1 aylık maaşıyla rahatlıkla alır bunu hatta HDTV'yi bile alabilir aynı anda...

Bizde ise 350YTL aylık alıyor adam, zaten aç PS3 desem döver valla

• quote:

Orjinalden alıntı: playstationmania

quote:

Orjinalden alıntı: Adventure

RAshamon,

hiç uğraşma abicim.. belliki hesap kitap bilmiyo bazı arkadaşlar, dün de gördük kuruş hesabından (o arkadaş alınmasın, latife yapıyorum)

bakın şimdi hiç uzatmayın, playstationmania adlı arkadşın imzasındaki bilgisayarı yazıyorum. ps3'e hakkından fazlasını veriyosunuz diyen arkadaştaki makine benim evime hiç giremedi... çok pahalı. ama anlaşılan ps3'e bu parayı fazla gören adam maşallah pc'de gereğinden fazla cömert davranabiliyor. bi de utanmadan bunu imzasına koyup tartışıyor. bari onu sil... ayıp ayıp.

quote:

asus p5ld2/p4 3.o@3.6ghz/2*1gb twinmos@533mhz/ati HISx800xl/thermaltake blueorb2/thermaltake ram cooler/2*160gb samsung 7200rpm sata2 hardisk/80gb seagate ide/philips SBC HP830/Thermaltake Toughpower 750 watt power supply/jvc 5.1 amphie 5.1 jamo

5.1 sistem 'jamo' hem de... suyundan da koy.

ya adventure zamanında 8 senelik makinamı değiştirdim..konu bbu değilki ben haddinden fazla para istenen ps3 ü eleştriorum, benim kalkıp mal varllığımı sorgulamak mantıksız.jamo aldım,anfi aldım ama gidipte ucuz satan yerinden aldım ben bundan bahsediorum bunu neden anlıyamıyorsunz??kalkıpta max 1000ytl lik mala 1500ytl vermek hoşunuza gidiyorsa alın kardeşim banane hayret bişi ya ben hepimizin iyiliği açısndan birşey söledim burda kimseye garezim yokki benim ama siz hala neyi savunuyorsununz onu anlıyamıyorum nesiniz sony nin sahibi falanmı ey allahım ya alın abi tmm alın nediym biri kalkımış telefon der biri kalkmış koloon der..hepsini normal fiyata aldım kalkıpta haddinden fazla para vermedim ve hepsi için zaman kolladım bu kadar basit.

playstationmania allasen ne zaman topladın pc ini ve kaç para ödedin? Merak ettim gerçekten bu kadar yazmışlar senin sisteminle alakalı da o yüzden soruyorum ;)

• O adamın zevki dir. Şimdi sıkıştırma çocuğu.

Neye göre normal. Hala 140 TL. lik ps 2 oyunlarıda normal dir o zaman. Avp. avro bazında satılan konsol tabiki normal. Adamlar avro kullanıyor. Türkiyede bu fiyat uygulansa amenna, o fiyatta yok. Tamam avro mu? O zaman sony TR. de niye 1.150 TL. ye konsol satmıyor. Yoksa Sony nin 599 avro perakende fiyatı olacak açıklaması TR yi kapsamıyor mu? Türkiye Avrupa ülkesi görülmüyor mu?
  • playstationmania,

diyosunki benim mal varlığımı tartışmanıza gerek yok, ama sen milletin neyi nasıl alacağı hakkında fikir yürütüyosun. TAmam, diyelimki iyilikle yapıyosun. ondan da şüphem yok aslında ama yapış şeklin yanlış. Burda bi akıllı sen varsın diğer herkes salak sanki, öyle bi izlenim bırakıyosun, o kızdırıyo insanları.. Sana sadece 2 şey söylicem;

1 - Avrupa ülkesiyiz (AB değil, o ayrı bi olay) ama TR'de uygulanan vergiler var malesef, bu bakımdan 600 euroluk fiyat 1200 ytl yerine, 1350 ytl'ye geliyo. Yani öyle haddinden fazla bi kazık göremiyorum ben. Ki ben senden beter eleştiren birisiyimdir bu vergileri, fiyatları. Ama doruları da görmek lazım.

2 - Zaten burda çoğu insan bekleyip alacak ps3'ü. Şimdiden alanlara da güle güle kullansınlar diyorum. Ben şahsen sadece şu an cebimde ona verecek param olmamasından dolayı değil aynı zamanda aletin hatalı olup olmadığını da görmek isteyişimden dolayı beklemek istiyorum...

Alanlara ise hata ile karşılaşmamalarını ve tadını çıkarmalaını diliyorum, bu işin yolu yordamı da budur...

