Şimdi Ara

[PS3] ♦ Fc Turk Power ♦ FİFA 2012 [Her Bölgeye Alım Var!] (76. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.682
Cevap
1
Favori
27.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende oynanan oyundan memnunum.Volkan abi gibi bende merak ediyorum hangi taktik ile
    Oynadiniz?Ayrica kaleci var diye onyargi yapmayalim uzaktan sutta vuralim sektiriyor falan pozisyon cikiyor kaleci yokmus gibi bastiralim biz onyargi ile maca cikinca gol atamiyoruz
  • Dün 2 kalecili ve 6-7k'lık takımlara toplamda 7 gol attık ikisinde de galip geldik. Kaleci var mı yok mu diye düşünmeden oynayınca gol oluyor, bence kalecileri çok büyütmemek lazım, hep dediğim gibi. Kaleci var mı diye daha maçın başında telaşa girince etkileniyoruz. Dün yendiğimiz takımların neredeyse hepsi 5k üstüydü. Tek bir taktikle de oynamadık, 4-3-3 tek CDM'li, 4-3-3 çift CDM'li, 4-1-2-1-2 klasik taktiğimizi hepsini oynadık. Dünkü oyunumuzun en önemli noktası taktik değildi kesinlikle herkes birbirini kolladı, herkes markaj yaptı rakibine, herkes pres yaptı, herkes yardımlaştı; kimse 5m'den fazla top sürmedi ve mutlaka dribling sonunda bir yerde sıkışmasına engel olmak için en az 2 kişi yardıma gitti ve topu süren de yanına gelene pası verip oyunu tekrar açtı. İnat etmedi çizgiye inmek için, orta açabilmek için veya şut çekebilmek için zorlamadı. Geriye pas vermekten gocunmadı kimse, ekstra pas yapmayı gereksiz görmedi. Özellikle de komple defans, komple atak oynadık kimse bencil değildi. Uğur'u pres yaparken Sercan'ı gol atarken gördük kaç kere (Sercan'ın 2 tane müthiş golu var "hadi beee" derdirtir insana). Kısaca dün tam bir takımdık kalecimiz de olsa oyunun en iyi takımını bile yenerdik, çünkü hiçbir takım gol atmamıza engel olamadı ama öyle saçma goller yedik ki saçma penaltılar, kalecinin topu elinden kaçırışı, oyunu başlatırken rakibe vermesi (bir maçta 2 gol birden yedik böyle) bunlar da olmasa iddia ediyorum en iyi takımı bile yenerdik dün.

• beyler s.a bısey sorucam ya

vp maclarda bende takılmalar oluyo yaklasık 1 aydır sorunun kaynagınıda cozemedım bunun duzeltmenın bır yolunu bılen var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkyakem

beyler s.a bısey sorucam ya

vp maclarda bende takılmalar oluyo yaklasık 1 aydır sorunun kaynagınıda cozemedım bunun duzeltmenın bır yolunu bılen var mı ?

Maç sonlarında kulübün bench açılmadan önce 4-5 sn'liğine arena geliyor ya, orada arasıra donma oluyor 2 gündür bende de. internet kablosunu çıkarıp hemen geri takınca ea serverdan düşmeden bench açılıyordu (mantıksız aslında ea serverından düşmemesi ve işe yaraması) ama dün son maçta yine dondu bu defa ne denesem açılmadı en son ps3 reset attı kendi kendine.

Bu arada dün gece son maça o yüzden gelemedim beklediyseniz kusura bakmayın.

• Oyle bir forvet ile geliyorum ki..Tum dunyada efsane bu adam,supriz olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: bcnrugur

Oyle bir forvet ile geliyorum ki..Tum dunyada efsane bu adam,supriz olsun

dur söleme hakan şükür mü ? :)
  • Aklinin ucundan gecmez abi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALPeeR-

Dün 2 kalecili ve 6-7k'lık takımlara toplamda 7 gol attık ikisinde de galip geldik. Kaleci var mı yok mu diye düşünmeden oynayınca gol oluyor, bence kalecileri çok büyütmemek lazım, hep dediğim gibi. Kaleci var mı diye daha maçın başında telaşa girince etkileniyoruz. Dün yendiğimiz takımların neredeyse hepsi 5k üstüydü. Tek bir taktikle de oynamadık, 4-3-3 tek CDM'li, 4-3-3 çift CDM'li, 4-1-2-1-2 klasik taktiğimizi hepsini oynadık. Dünkü oyunumuzun en önemli noktası taktik değildi kesinlikle herkes birbirini kolladı, herkes markaj yaptı rakibine, herkes pres yaptı, herkes yardımlaştı; kimse 5m'den fazla top sürmedi ve mutlaka dribling sonunda bir yerde sıkışmasına engel olmak için en az 2 kişi yardıma gitti ve topu süren de yanına gelene pası verip oyunu tekrar açtı. İnat etmedi çizgiye inmek için, orta açabilmek için veya şut çekebilmek için zorlamadı. Geriye pas vermekten gocunmadı kimse, ekstra pas yapmayı gereksiz görmedi. Özellikle de komple defans, komple atak oynadık kimse bencil değildi. Uğur'u pres yaparken Sercan'ı gol atarken gördük kaç kere (Sercan'ın 2 tane müthiş golu var "hadi beee" derdirtir insana). Kısaca dün tam bir takımdık kalecimiz de olsa oyunun en iyi takımını bile yenerdik, çünkü hiçbir takım gol atmamıza engel olamadı ama öyle saçma goller yedik ki saçma penaltılar, kalecinin topu elinden kaçırışı, oyunu başlatırken rakibe vermesi (bir maçta 2 gol birden yedik böyle) bunlar da olmasa iddia ediyorum en iyi takımı bile yenerdik dün.

