Şimdi Ara

PS3 Fat ve Slim arasindaki Performans Farki (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
1
Favori
37.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Benim ps3 taş gibi.4 yıldır kullanıyorum.Günde bi 7-9 saat kullanırım konsolumu.Hiç bir sorun yok.Bf3 oynuyorum fps düşmesi yok.Onlarca oyun çalıştırdım hiç bir sorun çıkmadı.Ve Slim ve Fat arasında ''PERFORMANS'' farkı var diyenlere acıyorum.Enerji ve parça büyüklüğü farkı olabilir ama asla ve asla performans farkı olmaz.Her oyun iki versiyondada sorunsuz çalışır.Birincisi mantığa ters slimin daha güçlü olması.Ve fat 80 gb kullanıyorum.
  • 2007'den beri 60 gb fat kasa kullanıyorum.Hala taş gibi.Bir kere uncharted de bi bölümde he aynı yerde takılma oluyodu bazen bi o var.Isınma problemi yok.Oyunlarıda gayet akıcı oynatıyor.

Bi şikayetim var oda psn'den demo indirirken hızın 100 kb yi geçmemesi.Bi Battlefield:BC2'nin 1,7 gb lik güncellemesi için tam 14 saat beklediydim.

İnfamous 2'dede 2,5gb lik demosunu indirirken 3 saat bekledim. Herhalde psn sunucularından kaynakla bi durum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yüzbaşı price

2007'den beri 60 gb fat kasa kullanıyorum.Hala taş gibi.Bir kere uncharted de bi bölümde he aynı yerde takılma oluyodu bazen bi o var.Isınma problemi yok.Oyunlarıda gayet akıcı oynatıyor.

Bi şikayetim var oda psn'den demo indirirken hızın 100 kb yi geçmemesi.Bi Battlefield:BC2'nin 1,7 gb lik güncellemesi için tam 14 saat beklediydim.

İnfamous 2'dede 2,5gb lik demosunu indirirken 3 saat bekledim. Herhalde psn sunucularından kaynakla bi durum.

Nedense o bendede oluyor.Arada sırada da değil.Her ne olursa olsun yavaş indiriyor.Onun dışında güzel konsol.
  • Ustam yani superslim veya slim , fat'dan dahamı iyi ? Yoksa fat büyük olduğu için daha iyi performans'mı veriyor ?
  • Urthas kullanıcısına yanıt
    Merhaba kardeşim ben de baktım o siteye de ne diyo yani slim mi daha iyi fat mı
  • bende ps3 kalin kasa ve 64 gb ssd var. hdd yuklu oyunlar ucuyooorrr braydekiler biraz bekliyorrr

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ps3 slim fanatikliği de saçma sapan bir şey ikisi de ps3 aynı performansı veriyor ikisinide kullandım aralarında hiç bir fark yok hatta fat'ler görsel olarak çok daha güzel.. temiz kullanıldığı ve zarar verilmediği taktirde ikisi de aynı işi görüyor.. slim'in çıkış nedeni sadece biraz daha küçük ve az enerji harcıyor olabilmesi ve ps3 üzerinden biraz daha voli vurulmak istenmesi o kadar.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.