• Birinicisi dogubank örnegi verirken piyasayı biraz takip edersen 3 milyarlık maldan bile kar 100 ytl civarlarıdır, 1000 ytl den yapacagı kar max 50 ytl olur bütün herşeyi dahil öyle kimse cok para kazanamaz bu piyasada yada cok kazanamaz diyelim.Ancak toptan satışta birşeyler cıkaracaktır en sonunda.Önemli olan parayı nakite çevirmektir.1100 ytl ye satılıyor ne kdv ne fatura ne garanti he faturada yalandan işte.Orda al eve git bozuk cıksa hiç bişey yapamazsın gitti para,yahut 1 sene içinde bozulsa gitti gene para.1500 ytl ye gelirsek,o kadarda abartılacak bir rakam degil,buraya getirtmek o kadar zahmetliki,gümrügüydü bilmemlesiydi şusuydu busuydu derken gelen rakam belli degil,üstüne biraz kar koy ilk heyecandan dolayı biraz fazla koy 1500 ytl üstelik kdv-garanti-asıl fatura müşteri hizmeti herşey içinde.İlerde ucuzlarmı tabiki ucuzlar bu politika her yerde vardır,fakat ucuzlama bir politika degildir bu düşünülerek satılmaz mal,elde kaldıgı farkedilen ürün ucuzlar buda cok normaldir.Ben ps3 ön siparişi vermiştim 2 hafta önczene şimdibekliyorum,bi ara gelir kuzenle beraber yaşıyorum o yüzden 2 miz ortak aldık oyunlarıda ortak alıcaz bu yüzden 5-6 tane oyunda alırım yanına onlar götürür beni bi süre.

Ayrıca dogubanktan mal almak cok büyük risktir,hayatımda almadım almam,tanıdıklarımada aldırmam,kolay kazanmıyorum ben parayı.Hatta müşterilerim bile bazen dogubankta sizden daha ucuz dediginde gidin ordan alın o zaman diyorum o kadar açık sözlü bir şekilde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elensar77 -- 23 Mart 2007; 15:17:47 >

• ya nekadar ödediğimin önemi varmıki?sonuçta pc bunu aile fertleride kullanıyor ve bi 4-5 sene idare etmesi gerekir.bunda film de izliyolar müzikte dinliyolar oyunda oynuolar printerda kullanıyorlar sunumda hazırlıyorlar vs vs pc ye verilen para ile konsola verilen parayı karşılaştırmak çok mantıksız..konsolda sadece oyun oynuosun ama herkes pc yi oyun için almıyorki...herneyse konu zaten boka sardı herkes inanmış bişeye gidiyor..
  • quote:

Saçma sapan bu fiyata kalkıpta normal demeyin lütfen

NORMAL
  • quote:

Fakat ingilterede ülkesinin vatandaşı olmayan insanlara bile 800-900 sterlin asgari maaş veriyor.. Bakınız ordaki asgari maaş buranın 2500 ytl ye denk geliyor.. Onlara hiç koyar mı arkadaşlar.

Kardeş sen hiç ingilterede, kira , satılık ev (zaten artık bu hayal oldu orda ya neyse..), taxi, otopark, alışveriş fiyatlarını gördün mü? Hayr gördüysen bu şekilde bi kıyaslama yapmanı komik bulurum. 800-900 sterlin, orda anca hayatta kalmaya yeter. HEle hele londra'dan bahsetmiyorum... Sokağa bile çıkamazsın. aman diyorum. O kadar abartmayın, sürünen çok o ülkelerde.. Siz dua edin bizim ülke emlak cenneti oldu, millet ev alabiliyo burda mesela. Adam ps3 alamaz belki ama ev alır. Orda ise adam ps3 alıyo ama evi nah alır.. Burda 200 milyar olan ev orda 400.000 pounddan başlıyo,. 50m2 ev 150.00 pounddan başlıyo, bodrum karı tek cam eski köhne bi ev hemde... NErden biliyosun deme, biliyorum işte...

• quote:

Orjinalden alıntı: rider30

quote:

Orjinalden alıntı: SPYdir

blurayle iso loader'ın ne alakası var blurayden oyun isosu dump edilebiliyor zaten bluray kırıldı isoloader'ında eli kulağında yüksek firmware'ler ne yapar bilemiyorum kopya olayını düşünüyorsanız eğer şimdiden almaya çalışın çünkü heryeni üretim cihazlar son fw ile gelicek şimdilik downgrade etme imkanınız yok şimdilik ama zaman ne gösterir bilinmez.

blue-ray kırıldıysa blue-ray kopya filmler nerde o zaman, niye satılmıyor?
    Kopya olayı PS3 de geçrekten çok zor bunun için uzun zaman geçer...