Kaç kere söyledim takıma yeni oyuncu alınmasına gerek yok. Alınsa da ayda 1 tane falan alınır uyum sorunu yaşamaması açısından. Hepimiz birbirimizi tanıyınca taktik mevki falan farketmiyo her türlü akıyoruz. Bence bu kadroyla devam edelim bi süre.

• ulan yine man of the match kasiyorum..5 mac kaldi allahtan
  • 11 gibi gelicem arkadaşlar
  • Arkadaşlar kulübe katıldığım ilk günden beri bana gösterdiğiniz saygıdan dolayı hepinize teşekkür ederim. Beni hep bir ağabey olarak gördünüz, sizi bazen eleştirsem de arasıra söylensem de hiç karşı çıkmadınız. Hep söylediklerime kulak verdiniz. Ama artık ayrılmanın zamanı geldi çok daha önce ayrılmalıydım belki ancak yarı yolda bırakmış olmak hiç adetim değildir. Futbol tek kişilik bir oyun değil ve takım olabilmek sabır ister, çaba gerektirir. O yüzden tekrar tekrar denedim, bırakmadım ama hala bazı eksikler ve hatalar görmekten artık yoruldum. Bu saatten sonra faydam olmaz size, belki de ben anlamıyorumdur futboldan, ben olmasam daha iyi olur belki takım. Takımı bırakmamam konusunda mesaj atmanıza falan hiç gerek yok, kararlıyım çünkü. Hepinizi seviyorum, başarılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALP 3R -- 1 Mart 2012; 10:40:02 >
  • Arda'ya da mesaj attım. Bende sıkıldım bu işten. 1-2 gün bi gazla oynuyoruz. Efsane gidiyor. Sonra nedense yine eski passız oyuna dönüyoruz. 500 e yakın maç yaptım. 4 ayda sadece 5-6 gün kaçırdım. Her girdiğimde dakikalarca boş boş takımın dolmasını bekledim. Ama iş artık lakayıtlaşmaya başladı. Stres atmak için girdiğim bu oyunda artık stres dolmak istemiyorum. Benden de bu kadar, kusuruma bakmayın.

Yolunuz açık olsun.
  • Her ikinize de emekleriniz icin kendi adima tesekkur ederim.ardayi da yari yolda birakmak istemiyorum,bu mesaji duzenlemeden once ben de birakma karari almistim ancak mantikli dusunmek gerek..arada sirada gelseniz bile kar,yolunuz acik olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bcnrugur -- 1 Mart 2012; 13:03:14 >
  • Ozgur kardesim ve Alper abim emekleriniz icin cok tesekkur ederim.Ozgurde telefonda uzun uzun konustuk kendine ait sorunlaroda varmis umarim cozebilir:)Cok iyi vakitler gecirdik emeginiz cok bu takimda.Gitmeyin desemde farketmicegi icin sakiz gibi uzatmiyorum.Umarim gunun birinde tekrar ayni takkmda oluruz.Hersey gonlunuzce olsun.

Takimda olanlarla gorusmemden sonra klube devam etmeye karar verdik.Ugurda bizimle devam ediyor.2-3 kisi daha bulunankadar varolan kadroyla yola devam
  • Dun gece bekledigimden iyiydik.Takimda birden asiri degisiklik olmasina ragmen
  • Yalan dünya bitince gelicem arkadaşlar bu akşam uzun oynayalım
  • ben burdayım aga bugün cidden uzun oynuyalım yarın uyuruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deepsilence34 -- 2 Mart 2012; 21:37:12 >
  • Bu akşam yokum beyler hastayım erken yatıcam.
  • Beyler , iyi bir yedek lazim mi ? :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alper abi ile baslayan ayriliklar bizi mahvetti. Sadece Arda,Berkay ve ben kaldik eskilerden.Ozgur sen neden ciktin be oglum? Sen gittin Sercan da gitti.cocuk gibi pespese..ben de gideyim,Berkay da gitsin klup kapansin.kac kisi geldi gecti klupten,Okan,Cem abi,Mehmet..klup 15 kisiydi,13 kisi ayni anda online oluyodu, 2 kisi benchte bekliyodu.Arda'ya "kemik kadro kalalim" deyip simdi yaptiginiz yakisiyor mu ? Bugun mac yapalim dedik,allak bullak olduk.2 mac pas yapmadik diye klup birakilacaksa hic baslamayin abi.Hirslanmisiz,dostlugun onune gecmis oyun,yazik.Prom silindi,91 overallik prom.2 gunde %50 yaptim sirf sizi yari yolda birakmayayim diye.sag bek olayim dedim,canimi sikan takilmalara katlandim.libero oynadim."cikmak icin bahane ariyormussunuz" demek istemiyorum ama baska bir sey gelmiyor aklima... En cokta leave club yapmaniz kirdi beni.klupte kalmanizi beklerdim.gelir bi iki mac yaparsiniz ne olursa olsun diye.squada bir girdim ne alper abi,ne ozgur,ne de sercan listede.sok oldum..fikrinizi degistirmeye calismiyorum,geri donerseniz de "tukurdugunuzu yalamazsiniz" korkmayin.vefali bir arkadas gibi davranmis olursunuz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.