Neye dayanarak söylüyorsun anlamadım bluray kırıldı filmler dump ediliyor nerede demişsin "bit-HDTV.com" burada bulabilirsin dump etme yöntemini öğrenmek istersen onunla ilgilide kaynak var. Tezgahlarda neden satılımıyor dersen saçma derim Türkiyede kaç kişide bluray player varda korsan satış yapanlar bluray satıcak hadi onuda geçtim bluray disc yazıcıların fiyatları şu anda oldukça yüksek.
    Peki Ps3 oyun iso'ları internetten indirmeden nasıl alıcaz o zaman dersen buda basit iso rar'lanarak 100 parça olucak 12 gb lık bir oyunu 3 dvd olarak alıcaksın harici diskine extract ediceksin oradan usb bağlantısıyla PS3'e bluray yazıcıların fiyatları düşene kadar ve bluray gibi yeni bir format yaygınlaşana kadar olucak olan bu ancak lütfen araştırma yapmadan olayları yorumlamayalım aklında hala sorular varsa arkadaşım ilgili sitelerin linklerinide verebilirim(özelden)

Özetle kopya olayı çok zor değil hele bluray kırılamaz iddiası için geç kırıldı çünkü

• PS3 CNNTürk te özel program hemen açın!!!
  • quote:

playstationmania,

diyosunki benim mal varlığımı tartışmanıza gerek yok, ama sen milletin neyi nasıl alacağı hakkında fikir yürütüyosun. TAmam, diyelimki iyilikle yapıyosun. ondan da şüphem yok aslında ama yapış şeklin yanlış. Burda bi akıllı sen varsın diğer herkes salak sanki, öyle bi izlenim bırakıyosun, o kızdırıyo insanları.. Sana sadece 2 şey söylicem;

1 - Avrupa ülkesiyiz (AB değil, o ayrı bi olay) ama TR'de uygulanan vergiler var malesef, bu bakımdan 600 euroluk fiyat 1200 ytl yerine, 1350 ytl'ye geliyo. Yani öyle haddinden fazla bi kazık göremiyorum ben. Ki ben senden beter eleştiren birisiyimdir bu vergileri, fiyatları. Ama doruları da görmek lazım.

2 - Zaten burda çoğu insan bekleyip alacak ps3'ü. Şimdiden alanlara da güle güle kullansınlar diyorum. Ben şahsen sadece şu an cebimde ona verecek param olmamasından dolayı değil aynı zamanda aletin hatalı olup olmadığını da görmek isteyişimden dolayı beklemek istiyorum...

Alanlara ise hata ile karşılaşmamalarını ve tadını çıkarmalaını diliyorum, bu işin yolu yordamı da budur...

tamam uslubumda bi yanlış varsa özür dilerim fakat aslında benim temel sitem ettiğim şeyde vergiler di zaten lanet olsun.ama konu hafiften sekmeye başlayınca ister istemez tartışmaya giriyorsun,Elensar77 kardeşim demişki 550ytl ye aldığın şey garantisizdir demiş,şöle söliyim ne kadar inanırsnz bilmem ama adam bana yemin ederimki bir sorun çıkarsa getir 1 ay içinde yenisyle değiştireyim dedi,içinden garanti belgeside çıktı onuda doldurdu..ya sonuçta forumda bulunmamızın sebebi birbirimizi doğru yönlendirmek,alacağımız şeyin en iyisini cuzi fiyatta almaktır,ama arada da işte böle sivriler çıkıyo XxXsT gibimeasj yazmış olmak için mesaj yazanlar

• quote:

quote:

Fakat ingilterede ülkesinin vatandaşı olmayan insanlara bile 800-900 sterlin asgari maaş veriyor.. Bakınız ordaki asgari maaş buranın 2500 ytl ye denk geliyor.. Onlara hiç koyar mı arkadaşlar.

Kardeş sen hiç ingilterede, kira , satılık ev (zaten artık bu hayal oldu orda ya neyse..), taxi, otopark, alışveriş fiyatlarını gördün mü? Hayr gördüysen bu şekilde bi kıyaslama yapmanı komik bulurum. 800-900 sterlin, orda anca hayatta kalmaya yeter. HEle hele londra'dan bahsetmiyorum... Sokağa bile çıkamazsın. aman diyorum. O kadar abartmayın, sürünen çok o ülkelerde.. Siz dua edin bizim ülke emlak cenneti oldu, millet ev alabiliyo burda mesela. Adam ps3 alamaz belki ama ev alır. Orda ise adam ps3 alıyo ama evi nah alır.. Burda 200 milyar olan ev orda 400.000 pounddan başlıyo,. 50m2 ev 150.00 pounddan başlıyo, bodrum karı tek cam eski köhne bi ev hemde... NErden biliyosun deme, biliyorum işte...

Bana ingiltereyi anlatma dostum.. 2 abimde 8 sendir ingilterede.. İngiltere hakkında yeterince bilgi sahibiyim.. Ev alım satım fiyatalrına girmişsin.. Malesef türkiyede ev alınmaz iken orada 2 kişi çalıştığı zaman istediği evi alabiliyor(bankadan istediği miktarda kredi çekip yavaş yava ödüyorlar ve o evin için kira vermiş gibi eve sahip oluyorlar).. Hele ki bunlar gerçekten ingiliz vatandaşıysa..

Fakat türkiyede 400 ytl maaş ile bırak evinin kirasını ödemeyi faturalarını bile ödeyemiyorsun.

• quote:

ya nekadar ödediğimin önemi varmıki?sonuçta pc bunu aile fertleride kullanıyor ve bi 4-5 sene idare etmesi gerekir.bunda film de izliyolar müzikte dinliyolar oyunda oynuolar printerda kullanıyorlar sunumda hazırlıyorlar vs vs pc ye verilen para ile konsola verilen parayı karşılaştırmak çok mantıksız..konsolda sadece oyun oynuosun ama herkes pc yi oyun için almıyorki...herneyse konu zaten boka sardı herkes inanmış bişeye gidiyor..

Katılmıyorum sana... PS2 var bende, film izliyorum, müzik dinliyorum hatta bunları oyundan daha fazla kullanıyorum. Oturup ailemle film izlerim mesela dvd... Çok da şahane oluyo. PS3 geldi mi ohooo. İnternete gir, film izle, müzik dinle, resimlere bak zaman kalırsa da oyun oyna Bak şimdi bu daha ucuza geliyo... Ha print edemezsin belki, ama bi printer alırsan onu da baplarsın büyük ihtimal... Yani sadece oyun oynanmayalı çok oldu bu konsolda.

quote:

Elensar77

Ayrıca dogubanktan mal almak cok büyük risktir,hayatımda almadım almam,tanıdıklarımada aldırmam,kolay kazanmıyorum ben parayı.Hatta müşterilerim bile bazen dogubankta sizden daha ucuz dediginde gidin ordan alın o zaman diyorum o kadar açık sözlü bir şekilde

Doğru söze ne hacet??? Abimle bundan 5-6 yıl evel hiç istemeye istemeye dou banka gitmiştik. Abime dedimki, bak oraya gitmeyelim, adam yerine bile koymazlar. Yok dedi bi bakalım, daha ucuz olm orda herşey. iyi dedim gittik. Canon satan biyere girecektik, kapının önünde bi herif duruyodu. Adama dedik usta şu canon kamera ne kadar. Suratımıza b
    ile bakmadan, yarım ağızla bişeyler geveledi (anlayamadık kaç para olduğunu!!) ve karşıdaki 'kankasına' yav usta çay getirde içekkk.. diyip uzaklaştı.. ABime dedim bak gördün mü öküzü, suratımıza bile bakmadı. Hemen ordan eminönündeki canon distribütörüne topukladık. 100 euro daha fazla verdik alete ama adamlar hem bizi kapıda karşıladılar hem de çok ilgilendiler. Sonradan alet 3 kere sorun çıkardı ve 3 kere yaptırdık. Şimdi değmez mi biraz daha para verip yerinden almaya? Alete 1600 euro saydık o zaman, e inan hizmet istiyo.. Allah bilir öbür tarafta belşki de daha bile fazla para verecektik. Doğu bank hem pahalı hem de rezalet ötesi bi yer... Aksini söyleyen varsa da şaşırırım...

• herneyse arkadaşlar öle yada böle bi şekilde alacaz cnn türkü açtım son sanıyesıne yetiştim röportaj için adamın tekinin ps3 ünü bekletiyorlarmışispiker sahibi dışarıda bekliyor bizi falan dedi içim gıdıklandı ps3 çılgınlığı falan yazzmışlar
  • cnn türk nasıl izleyebilirim burda tv yokta?Yada aktarsanız biraz.
  • Avrupa fiyatı şu an mediamarkt her yerde 600 euro PAL 60GB.

600 euro iken 900 ytl yi falan öne sürme NTSC versiyonları kastederek.

Birincisi evet bu seferki PS3 konsol sürümü çok pahalı ÜLKEMİZDE. 1350 YTL.

1000$ kısacası. Benim aklımdam sistemimi 8800GTS C2D işlemciye upgrade düşünmüştüm.Ve buradada paylaştım.

FPS kasmaktan iyidir artık PS3. İsteyen gider GARANTİLİ, Yeni PAL 60-GB alır, İsteyen de gider 750-800 civarına ben tam bilmiyorum piyasayı dolaşmadım daha 20GB NTSC PS3 alır.

Evet bana da çok geldi, 1000$ vermektense, Wi-fi den feragat edeyim, NTSC PS3 ve Projeksiyon alırım dedim. 2 modelde kaldım karar vereceğim,

Saygı duymak lazım, Bugün 2000 YTL ye adam akıllı super pc toplanmazken, PS3 bu parayı hakediyor.

İşte oyun yok, yok dışarda daha ucuz SONY bizi kazıklıyor, eğer PS3 ü PS2 ile karıştırıyorsan bilemem , çünkü bu aletle en az 720P kalitesinde oyun oynayabiliyorsun.

Oblivion geliyor şimdi 1080P desteği de var, ve bu oyun Vsync açık şekilde yırtılmalar olmadan full oynayabileceğim bu duygu anlatılmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bomb_X -- 23 Mart 2007; 15:39:19 >

• PS3 güzel bir konsol parası olan alır keyfine bakar parası az olanlara da tavsiyem PS3 alacaksanızsa biraz daha beklemek en azından 2008 yazına kadar hayır bekleyemem diyorsanız lütfen şu adrese bakınızwww.xbox.com
    Herkesi Bekleriz uygun fiyata ve güçlü
  • CNN Türk deki özel programda az önce konuşan yetkili fiyatın yurt dışına göre daha pahalı olduğunu doğruladı ancak ilerleyen aylarda düşeceğini söyledi. Önümüzdeki hafta PS3 lerin satışları devam edecekmiş.

Bimeks'ti çekim yapılan yer galiba 4 tane gelmiş 1 tane kalmış o da gösterim amaçlı müşteri dışarıda bekliyormuş, satacaklarmı bilinmez!

Sunucu hiç kuyruk yok bizde yoksa milletin haberi yokmu satıldığından diye sordu, adam bizde müşteriler internetten ve telefondan çok önceden sipariş veriyorlar o nedenle dedi.
  • quote:

quote:

quote:

Bana ingiltereyi anlatma dostum.. 2 abimde 8 sendir ingilterede.. İngiltere hakkında yeterince bilgi sahibiyim.. Ev alım satım fiyatalrına girmişsin.. Malesef türkiyede ev alınmaz iken orada 2 kişi çalıştığı zaman istediği evi alabiliyor(bankadan istediği miktarda kredi çekip yavaş yava ödüyorlar ve o evin için kira vermiş gibi eve sahip oluyorlar).. Hele ki bunlar gerçekten ingiliz vatandaşıysa..

Fakat türkiyede 400 ytl maaş ile bırak evinin kirasını ödemeyi faturalarını bile ödeyemiyorsun.

E orda bankadan kredi alabilmek için de iyi gelir gösterebilmen lazım vamp. Bunu sen de iyi biliyosundur o zaman. YAni orda da asgari ücrette insanlar hemen ev alamıyolar. Kredi dünyanın heryerinde veriliyor. O bahsettiğin olay almanyada, ingilterede, amerikada heryerde var. TR'ye de geldi. kira verir gibi alıyosun evi.. Ama benim dediğim olay farklı. İngiltere çok pahalı. Abine sor bak, orda tuzlu fıstığa kaç para veriyor (tabi bulabiliyosa).. Bunlar işin şakası tabi ama demek istediğim para kazanmayana hiçbiyerde hayat yok. İngiltere amerika, türkiye fark etmiyor... BAzı bakımlardan da ingiltere falan türkiyeden beterdir diyorum, hepsi bu..

Bak aklıma şimdi geldi, ingilterede araba sahibi olabilmek için çok sağlam para kazanman gerekir, sebebi sadece araba fiyatları değ
    il, otopark ve paralı yolların ücreti.. Millet onun için mertroyu tercih ediyo.. Küçük bi örnek, ama ekonomik sorun heryerde vardır, onu diyorum. Sadece boyutlar ve yerleri farklıduır.

• CNN'De de haberi çıktı aletin.. Vay be! Bu makine çok satacak gibi duruyo. Reklam gırla gidiyo baksanıza...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.